AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kgb ajanları beni kaçırsa ve bu kızın sesini dinletseler tüm bildiklerimi itiraf ederdim
O kadar da değil ya hdhdhdhdjdj
alhatan kulaklıkla dinlemedim yoksa kulaklarım kangıren olurdu
Yani bu kardeşimizin sesini derecelendirmek bize düşmez. Allah çarpar.
Annem Zara'dan güzel dedi bence güzel ama zara kadar değil
Annen haklı. Çok daha güzel bence Zara'dan. Zara söylerken içinden çocuk çıkacak sanıyorum. Bu kardeşimiz sesi maymun etmiş.
Sesi maymun etmiş derken anlamadım
Güzel manasında söylenen bir şeydi o..
Jdjsjdjdkd
İymis sevdim bunu kullanırım
Belli ki müzik bilgin iyi değil üstüne kıskançlıkta üstüne binince kör ve sağır olmuşsun :)
Ne alaka kıskançlık gerçekten çok kotusunuz
Ya bunun kötülükle ne alakası var kafayı mı yediniz siz kıskanmışsın dedik insan mı öldürdün dedik rahatsız ya :D
Niye kiskanayim ki içiniz disiniz fesatlikla dolmuş kızın sesini beğenmemek de kıskançlık olamaz herhalde
Annem Zara'dan daha güzel dedi ben de değil dedim öyle bir tartıştık burada sorayım dedim
E bu detayı şimdi verirsen haklı sen olursun ona göre yorum yaparım bende , insan müsvettesi olmuşsunuz hepiniz ya çok içim fesatmış yok çok kötüymüşüm aptal mısın?
direk kıskançlıktan kör sağır olmuşsun diyorsun sadece kiskanmissin desesn anlarim güler geçerim birde abartmış kör sağar etmişsin beni
Ben kimsenin başarısını veya güzelliğini kıskanıp kendimden geçmem
Orada ki kör ve sağırı nasıl anladın kim bilir ama sana da hak veriyorum bu sitede ki üyelerin anlama kapasitesinin üstünde ince yorumlar yapıyorum ters tepiyor sensin tamam :D
Hangi seviyede bir kapasite acaba seviyeden aşağı dusemiyorum kusura bakma sen de haklısın
Arada noktalama işaretleri kullan , çevrendeki arkadaşların yaptığın sohbet ile karıştırma burası sosyal bir platform burası :D
Ahahah bir tane virgül koydu diye bir de edebiyatçı oldu
Sosyal platform dediğin yerde sanki çok klas bir yer sadece canlı yayına girip bir ilk soruya bak ya
Gerçekten yazık mizah yapmaya çalışıyorsun kendince herhalde
Niye mizah yapmaya çalışayım ya rahatsız alt tarafı bir yorum yaptık insan müsvettesi kesildin başıma şimdi de çirkeflik peşindesin :D
Tamam kardeşim en haklı sensin hadi şimdi yoluna
Heh söyle bir daha da bişey paylaşırken tam paylaş sonradan detay ekleme sonra zırlıyorsunuz
Ne zirlamasindan bahsediyorsun ya sen kimsin ki ben senin dediğin lafa zirliyacagim
Şşşşt sinir yok dediğimi yap sadece detayları sonradan paylaşma ki insanlar daha düzgün yorumlar yapsın tamam mı abiciiiiim :D
Hemen gizliye dönmüşsün abicim detayın önemli olduğunu düşünmedim
Ndnsndjdkwksk ne kadar boş bir insansın ya beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Düşünmedim değil düşünecek beyini kendim de arayıpta bulamadım olacak o. Ayrıca gizliye dönmemin sebebi çok iyi arkadaşlarım var senin gibi salatalık ile bu tartışmamı görsünler istemem :D
Edepsiz bir fındıksın sen bırak görsünler ne kadar boş birisi olduğunu 3 IQ' Luk yaratık
Kes sesini demedim mi sana? :D