Flört gibi bir şeydik. O kimseyle sevgili olmayı düşünmüyorum şu sıralar dedi. Sonra bir şey oldu ve yakınlaştık. Seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Sinirlenip, başka numaradan sıska çelimsiz pezevnnk yazdım. . Aradı, işte senin sevgin bu kadar dedi engelledi. Ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve böyle söyledim dedi ama sen çirkinleştin dedi. Ben seni o gözle görmediğim için orada aslında öpmeyecektim bile. Ama sen öpemezsin diyince öpmüş oldum. Fakat sen çok çirkinleştin, ne kadar çirkinleşebileceğini gösterdin dedi. Haklı mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni fena kullanmış bir peçete misali tek kullanımlık
adama beni öpmek istemiyorsun demekten başka bir şey demedim sadece sarılıp duygulandım konuştum. O da pat diye dudağıma yapıştı. Sonra da, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi. Sizce burada ne güvensizliği var? Onu ailesine söyledikten sonra bana diyor ki, ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım. Ben seni öpmeyecektim hatta alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öptüm dedi.
Ben ona sıska çelimsiz güzel kardeşim diyince neden çirkinleştin dedi bana sizce
Ben soruyu anlamadım simdi siz öpüştunuzmu seviştinizmi?
Ya dostum öyle yarım saat öpüştük bide en fazla kıyafet üstünden dokundu bu yani.
Onu s. et ozaman sana cinsellik açısından deger veriyor
Saol dostım. bir arkadaş dedi ki senden nasıl etkilendiyse senden beri şeyi kalkmıyor senden uzak duruyor o yüzden o lafı demiş dedi. Ya öyle iyi niyetli bir anlam var mı sence burada
Haha kim demisse guzel sallamış öyle bişey olabilirmi sence 😂
Ya valla neden olmaz onu söyleseniz :)
Hic bir erkek oyle bisey demez Senin erkek baya profesyonelmis seni begenmemis de olabilir
Dedi ki senden kurtulmak için öyle söylemiştir kendisini sana kaptırmak istemedi için senden sonra kimseye kalkmadı anlamında demiştir dedi. öyle olabilir mi
Olabilir ama kesin olarak senden kurtulmaya çalışmıs
Yani benden etkilenmiş güzel gelmiş o anlar öyle mi? O anlamda mı?
Evet😔
Demin hayır seni beğenmemiş diyordunuz
Eee böyle bisey dediysem niye tam zıttını soruyosunki
Ya şöyle dedi, o mesajı attı ya, ben ona çelimsiz diyince de al işte senin sevgin bu kadar demesi o yüzden olabilir mi? Yani seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım lafının anlamı, senden sonra kalkmadı senden iyi manada etkilendim anlamına geliyor mu ya
Seni kullanmış işte önüme çıkma diyor. Beni rezil etme gibi
Aslında ben önce seni alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm dedi. Haklı mı yani?
hem elde et hemde yol ver ne güzel adalet :)
Saol dostım. bir arkadaş dedi ki senden nasıl etkilendiyse senden beri şeyi kalkmıyor senden uzak duruyor o yüzden o lafı demiş dedi. Ya öyle iyi niyetli bir anlam var mı sence burada
senden tatmin olamamiş ya da birşeyler ters gitmiş herhalde ama ben bunun haksizlik oldugunu düşünüyorum ben anca şunu soylerim kullanildin bi kenara atildi misali sende buna göz yumdun ya da alişiksin
Yok be dostum ne göz yumması. Adamı ailesine rezil ettim kız kardeşine gönderdim o mesajı. Evine prezervatif gönderdim. Al dedim senin şeyini kaldıran kadınlarla kullan diye de yazdım.
Saol dostım. bir arkadaş dedi ki senden nasıl etkilendiyse senden beri şeyi kalkmıyor senden uzak duruyor o yüzden o lafı demiş dedi. Ya öyle iyi niyetli bir anlam var mı sence burada?
yok bunun neresi iyi niyet :D
Fazla polyenacılık içeriyor
@dapoet06 aynen öyle dostum
Ya şey dedi işte senden sonra hiçbir şey ona iyi gelmemiştir kendisini senden kurtarmak için öyle demiştir dedi. Seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım dedi çünkü
olabilirde olmaya bilirdi sen ondan zevk aldinmi peki?
