Hoşlandığım çocuğa ne zaman baksam bana bakıyor. Her yerde göz göze geliyoruz koridorlarda, derslerde, kantinde. Koridorda onca kişinin arasında tesadüfen kafamı bir çeviriyorum o an bana bakıyor mıknatıs gibi. Bazen gözlerini hiç çekmeden yiyecek gibi dik dik bakıyor yanımdan geçene kadar bazende göz göze gelince mahcup olup hafifçe gülümsüyor hemen başını çeviriyor. Birgün derste ellerini çenesine koymuş öylece beni izlerken yakaladım. Göz göze gelince hemen kafasını çevirdi. Elini ayağını nereye koyacağını şaşırdı. Bir kerede onun oturduğu taraftan biri konuşuyordu herkes o kişiye baktı bende döndüm hemen kafasını çevirip ben önüme dönene kadar öylece bana baktı. Birde benim başka erkeğe bakışımı izliyor falan. Konuşmaya çalışıp cevabını bildiği sorular soruyor veya sohbeti uzatmak için lafını unutmuş gibi yapıp ne diyordum ben ya diye soruyor.
Hoşlanıyordur
Hayır hoşlanmıyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Suratını yerim diyesim geldi niyeyse 😳 Belki de yalnızca dikkat çekmek içindir
Hoşlanıryor ama çekingen bir kişilik bence ilk adımı atabilirsin.
Okul mu kaldı la nerede bulup gidiyorsunuz?
Knk virüsten önce
üniversite mi?
Geçen sene lisedeydik mezun olduk ikimizde ama virüs dönemine denk geldi ya😒😛
aynı olayları bir kızla yaşıyorum da ne yazdıysan kelime kelime aynısı ama biz üniversitedeyiz. Bir an o sandım seni :D
Hmm güzel olurdu he sende hoşlandığım çocuk çıksaydın.. Aynı ünide misiniz yoksa farklı ünide mi?
aynı üni aynı bölümdeyiz yaa :)) okuduk. a şaşırdım. Ama onun sen olma ihtimalin sıfır tabi. İkimizde üniversite son sıınıfız
Ne güzel sevindim senin adına biz aynı bölümü geçtim aynı ünide bile değiliz :/
o da eşşek değilse açılsın yani.
Sanmıyorum bu kadar yakın davranıp mezuniyetten bir gün önce attığım takip isteğini kabul etmeyip bekletti bende 3 gün sonra geri aldım isteği :((