+1 yılKendimden örnek vereyim ben bu duruma seviyorum ama söyliyemiyorum çünkü hem olma ihtimali varsada erken söylemek bu durumu bitirir hemde Şu an arkadaslar toplanıp birseyler yapiyoruz onu sevdigimi sadece o bilmedigi icinde surekli birlikte zaman gecirmemiz icin hep beraber caba sarfediyoruz bu sekilde hem onla hem arkadaslarimla birlikte vakit gecirebiliyorum ama gidip soylersem hem birdaha karsisina cikamam onu goremem hemde arkadaslarimlada vakit geciremem kendi dunyama kapanirim bir baskasi ile olmasi durumuda elbette olabilecek birsey ama o mutluysa bende mutlu olurum onu mutsuz edecek bir tipsede engellemek icin elimden geleni yaparim nasil bir insan oldugunu gosteririm onu kaybetmektense Şu an birlikte saatlerce vakit gecirmeyi beraber yemek yapmayi beraber icmeyi beraber film izlemeyi beraber partilere katilmayi tercih ederim soylersem ve o sevmiyorsa bunlar olmiyacak asil o zaman uzulecegim
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karşıdan 1 adım gelse , karşıya koşmaaya hazırdır belki de.. Kaybetmekten korkar söyleyemez..
Diyeceksin ki ; e söylemese hayaline hiç kavuşamayacak belki de kız başkasıyla olacak.
Ama bunları bilirken kaybetme korkusu ağır basar , ihtimallerden korkar , ihtimallerin iyi olabileceği düşüncesiylede tutuşurken , kendi kendini yerr bir bakmışsın platonik olur. Uzaklaşmaktansa mesafeyi korumayı tercih eder , o yakınlıkla yetinmeyi öğrenir ama emin ol sürekli depara kalkacak doğru zamanı kollar..
Bunlarda sevdiğinden gelir ; sevmeyen adam bu kadar ince düşünmez , söyleyeceğini söyler olup olmaması sonuçları onu çokta rahatsız etmez.
Laçkalaşmış rahatlıkların yerine böyle erkeklerin de olması sizi mutlu etmeli bence , bazı şeyler eksikken güzel eksikken samimi :) böyle düşünüyorum.74 Yorumla- +1 yıl
ölene kadar sır mı kalıcak söylerim tabi çabalarım çabalarımm çabalarım , olmazsa yoluma bakarım.. Olursa da öyle havalara triplere girmem , yok uğraşmadım felan demem onun için yaptıklarımı biir bir anlatır kafasına sokarım , bendeki değerini gösteririm. Aşkta gurur olmaz ya..
- +1 yıl
Hahahahaaaha :D
https://m.youtube.com/watch?v=ZR27fbGqsVs
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Aslında söylemeyen daha güzeldir Sen anlıyorsan hislerinle Bazıları söylemez Utanır
Bazıları ise çok kolay söyler Ama asıl değerlisi olan hoşlandığını sevdiğini bilirsin
Ve sık sık telafuz etmemesidir Bu neden güzel derseniz Bazı sözcükler çok kolay
Söylendiği bir devirde yaşıyoruz Sık söylenmemesi ve hissedilmesi bana
Daha gerçekçi geliyor113 Yorumla
+1 yılaralarında anlaşılmayan ya da büyüsünün bozulmasını istemediği duygular vardır ya da kız maldır söylese de nasılsa anlamaz.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Diyelim ki kiza duygularini döktü. ben boyle düşünmüyordum cevabi bile adama koyar. e eskisi gibi de davranamaz koza sonuçta hislerini biliyor kiz. Uzak durmak zorunda kalacak. Bu ihtimale karsi biraz daha sevdireyim kendimi düşüncesi daha agir basar bence.
24 Yorumla
+1 yılbir erkek cok sevdıgı bır kıza sevdiğini tabiki de söyler :
:-kızım seni seviyorum der içten ve yurekten ölürcesıne gözyaşları ile
ama kadınlar sanar ki kocamız bıze hasta ve cok sevıyor lar öyle degıl nefıs var heves var bı adam sadece bı kadına asık olmaz unutmayın bunu.(sizden öncesı ve sonrası olabılır)
ama hep sadece kızını sevebılır.13 Yorumla- +1 yıl
fıkırlerının onune bence koymayı dene bence erkeklerı benden ıyı tanıyosan okey her sıgarada konusutumuz seyler bunlar soruyorsun ama fıkre gelınce en ıddıalı sensın o zaman sorma bence
+1 yılKorkar. kendimden biliyorum tam bir akrep burcuyum cok kıskancim sevdigim kadini cok iyi taniyorum ve bana hayir diyecegini biliyorum neden dersen o boye şeylere gelemez yapamaz kendimi bile degistirdim kiskanmamaya kadar fakat hala korkuyorum gercekten arkadasi gibi goruyo gibi çünkü.
16 Yorumla- +1 yıl
Emin ol yapiyorum ama nerdeyse her firsat buldugunda baskasinin fotograini atip hakan nasil cok tatli hoslandim falan diyip duruyo.
- +1 yıl
Çok degerli benim icin ama sinirden hatalar yapip duruyorum yani sabretmeye calisiyorum :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
+1 yılYorumlara baktim hiçte gerçekçi değil herkes demem falan demiş yalan arkadaş bal gibi dersin söylemeyen varsa bu onun karakterinin verdiği birşeydir çok sever ama belirtmez yapcak birşey yoktur ama mutlaka derler yani.
43 Yorumla- +1 yıl
bütün çevremde dile getiriyorlar ben demiyen görmedim hiç istisnalar olabilir tabi bilemeyiz birşey eksiltmez dile getirmek güzel birşey...
