Hayattan bıktım aylardır hiçbir şey yapamıyorum okur musunuz lütfen?

21 yaşında genç bir kızım. Annem çok baskıcı. Tek başıma dışarı çıkamıyorum. Liseden beri bu şekilde yetiştirdiği için alışkanlık olmuş. Üniversitedeyim. Sürekli arar çıktın mı geldin mi.. Tamam merak ediyor koruyor falan ama çok bunaldım ben..18 yaşımda dershaneye giderken sevgilimle tanıştık. Ne de olsa her gün ordayız görüşüyoruz iyiydi. Çok seviyoruz çok ciddiydik hep. Sonra üniye geçildi. Hazırlık okuypruz o zaman. Devamsızlık hakkı yok denecek kadar az. Ayda bir iki ayda bir görüştük. Onda da zaman kısıtlı yani öyle gez toz saatlerce yoktu.. Son senemizde soğuktu biraz. Okuldayken arıyorum telde biraz soğuk. Salak aklım sormuyorum da.. Olur öyle diyip geçiyordum.. Çok az zamanımız olsa gel görüşelim diyordum olmuyordu.. En sonunda bi saat kaçamak görüştük. Keşke o zaman ayrılsaymışım. Ama okul devam eder bi şekilde görüşürüz diye çabaladım. Ve pandemi girdi eve tıkıldım iyice. Geçti biraz zaman. Bana dedi ki beni çok sıkıyorsun bunaldım. Bu konuda haklıydı. Bari özlüyoruz beni böyle sıkma dedi çok üstüme geliyorsun falan haklıydı ama. Ve görüşemiyoruz kafama takıyorum dedi devamında.. Yine çabaladım tamam zamana bırakalım dedim değişicem söz dedim.. Ve biz görüşemiyorken başkasıyla görüşmeye başlamış bu kavgadan sonra. Hep duygusal yaklaşmışım çok pişmanım. O an bitirecektim. Aylardır kendime gelemiyorum. Belki hayatını mahvettim bilmiyorum ama çok sevdim. Benim kadar sevseydi beklemez miydi? Seviyorduk ama soğudu demek ki. Bilmşyorum çok korkunç bi ruh hali içindeyim. Evde çok kötüyüm. Annem normalde çok iyi bir insandır ama konu sevgili flört olunca çok katı bu yüzden sakladım hep belki söylesem kıyamet kopacaktı söyleyemedim belki böylesi nasipmiş. Aklımdan silemiyorum olanları. Geceleri ağlamaktan yoruldum. Gün içinde aklımda hep kendimi. tutuyorum. Ya keşke hiç sevmeyecektim ya da uzatmadwn bitirecektim. Bir şeyler yazın bir nebze rahatlarım belki dertleşiriz. Arkadaşlarla konuşuyorum ama bi yere kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
Bikaç hafta kalmıştı görüşmemize ama dedi ki haddinden fazla bekledim. Madem istemiyorsun neden zamanında demiyorsun? Yani adam akıllı gel oturalım demedi yüz yüze bari bitirir insan haksız mıyım? Uzata uzata hem kendini hem beni yıprattı. O kadar zamanı çöp etti çok az kalmıştı görüşmeye. Olmadı.
Hayattan bıktım aylardır hiçbir şey yapamıyorum okur musunuz lütfen?