Yani seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım demesi, sen kötü geldin mi demek yoksa sen iyiydin senden sonra kalkmadı mı demek
sana yol verdigine göre anlamiyorsan ben napayim
Ya şöyle dedi, o mesajı attı ya, ben ona çelimsiz diyince de al işte senin sevgin bu kadar demesi o yüzden olabilir mi? Yani seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım lafının anlamı, senden sonra kalkmadı senden iyi manada etkilendim anlamına geliyor mu ya
bak bana durmadan ayni lafi deyip duruyorsun buda beni senden uzaklaştiriyor acik ve net cevabi belli degilmi kendin cevabi zaten sorunda yaziyor :D
Ya dostum benim aklım karıştı dediğini anlamadım gerçekten. Ben hislerimle olaya baktığım için sana sordum o yüzden
Ulan bu ne biçim muhabbet
İşte Saol dostım. bir arkadaş dedi ki senden nasıl etkilendiyse senden beri şeyi kalkmıyor senden uzak duruyor o yüzden o lafı demiş dedi. Ya öyle iyi niyetli bir anlam var mı sence burada
Sallamış yahu inandın mı buns
Senden kurtulmak için öyle yaptı demişti. Hani bana duygusu varmış kendisini de kaptırmak istemediği için öyle söylemiştir dedi
Sadece seni kullanmış hepsi bu. İşini görmüş ve kaçmış. Bahane diğerleri
Yani benden etkilendiği için olumlu anlamda, benden kurtulmak için mi söylemiştir
Hala olumlu diyorsun 😀 yahu seninle sevişmiş şimdi senden kaçmak için bahane. Seni istemiyor yani
Ya hani olur ya bana kendisini kaptırmamak için sikgir git demiştir ama işte ben ağır tepki vermesem tekrar gelecekti vs böyle bir anlam yok mu
Seven sktr gt demez yahu
Seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım dedi. Senle sevişirken demedi ki
Yahu bu mümkün değil fizyolojik olarak. Bu bir bahane. sen saf duygularla bakıyorsun olaya
Hayır afedersin ama g. tünden uyduruyor
Doğru diyorsun ya bana kendini kaptırmak istememek için bunu demiştir arkadaşım öyle dedi. Ya ama şu var ben ona çelimsiz dediğimde aradı hemen al işte senin sevgin bu kadar dedi. Acaba iyi anlamda o lafı söyledi de, ben ona çelimsiz diyince sevgime mi laf söyledi
Ya bak, çocuk sırf seninle sevişmeyi devam etsin diye böylr bir yalan söylüyor anladın mı
Yok çocuk demedi ki bana bunu. Arkadaşım fikrini söyledi. Dedi ki çocuk seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım demiş, senden sonra dememiş. Demekki senle öyle iyi geçmiş ki bir daha kalkmamış demek istemiş diye fikrini sundu. Bende doğru mu diye size soruyorum
Bende yalan diyorum sana😀anlamak istemiyorsun
Yok valla anladım sadece neden iyi mana da değil onu sormak istiyorum
Çünkü seni sevişmek için kullanıyor
Ama o ana kadar aramızda öyle bir şey olmamıştı ki ilk defa öpüşmüştük
Tamam işte artık kapı açıldı anladın mı. Yine de sen bilirsin ben başka bişey demeyim
evet bence bir süre onu mutlu etmeye calış
Anlayamadım kim haklı?
Ben ona sıska çelimsiz güzel kardeşim diyince neden çirkinleştin dedi bana sizce
İlk tartışmada onun haysiyetine ve gururuna hakaret etmeye çalışmışsın ve sadece onu üzmek için fiziğini kullanmışsın
Fakat o da bana seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan demişti
Bunun sebebi sencede ona hiç bir şeyin senden daha fazla zevk vermemiş demek değil mi sencede
sana bağlanmaktan korkmuş gibi
Haaa siz öyle anladınız. Adam bana seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Senden beri şeyim kalkmıyor demeyi nasıl iyi manada anladınız :)
?
Haklı ağır tahrik var 😀
Kim haklı?
Bana seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım dedi adam durduk yere
Sen onu şartlamışsın senden sonra kendisinde güvensizlik ve isteksizlik oluşturmuşsun psikolojik olarak
Anaaa ben adama beni öpmek istemiyorsun demekten başka bir şey demedim sadece sarılıp duygulandım konuştum. O da pat diye dudağıma yapıştı. Sonra da, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi. Sizce burada ne güvensizliği var? Onu ailesine söyledikten sonra bana diyor ki, ben seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım. Ben seni öpmeyecektim hatta alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öptüm dedi.
Sen şartlamışsın hazır değilmiş sonrasında da olanlar olmuş kendisine değer veriyor ve seviyorsan zaman ver düzelir kırıcı yaklaşımını telafi et acele ettiğini belirt
Hocam niye acele ettireyim kendisi yapıştı dudağıma. Ben adama saldırmadım ki. Sonra pipim kalkmıyor demesi ayıp değil mi
Ona oral seks yap eğer kalkmazsa sorun ondadır 😂
Ohoo kafa buluyorsunuz. Adam bana o lafı diyip her yerden engelledi. Seen bir kıza böyle desen geri döner miydin o kıza. Şeyi kalkmasa bile ben onun gözünde değerli olsam bu lafı demeye dili varmazdı
Ee bitmiş o zaman neden kafanı yoruyorsun yeni sulara yelken aç
Alakasının olmadığını düşünüyorum. Senden etkilenmiş ve seninle birlikte olmuşsa senden sonra neden başkalarıyla birlikte oluyor ya da olmayı deniyor sana hiç bir şekilde değer vermiyor anlattıklarına göre
Erekteyi anlamak için kimseyle birlikte olmasa gerek yok olmadım zaten dedi.
Yani benden çok etkilense, senden sonra şeyim hiç kalkmadı der miydi
Senden çok etkilense senden sonrası olmazdı derim
Nasıl yani anlayamadım
Hala seninle devam ederdi sen de benden sonra diye başlamaz ve devam etmezdin cümlene
Benden çok etkilenip, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon olamadım lafı bmglr olamaz mı? Bana kendisini kaptırmak istemediği için de hadi ordan git demişse
Kullanmış işte