Aşk İlişkileri Bir erkek neden bir kız ona aşkını itiraf ettiğinde neden bu kadar bekledin söylemek için der? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğimi söyledim dün gece bir gün sonra cevap verdi ve neden bu kadar bekledin söylemek için dedi Güncellemeler+1 yıl Sizce neden böyle yaptı Bir erkek neden bir kız ona aşkını itiraf ettiğinde neden bu kadar bekledin söylemek için der? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Bunu anlamamak icin zeka engeli olması gerek insanın hemde ileri derecede 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kendini nasıl da biliyor aferin sana Yorumla Soran +1 yıl Kapağı iyi sakla asit kaçmasın Yorumla taykayko +1 yıl Soruyu kuzenin mi sordu Yorumla Soran +1 yıl Evt burası özgür bir site istediğimi yaparım Yorumla taykayko +1 yıl Şu cümleyi anlayamamış bir insanla tartışacak zamanım yok Yorumla Soran +1 yıl Defol o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sen ne anladın farklı yerlere çekilecek bir cümle Yorumla
hibos Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kasma bu kadar diyor anladığım kadarıyla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye kasayım ki söyledim işte Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, içinde tutmana kızmış sanırım olay bu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana delice aşıkmış falan dememizi mi istiyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hyr ama niye böyle yaptı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu hayat herşeyin bir anlamı yok canı öyle istemistir Yorumla Soran +1 yıl tamam iyi geceler Yorumla
shadowchaserrrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Demekki o da senden hoşlanmış 0 9 Yorumla shadowchaserrrrr +1 yıl ya da başks birinden ayrılıp bana mı geldi diye düşünüyor dur Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var dedi sonrasında Yorumla shadowchaserrrrr +1 yıl Kaçtı o tren demek istemiş 😂 Yorumla Soran +1 yıl tamam da niye 1 gün bekliyor ki bunu söylemek için Yorumla shadowchaserrrrr +1 yıl Bilemem belki sevgilisi yazmıştır Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Öncesinde kafamı toplamam lazım dedi Yorumla shadowchaserrrrr +1 yıl Hımm kafası karışmış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Bana inanmadı çünkü üç ay sonra yazdım ve pek görüşmedik İstanbul'da yaşıyorum Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl başkasında kalmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Jokeface +1 yıl kafası başkasında kalmıştır mk fffffffffff Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu anlamamak icin zeka engeli olması gerek insanın hemde ileri derecede
Kendini nasıl da biliyor aferin sana
Kapağı iyi sakla asit kaçmasın
Soruyu kuzenin mi sordu
Evt burası özgür bir site istediğimi yaparım
Şu cümleyi anlayamamış bir insanla tartışacak zamanım yok
Defol o zaman
Sen ne anladın farklı yerlere çekilecek bir cümle
kasma bu kadar diyor anladığım kadarıyla
Niye kasayım ki söyledim işte
Selam, içinde tutmana kızmış sanırım olay bu.
Sana delice aşıkmış falan dememizi mi istiyorsun
Hyr ama niye böyle yaptı ki
Şu hayat herşeyin bir anlamı yok canı öyle istemistir
tamam iyi geceler
Demekki o da senden hoşlanmış
ya da başks birinden ayrılıp bana mı geldi diye düşünüyor dur
Sevgilim var dedi sonrasında
Kaçtı o tren demek istemiş 😂
tamam da niye 1 gün bekliyor ki bunu söylemek için
Bilemem belki sevgilisi yazmıştır
Olabilir
Öncesinde kafamı toplamam lazım dedi