Astroloji & Burçlar Burçların kalbi ne durumda? Doğru mu? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Her zaman ki halim🏹 Burcunuda belirt…Geceniz huzur dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler+1 yıl @canerozkum 🙏🏻 Burçların kalbi ne durumda? Doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç kalp kalmadı... 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Terazi. Doğru söylüyor olabilir :))) bu aralar karışık bir ruh haline sahibim olmasa daha iyi olacak gibi fakat tam kapalı değil aralanmiş 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Heyecanlı.. 😅 Neden heyecanlıyım acaba.. ❤️ 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Onu sen daha iyi bilirsin😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem artık hayırlısı Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Bende onu diyorum👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😉 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Çok aşık mı? Kime aşığımm, şu an okuduğum kitap karakteri sayılıyorsa doğru derim. Neden gerçek değilsin nidennn... 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Kalbi boş diyor da ben de bilmiyorum kalbimi artık. 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 396 cevap paylaştı. birisi calmis kim acaba 2 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Çok kişi varsa tahmin etmek çok zor ama🤣 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Ağır yaralı 😒 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🥺🥺 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl 🤧 höüüff djsj Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Hiç aldırma, sen gibi bağlılıkta ve sadakatte bir numara olan kadınların, şizofren karakterli insanlara üzülmesi beni de üzer👍🏻 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl Vay, şımardım 😅 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😉. Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbi kırık diyor ama kırgın değilim. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😃👍🏻 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% Koç +1 yıl Acılı mı alakası bile yok gayet mutluyum 🥳 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Daim olsun Evdeyokum Koç +1 yıl Teşekkür ederim ✨ Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Rica ederim⭐️
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% Boğa +1 yıl Karalı.. 💔 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% Akrep +1 yıl Birisi çalmış 🤣🤣🤣🤣 yalancının 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Sen öyle uzak durursa olacağı bu işte🤣🤣 Yorumla Besara Akrep +1 yıl Sapın sapıyım nerde biri çalmış kalbimi 🤣🤣🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Rüyanda mı çaldılar acaba🤣 Yorumla Besara Akrep +1 yıl Rüyamda bile sapım 🤣🤣🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. boş derken komple bomboş mu yani ((: koç 1 4 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Çok da boş değildir Yorumla lenii Boğa +1 yıl böyle demir profil gibi ((: Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Arkadan sarılan canlı gibi😄 Yorumla lenii Boğa +1 yıl oyşş ((: Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kalbim boş doğru u 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 458 cevap paylaştı. Başak çok dogru 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Bakiiim, sıcak ama yalnız doğru. :D 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Acılı 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🥺😕 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Buzdağına çevirdiler 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl O buz dağına çevirenleri varya ………….. Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Kova +1 yıl Tek bir kişi ne yaparsa yapsın ona yeniden ısınıyor Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Oda senin kalp güzelliğin, ama o yolda dikkatli ol ki üzülme Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Kova +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Rica ederim 😉 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% Akrep +1 yıl Birisi çalmışmış:)) 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🙂✌🏻 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acılı 🖤 1 14 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🥺🥺 Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl 😔 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Sana benim gibi bir arkadaş lazım, acılı olduğunda tatlandırmalıl😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl *k Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl Ahah teşekkürler 😄 acılı yazıyor diye moda girdim hemen Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Hemen çık o moddan😄 Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl Çoktan çıktım 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Bu yorumu daha önce paylaşmıştın diyor ama ben yinede gönderiyorum.😄🙏🏻 Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl Sadece emoji atınca diyor onu 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl İşte bende o yüzden sana bir önceki yorumu göndermeden önce açıklamada bulundum😄 Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl Anlaşıldı 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Bak yine bu emojiyi (😃 ) göndermeye çalışıyorum yine aynı şeyi yapıyor, neyse göndermiş oldum😄, ama site yöneticilerinin buna bir çözüm bulması gerek, ne o istediğimiz kadar tekli çoklu emoji gönderemeyecekmiyiz Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl Araya nokta koyup at bi dahakine Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Denerim tamam Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% Yay +1 yıl Benim kalbim yok 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Hayatta inanmam 😄 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Yay +1 yıl Vallahi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl Sen göremediğin içindir o😉 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. sıcak ama yalnız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yengeç kalp kalmadı...
