Arkadasimin sevgilisi sanirim benden hoslaniyor :( arkadasim da iskillendi ama bana belli etmedi. Ben uzaklaşsam daha iyi demi?

Neden boyle seyler benim basima geliyor :(( kotu hissediyorum ama. Gozlerimin icine bakiyor, saka yapiyor benimle ilgili. Arkadasim yokken geldi ve (sari giymistim) oooo burda bir gunes acmis dedi. Ne diyecegimi bileemedim asil gunes geliyor bak kankamin guzelligine dedim 😑. Takip atti kabul ettim normal bir sekilde ama her storyme yanit veriyor. Numarami istedi birde, arkadasimi sormak adina ihtiyacim olursa diye ulasabilmek maksatli onu da verdim yanlis anlasilmasin diye hem bu gayet normal bir sey bence. Ama surekli gizliden aramalar basladi bilmiyorum o mu :/ arkadasima da beni sormus birde hakkimda bir detay soyledi arkadasim benden sogudu bunu hissedebiliuorum ve de cok kotu hissediyorum ama ben bir sey yapmadim ki :( ve daha bir suru olay var offf napmaliyim arkadasimi kaybetmek istemiyorum
Arkadasimin sevgilisi sanirim benden hoslaniyor :( arkadasim da iskillendi ama bana belli etmedi. Ben uzaklaşsam daha iyi demi?