Selam🙌 Şimdi ne alaka diyeceksiniz Ama şuanki gençlerin sorunu "-okul noldu" "-evlilik ne zaman" "-çocuk ne zaman" sorularıyla dertte Banada Türkiye' de evlilik zorunlu hale geldi gibi hissettiriyor. Yaşım geçiyor diye kimin ne olduğunu bilmeden evleniyorlar ve tabiki sonucu hüsran...
Dalinlivotka | Aşk İlişkileri konusunda 886 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hola💙🎈 👏🏻Yaşım geçiyor diye kimin ne olduğunu bilmeden evleniyorlar ve tabiki sonucu hüsran... Doğru kişiyi bekleyin teşekkürler Çok doğru. Ülkemizde maalesef evlilik ve mutluluk yaşla olacak gibi bir algı var. İnsanlar tanımadan 2 yıl dahi konuşmadan 3 4 ay içinde evleniyor ve sonu hüsran. Evlilik iki ruhun bütünlüğüdür lakin önüne gelene sarılandan nasıl bütün olacakki.
Kyuubis | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Xper 1
1 ay
Açıkçası evlenmeyi şu an düşünmüyorum ve aşırı soğuk durumdayım. Bir insanla hayatını paylaşmak sürekli beraber olmak bana göre değil. 30 lu yaşlarda düşünebilirim sadece evlenmeyi. Bazı insanlar toplumsal baskıdan dolayı evlenmeyi tercih ediyor ve bu evlilikler kısa sürüyor. Aşık olduğum biriyle evlenmek istiyorum
ÇapkınPrenss | Aşk İlişkileri konusunda 483 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Evlilik şart ya zorunlu değil çünkü hep yemeğini kim yapacak kim elbiselerini ütüleyecek kim ihtiyaçlarını giderecek hep anne olacak değil. Ya ille hayatında biri olacak ve o kişi hep yanında olmasını istiyorsan allah rızası icin sevecek ve onun ailesindn isteyecek ve evleneceksin HELALİN ile
1|0
0|0
İsmaiilllll | Aşk İlişkileri konusunda 106 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Değilde doğru insanın olması lazım etraf it çakal dolu evlenilecek insan çok az var. Evlenmek içinde evlenmek doğru değil. Anne baba insanın her zaman yanında olmicak bir hayat arkadaşı şart belli bir yaştan sonra. Hemşehriyiz bu arada sizinle tanışmak isterim sakıncası yoksa 🙂
tekbaşınakovboy | Aşk İlişkileri konusunda 591 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
okul ne zaman bitiyor - askerlik ne zaman - ne zaman iş bulacaksın - ne zaman evleniyorsun' a kadar geldim hayat döngümde evlenirsem de çocuk ne zaman sorusu gelecek
1|0
0|0
MYnameİSwhat | Aşk İlişkileri konusunda 777 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Yo değil Gerek yok evlenmeye falan Ayrıca başkalarının ne düşündüğü ve ne söylediği önemli değil
1|1
0|0
Nietzschenededi | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Zorunlu değil ama eski kuşaklar zorunlu gibi görüyor
1|0
0|0
Clairvoyante | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Değil, şu an evlilik maddi külfetten fazlası değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
411👏🏻Yaşım geçiyor diye kimin ne olduğunu bilmeden evleniyorlar ve tabiki sonucu hüsran...
Doğru kişiyi bekleyin teşekkürler
Çok doğru. Ülkemizde maalesef evlilik ve mutluluk yaşla olacak gibi bir algı var.
İnsanlar tanımadan 2 yıl dahi konuşmadan 3 4 ay içinde evleniyor ve sonu hüsran. Evlilik iki ruhun bütünlüğüdür lakin önüne gelene sarılandan nasıl bütün olacakki.
Kesinlikle
😂modların soru başlığını haklı olarak değiştirmesi lazım
😂..
Nokta
Hemşeri değiliz, Sivaslı değilim
58 i görünce
Gerek yok evlenmeye falan
Ayrıca başkalarının ne düşündüğü ve ne söylediği önemli değil