Terazi. Doğru söylüyor olabilir :))) bu aralar karışık bir ruh haline sahibim olmasa daha iyi olacak gibi fakat tam kapalı değil aralanmiş 😄
Heyecanlı.. 😅 Neden heyecanlıyım acaba.. ❤️
Onu sen daha iyi bilirsin😄
Bilmem artık hayırlısı
Bende onu diyorum👍🏻
😄
😉
Çok aşık mı? Kime aşığımm, şu an okuduğum kitap karakteri sayılıyorsa doğru derim. Neden gerçek değilsin nidennn...
Kalbi boş diyor da ben de bilmiyorum kalbimi artık.
birisi calmis kim acaba
Çok kişi varsa tahmin etmek çok zor ama🤣
Ağır yaralı 😒
🥺🥺
🤧 höüüff djsj
Hiç aldırma, sen gibi bağlılıkta ve sadakatte bir numara olan kadınların, şizofren karakterli insanlara üzülmesi beni de üzer👍🏻
Vay, şımardım 😅
😉.
Kalbi kırık diyor ama kırgın değilim.
😃👍🏻
Acılı mı alakası bile yok gayet mutluyum 🥳
Daim olsun
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim⭐️
Karalı.. 💔
🥺🥺
Birisi çalmış 🤣🤣🤣🤣 yalancının
Sen öyle uzak durursa olacağı bu işte🤣🤣
Sapın sapıyım nerde biri çalmış kalbimi 🤣🤣🤣
Rüyanda mı çaldılar acaba🤣
Rüyamda bile sapım 🤣🤣🤣
🤣🤣
Çok aşık... doğrudur 🤭
boş derken komple bomboş mu yani ((: koç
Çok da boş değildir
böyle demir profil gibi ((:
Arkadan sarılan canlı gibi😄
oyşş ((:
Kalbim boş doğru u
Hadi hayırlısı
Biri çalmış külliyen yalan
Başak çok dogru
Bir ikizlerin kalbi kırılmaz😄
Bakiiim, sıcak ama yalnız doğru. :D
Acılı
🥺😕
Buzdağına çevirdiler
O buz dağına çevirenleri varya …………..
Tek bir kişi ne yaparsa yapsın ona yeniden ısınıyor
Oda senin kalp güzelliğin, ama o yolda dikkatli ol ki üzülme
Teşekkür ederim
Rica ederim 😉
Birisi çalmışmış:))
🙂✌🏻
Acılı 🖤
🥺🥺
😔
Sana benim gibi bir arkadaş lazım, acılı olduğunda tatlandırmalıl😄
*k
Ahah teşekkürler 😄 acılı yazıyor diye moda girdim hemen
Hemen çık o moddan😄
Çoktan çıktım 😄
Bu yorumu daha önce paylaşmıştın diyor ama ben yinede gönderiyorum.
😄🙏🏻
Sadece emoji atınca diyor onu 😄
İşte bende o yüzden sana bir önceki yorumu göndermeden önce açıklamada bulundum😄
Anlaşıldı 😄
Bak yine bu emojiyi (😃 ) göndermeye çalışıyorum yine aynı şeyi yapıyor, neyse göndermiş oldum😄, ama site yöneticilerinin buna bir çözüm bulması gerek, ne o istediğimiz kadar tekli çoklu emoji gönderemeyecekmiyiz
Araya nokta koyup at bi dahakine
Denerim tamam
Benim kalbim yok
Hayatta inanmam 😄
Vallahi
Sen göremediğin içindir o😉
Kalbi boşş
yok valla
Birisi (ç) almış..
sıcak ama yalnız
Tutmamış.
Oğlak