Aşk İlişkileri Kezbanlarında bir kalbi varmıdır? Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor olabilir mi acaba, yoksa onlar kalpsiz tiki kızlar mı? cvbnmömnbnmöçxcvbnmöçömnbvnmö Kezbanlarında bir kalbi varmıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
selinn00_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl https://youtu.be/mx9ICvnzg5A 1 1 Yorumla Jokeface +1 yıl cvbnmönbvcbnmö lan :d Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ah bakım bi dk🧐Hayır yokmuş jokeface 😁 1 11 Yorumla Jokeface +1 yıl hem egoist hem kezban :d Hissiz72 +1 yıl Daha ne olsun 😁 Jokeface +1 yıl Sarışın falan xD Hissiz72 +1 yıl Çakma sarışın 😂 Jokeface +1 yıl bal yanaklı falan xD Hissiz72 +1 yıl Yav zayifladim niye hatirlattin bak moralim bozuldu kilo almam lazım hemen 🤒😁😂 Jokeface +1 yıl Alma kilo falan zayıf kal :d ya da sal gitsin be cvbnmömnbnmöç. Hissiz72 +1 yıl Salayım gitsin de olmuyor zayıfım zayifffff😁😁😁🤢🤢🤢🤢 Jokeface +1 yıl görsem bile inanmam saçmalama :d zayıf değilsin sen Hissiz72 +1 yıl Ya tamam bana göre zayıf biraz balık etki olmak istiyorum hepsi bu sadece 😁😁😁 Hissiz72 +1 yıl Etli *
Blackgirll_1453 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Kalpsiz insan yok xjxjxjx 1 4 Yorumla Jokeface +1 yıl ama ama ben.😔 Blackgirll_1453 +1 yıl Seninde var 😢😢😢 Jokeface +1 yıl yokkkkkkk 😡😡 Blackgirll_1453 +1 yıl Var, 👊😂😂😂😂
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Var, 50 kuruşun var mı kjkjkjj 1 2 Yorumla Jokeface +1 yıl üzerlerine atmak için mi? evet :d Yorumla suskun_34 +1 yıl Bali alacam param eksik kjkjkjk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var ama Türk kekoların yok 1 10 Yorumla Jokeface +1 yıl yani? :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türk erkeklerinde kalp vicdan beyin yok Yorumla Jokeface +1 yıl yoo sadece bende yok :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsinde yok ahlak namus yok :) Yorumla Jokeface +1 yıl sen ne tatlı şeysin öyle :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten tatlı mıyım 😛 Yorumla Jokeface +1 yıl yoo :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye tatlısın dedin o zaman bana kalbimi kırdın Yorumla Jokeface +1 yıl öpim geçsin :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpme küstüm sana Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türk kızları eşittir Kezo 1 0 Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl Benim yok 1 1 Yorumla Jokeface +1 yıl çak bi beşlik :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cvbnmönbvcbnmö lan :d
Ah bakım bi dk🧐
Hayır yokmuş jokeface 😁
hem egoist hem kezban :d
Daha ne olsun 😁
Sarışın falan xD
Çakma sarışın 😂
bal yanaklı falan xD
Yav zayifladim niye hatirlattin bak moralim bozuldu kilo almam lazım hemen 🤒😁😂
Alma kilo falan zayıf kal :d ya da sal gitsin be cvbnmömnbnmöç.
Salayım gitsin de olmuyor zayıfım zayifffff😁😁😁🤢🤢🤢🤢
görsem bile inanmam saçmalama :d zayıf değilsin sen
Ya tamam bana göre zayıf biraz balık etki olmak istiyorum hepsi bu sadece 😁😁😁
Etli *
Kalpsiz insan yok xjxjxjx
ama ama ben.😔
Seninde var 😢😢😢
yokkkkkkk 😡😡
Var, 👊😂😂😂😂
Var, 50 kuruşun var mı kjkjkjj
üzerlerine atmak için mi? evet :d
Bali alacam param eksik kjkjkjk