Aşk İlişkileri İlk sevgiliniz ya da flörtünüz kaç yaşında oldu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ettim. Zaman gittikçe ilk sevgili yaşı daha mı azalıyor anlamadım? Etrafa bakıyorum 10 yaşındaki çocuklar bir şeyler yaşıyor? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme İlk sevgiliniz ya da flörtünüz kaç yaşında oldu? Cevapla Çocuk Soruları Flört Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gergous Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. benim olmadı hala ama 12-13 yaşlarında dada oluyor 9-10 dada oluyor (çevremden biliyorum) 1 0 Yorumla
seysgeyd Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. 24 yaşında 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aferin. Neden bu kadar geç millet erken başlarken Yorumla seysgeyd +1 yıl Ben dikkat eden biriydim. :) Yorumla Soran +1 yıl O zaman ömür boyu mutluluklar :) Yorumla seysgeyd +1 yıl şu an kimse yok be aga beeee :D Yorumla Soran +1 yıl Neden yok ya? :D Sana birini ayarlarım ben. Hem de çok talı biri :D Yorumla seysgeyd +1 yıl Hagdjjs burası aday bulacağım en son yer sanırım:) Yorumla Soran +1 yıl Burada demedim ki. O tatlı bulacağım burada yok fnfdndfnm Yorumla
sapkadaki_kedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 15 galiba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erken başlamışsın ya abla hhnbn Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Yok ya çevredekiler 10 yaşında başlıyordu benim geç onlara göre 😂 Yorumla Soran +1 yıl Demek eski bir eylemmiş Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 20 yaşındaydım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi gene şimdikiler baya erken başlıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 9 falandı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Oha. 9 yaşında mı? Nasıl oluyor bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide lszbiyen ilişki... Yorumla Soran +1 yıl Vay be. Okuldan mıydı mahalle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde daha detay yazmıyor artııık 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim ama :) İster buradan olmasın :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle beni 🙏 Yorumla Soran +1 yıl @bluewop ben mi ekleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. 16 17 yaşlarında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkencisin hvvhv Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl lise de oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş? Yorumla axish2s +1 yıl 14-15 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 13 yaşımda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Baya erken başlamışsın abiii Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Evet boy uzun olunca daha yetişkin gibi olunuyor zaten oda ilkim oldu Yorumla Soran +1 yıl Kız kaç yaşındaydı Yorumla Ferhat0380 +1 yıl 17 ydi ama baya istekli o tür şeylere meraklıydı Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik oldu mu yani? Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Evet oldu başlarda donukunuşlar sürtünmeler derken oda arkasını dönüp sıyırınca bi tutamadım kendimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim olmadı hala ama 12-13 yaşlarında dada oluyor 9-10 dada oluyor (çevremden biliyorum)
Benim 21 22 felandi sanırım
24 yaşında
Aferin. Neden bu kadar geç millet erken başlarken
Ben dikkat eden biriydim. :)
O zaman ömür boyu mutluluklar :)
şu an kimse yok be aga beeee :D
Neden yok ya? :D Sana birini ayarlarım ben. Hem de çok talı biri :D
Hagdjjs burası aday bulacağım en son yer sanırım:)
Burada demedim ki. O tatlı bulacağım burada yok fnfdndfnm
15 galiba
Erken başlamışsın ya abla hhnbn
Yok ya çevredekiler 10 yaşında başlıyordu benim geç onlara göre 😂
Demek eski bir eylemmiş
20 yaşındaydım
İyi gene şimdikiler baya erken başlıyor
9 falandı
Oha. 9 yaşında mı? Nasıl oluyor bu
Bide lszbiyen ilişki...
Vay be. Okuldan mıydı mahalle mi
Evde daha detay yazmıyor artııık 🥺
Merak ettim ama :) İster buradan olmasın :/
Ekle beni 🙏
@bluewop ben mi ekleyeyim
Evet
16 17 yaşlarında
Erkencisin hvvhv
lise de oldu
Yaş?
14-15
13 yaşımda
Baya erken başlamışsın abiii
Evet boy uzun olunca daha yetişkin gibi olunuyor zaten oda ilkim oldu
Kız kaç yaşındaydı
17 ydi ama baya istekli o tür şeylere meraklıydı
Cinsellik oldu mu yani?
Evet oldu başlarda donukunuşlar sürtünmeler derken oda arkasını dönüp sıyırınca bi tutamadım kendimi