Etkilenirmiydiniz? İstermiydiniz? Nasıl bir farkı olurdu diğerlerinden? Veya bu bir artımıdrı sizin için?

Resimdeki kızdan etkilenmedim. Karakter olarak zayıf oluyor bu tarz insanlar.
Bu kız iyi kalpli akıllı ve baya güzel bir kız ingilizce şarkı söylüyor etkilenirsin diyelim güzel vs vs ses te bir etken olmazmı daha fazla etıilenmen adına
Ne gerekiyor ki başka 🤔
Bu erkekten erkeğe değişir. Bazısı fizik ister bazısı karakter. Bazısı ikisinden de biraz biraz falan. Mesela ben ortalama fizikte bir kız; karakter olarak da sessiz, sakin, mütevazi olmasını isterim. En önemlisi de ortak zevklerimizin olması. Kafalar uyuşuyorsa diğer detaylar görmezden gelinebilir.
İşte tam anlattığın gibi bir kız gördün diyelim ağırbaşlı güzel fiziğide iyi tatlıda öyle çok coşan deli gibi dans eden kızlardan değil iyi bir kız yardımsever düşün girtiğin bir yerde çıkıyor şarkı söylüyor birazcık utanarak ama sesi de baya iyi? Etkilenmezmisin yani?
Önemsiz diyorsun yani
Kanki
s3esinin görünüşü güzel olması bir artı değil bence
Nasıl yani güzellik vs falan hepsi var ama ses te etkilemezmi daha fazla olmazmı etkilenmen
Cevap
13Cevap
etkilenirdim tabikide sesinde ayrı bir büyüsü var güzellikle birlikte
güzel şarkı söyleyen kızlar gerçekten etkiliyor beni
Kadınlarda sesin güzelliği beni etkilemiyor. Yani olsa da olur olmasa da olur.
Ses beni etkileyemez.
Güzellik vs hepsi var ama ses te bir etken olmazmı yani daha fazla etkilenmezmisinn
Hayır. Önem vermediğim bir şey.
Neye önem verirsiniz efendim?
İyi de bir insan kendisi
Tabikide artıdır sesi huzur verir
Havalı kendini beğenmiş olurlar kalsın
Öyle değİl 🙈
Ahah ya değil ki şöyle yapalım o halde farzedin ki dediğim gibi biri kötü değil ona göre cevaplayın olurmu efendim?🙈
Sana o mu seranat yapıcak 🙄 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama onu senin yapman gerek
Bana sesi lazım değil
🙄🙄🙄🙄 okumamış gibi yapıyorum şu an
Yanlış anladı 🤣😂😂
Anlaşılmayacak gibi değil sjahaj
Bana sadakat lazım sadece güzellik ses vs değil
Fotodakine duştük amaa yaa
Bu kız konuşmasa da olur
Şarkı her yerde söylenmez
Neden nasıl yani
Bensiz söylemesin ben gitar bağlama falen çalarm
Şarkı söylemek kötü birşeymi kıskanırsın diyemi? Ama kıskanılacak birşey yokki kendi söylüyor gidiyor sonuçta
Evet bakan olur laf atan olur ağzını kırarım laf atanın
Evet
etkilenmezdim
Neden efendim
neden sesi güzel diye etkilenmemmi lazım
Sjaja ya öyle mi dedim
Gram bir etken olmazmı yani 😂
olmaz biraz doğal olucak naber namıssız diycek dilberay fanı olucak :D
Sjahakaj çok iyi ya
bizde böyle :D
Desene namıssız demiyoruz diye kaybettik şu an
hahaha şakası bir yana insanın ses tonu illaki etkiler tabikii ama doğal olan yapmacık olmayan insanlar nedense hep daha ilgi çekici gelmiştir şahsen
Zaten öyle olması gerekiyor samimi insanlara sadece güvenebilirsin 🙈😊 tabi karakter özellikleri yardımseverliği de önemli saygısı vs
çuk duri demişssen haaaa :D
Ahah hayırlı olsun kısmetlerimiz inşallah😂
inşallah benim zorda seninki kolay olur inşallah :D
Kesinlikle isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar