Ona da ne diyim sana inanmamis benim yazdığımami ilgilensin. Ama sana bişey diyim boşver iki gün sonra yanına gelir sen haklıydın der yine de arkadaşın desteğini çekme yarı yolda bırakma
MiniP | Aşk İlişkileri konusunda 238 görüş paylaştı.
Kız affetmiş demek ki çok seviyor olabilir ama kız bu durumu affettiyse erkek yine aynı hatayı yapar ve kız daha büyük hayal kırıklığına düşer ayrıca kız hep diken üstünde olacaktır bundan sonra şüphelenmeye başlayacaktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Aynı iş yerindeki kıza sırlaşma
Gayet net fotoğraf var yani gördü bide
O çocuk onun aklını celmistir iş yerindeki kıza suçu atmistir belki de sen arkadaş olarak uyarmissin gerisini boşver
Senden ona bir cevabın var mı
Ona da ne diyim sana inanmamis benim yazdığımami ilgilensin. Ama sana bişey diyim boşver iki gün sonra yanına gelir sen haklıydın der yine de arkadaşın desteğini çekme yarı yolda bırakma
Aynı iş yerindeki kıza sırlaşma
olmamiş derim :D
Bendemi hata var
Aynı iş yerindeki kıza sırlaşma
İş yerindeki Kıza sırlaşma
Kız affetmiş demek ki çok seviyor olabilir ama kız bu durumu affettiyse erkek yine aynı hatayı yapar ve kız daha büyük hayal kırıklığına düşer ayrıca kız hep diken üstünde olacaktır bundan sonra şüphelenmeye başlayacaktır
Senden ona cevap nedir
Benden kime cevap nedir cocuga mı kıza mı
Kıza cevabın nedir
Yani erkek arkadaşı gerçekten onu aldatıyorsa derdim ki kızım bu cocuk baska kızlara nasıl davranıyor baksana bence ayrıl ilişkinizi bir gözden geçir
Arkadaşımı koruyorum kardeşim
sen arkadasini korumuyorsun ayrilsin diye yapiyorsun
İlerde ne olucak 🙏🏻
Ağlamasınımı izlicem daha büyük hatayla
gosterdinde ne oldu