İnsanlar gerçek yüzlerini ayrılırken gösterirler diye bir söz okumuştum. Kimisi dostça ayrılmayı becerebilirken, kimileride birbirlerini kırıp döktükten sonra ayrılıyor. Siz saygınızı kaybetmeden ayrılmayı becerebiliyor musunuz? Geçmiş ayrılıklarınızda hangisini yaşadınız?
Benim hayatımda kendi verdiğim kararın tek bir ayrılığı oldu bunuda karşıya yansıtmadan sessiz kalmayı tercih ettim ve karşı tarafın bana nedenini sorması üzerine öğle sessizce gitmeyi tercih ederim. cunku bir insan seninleyim tüm mutluluğu yaşıyorsan gittiğinde de kötü olmamalı çünkü seninleyken daha güçlü hissettiğin o zamanda gittiğinde de senin güçlü duruşunu his ettirmelisin. ve kim ne derse desin senin aldığın karar ve karşı tarafa davranışın önemli olmalı çünkü sen onunlayken kimse seninle değildi çünkü gözlerin ondan başka birşey göremiyordu..
Ben ayrıldığım kişi ile tam olarak ayrilirim geri dönüşe inanmam ve geçmişe bakmam. Yalnız ayrıldığım kişi ayrılmıyor daima kendini hatırlatıyor ise sıkıntı yaşıyorum. Çünkü geçmişte yaşadıklarımı hatırlamak geleceğimi etkiliyor ve hayatdan kopariyor. Ayrıldığında iki tarafinda birbirini tamamen silmesi cok önemlidir. Eğer silemezseniz ayrılmamış olursunuz ve zamanla o sevgi bile olsa saygı duymamakla başlayacak nefrete dönüşecektir. o nefretde hırs kin ve öfkeye neden olucaktir. O yüzden kadın ya da erkek her kim varsa adabı ile ayrilabilmeli. Mutsuz olmamak huzurlu bir yaşam için bu şart.
Dostça bitti birkaç saat sonra pişman oldu barışmak istedi hayır dedim diye sevgimi küçümsedi engelledi bundan 4 sene önce hâlâ unutmamışım olayı vay be
Güzel bir söz vardı ayrılırken en sakin olan ilişkide az sevendir diye :) Eğer gerçekten tutkulu bir aşk yaşandıysa ne kadar aydın, saygılı insanlar olursanız olun ayrılık yıpratıcı olur sonrasında bir selam olsun verilebilir ancak arkadaşlık zorlayıcıdır. Çok uzun yıllar sürüp rutine bağlamış ilişkilerde hele ki çocuk varsa dostça davranışlar daha mümkün.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
34
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla normalde kızlar cirkefleşiyor ama bende hep tam tersi oldu. Erkekler terk edilince kafayı yiyo piskopata bagliyor. Bitanesine dava bile acmak zorunda kaldım peşimi birakmadıgı icin. Sadece 2 tanesiyle dostca ayrilabildm onlarda baya drama yaptı.
Ben 4 ay önce 8 senelik ilişkimi bitirdim yüzükte taktık varın siz hesabını yapın fırtınamı, kasırgamı oldu tek bir yalan neleri getiriyor arkasından bırakamazsın dedi buradan selam olsun çakmağımın ışığı kadar ışık saçmayan insanların kendilerini olimpiyat meşalesi gibi görmelerine hayranım..
Ben saygı çerçevesinde ayrılmayı denedim. Haklı halimle bile özür diledim kötü ayrılmamak için. Yine de kötü oldum. Ölüm tehditlerine kadar gitti. Havlayan köpek ısırmaz diye düşündüm mesajlarına hiç cevap vermedim. Kapımın önüne kadar geldi evden çıkmadım. Şansıma uzak yerlerde oturuyorduk ve kendisi korkağın tekiydi yoksa şu an belki yaşamıyordum..
Daha 1 büyük rakı yanında sezen aksu ile gomemedigimiz olmadi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karşı tarafin davranisi ne olursa olsun dostca ayrıldım hep beraberken iyi seyler yasadigim insana ayrılırken neden kotu şeyler soyleyim ki. Karakterime uygun değil sanırım.
Aynen bu hayatda kimsenin içini bilemezsiniz hep inanirsiniz ona seninle oynar oynar oynar durur yüce mevlam sonunda hakeden cezayı verir ama aşk para olmuş sevgi para olmus sevmek laçka olmuş bu devirde
Hiç anlamasa da beni, bencil olduğumu sansa da, üzülmediğimi sansada, her gidişinde hani kuzey denizleri kayalara vurur ya birbiri ardına kocaman dev dalgaları, bir biri ardına var gücüyle. O'da hala öyle vuruyor sadece ben iyi saklanıyorum. 🤐
Ben cok kotu yasadim net degildi ayriligimiz kafasinda netlestirmis ve bundan haberim bile yoktu yazdigimsa ise kotu bir tavir aldim halbuki guzelce bitirmesini beklerdim ama bi aciklama yapmaya bile tenezzul etmedi
Ben hiç karakterimi bozmadım, ama karşımdaki kişiler bozdu, hakaret ettiklerinde direkt hayatımdan çıkardım size de bunu öneriyorum. unutmayın öfkeyle kalkan her zaman zararla oturur...