+1 yılYAhu söylüyoruz söylüyoruz gene gelmiyor ki kıza aşık olman bunu da ona söylemen o kızı sana kazandırmıyor malesef hiç bir faydası olmayadabiliyor kız da seni begenmezse mantıksız yani ben yaptım faydasını görmedim şahsen
02 Yorumla- +1 yıl
hiç bir halt oldugu da yok malesef canım söylemeyenler haklı olarak söylemiyormuş bence
henüz sevgili değillerse kaybetmek ya da red edilmek korkutuyordur sevgili olmuşlar ise ya özgüven yoktur ya utangaçtır ya da sevmiyordur benim aklıma bunlar geldi :)
09 YorumlaUtanmak ve dik durmak kılıbıklık gibi mi desem gurur mu desem daha çok gurur yüzünden kimseye seni seviyorum diyip kimse için ölmüyorum gibisinden tek başıma da ayakdayım gibisinden ;)
24 Yorumla
+1 yılaçık ve net söyleyeyim üstünüze alınmayın ama , kızların bır cogunda var bu sevıldıklerını anladıklarında kıc taraflarında hafif eğim ile birlikte tavana doğru bir süzülme oluyor herşeyi söylemek iyi değildir :)
00 Yorumla
+1 yıltarih boyu erkeğe 'yıkılmaz' karakteri yüklenmiştir örneğin erkek adam şöyle erkek adam böyle cümleleri ya da başka durumlar gibi gibi.. hatta erkekler ve kadınlar buna inanmıştır. bu yüzden erkekler yıkılmaktan korkar ;)
05 Yorumla- +1 yıl
cesur olmak zorunda olduğu için yıkılmaktan korktuğunu itiraf edemez kendine buda sebepsiz davranışlara iter gözünün üstündeki kaşa takılma misali böyle zannetmemenin sebebi bu olabilir
- +1 yıl
bekleyeceksin o zaman ;)
+1 yılYakinin da uzun zaman gecirip seni cok iyi tanima firsati bulsuysa ve sen gereken guveni tam anlamiyla veremiyorsan celiski de kaliyor olabilir. Sana gercekten takinti derecesinde bağlanabileceğini dusunuyorsa kendisini riske atmak istememistir.
03 Yorumla- +1 yıl
Korkaklik da denebilir gereginden fazla sevme ihtimali de. Tutkuya donuse bilecek bir aski atlatmak zordur. Oyle si nadir dir. Acittigi zman hayati haram edeceklerden bahsediyorum. Ona guven vermeli yariyolda kalmaktan suphe duyduysan zaten eninde sonunda gerceklesecektir. Sekmez
+1 yılKişiden kişiye değişim göstererek öküz olabilir mesela
21 YorumlaSevdiği kızla çıkarken mi yoksa platonik bir aşk yaşıyorken mi? Hangisi?
07 Yorumla- +1 yıl
Sevgi sözcüğü daha önce onu az kullanmış insanlarda ilk çıkışta cesaret isteyen bir şey. Kimisi çok rahatlıkla söyler sevdiğini. Kimisi söylemek ister fakat dili tercüman olmaz, gözleri ile söyler. Sevdiğini söylemek anlamsız bir utanma duygusu uyandırıyor bir çok insanda. "Canım benim" diyebilirken "seni seviyorum" diyemiyorsun. Çünkü cümle içerisinde kullanabileceğin bir cümlecik değil. Hani "nasılsın canım benim?" diyebiliyorsun. (Çaktırmadan ifade ederek). Fakat durup dururken seni seviyorum demek tuhaf gelebiliyor.
- +1 yıl
Kesinlikle. Fakat karşındaki insanın her zaman çakraları açık olmayabiliyor. O yüzden İzhar edilmeyen (söylenmeyen) sevgi ölmeye mahkumdur derler. Karşındaki kişinin meşrebine göre sevgiyi belli etmek önemli. Tabi ki kalpten söylenmesi gerekir. Ama zaten seven kişinin kalbinde her zaman o sevgi mevcuttur. Birçok iltifat çok sık söylenmekten değerini yitirmiştir farkettiysen. Her cümlenin sonuna "hayatım", "canım" "bitanem" "aşkım" koyabiliyoruz. Bunlar zaten anlam olarak "seni seviyorum" cümlesinden daha güçlü. Fakat tesiri daha az. Bence yegane sebebi özünde öznesi ile yülemiyle net bir cümle olduğu için "seni seviyorum" değerini korumuş günümüzde. Söylemesi de o değeri öldürmeyecek ölçüde...
+1 yılkadının şımarmasını ve onu elde ettiğini bilmesini istememesi olabilir. çünkü;" kadınlar iktidarı ele geçirinceye kadar erkeğe eyvallah eder, daha sonra ele geçirecek başka iktidarlar arar."
diye bir söz duymuştum. ne kadar gerçek bilemiyorum.10 Yorumla
+1 yılBen yuzune soylemistim bir sey degismiyor. Egon yukseliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir daha soylemem kimseye acik acik belki bundan olabilir.
+1 yıleğer duygularını açıklarsa kızı kaybetmekten korkar bir daha konuşamayacağından kızın ona yol vereceğinden.
09 Yorumla- +1 yıl
bazı insanlar çaba harcamaktan yorulmuştur kaybettikleri vardır, kaldıramaz.
- +1 yıl
sevdiğin kişi seni sevmiyorsa onu kaybetmemek için söylemezsin.
- +1 yıl
bir şey kazanılmadan kaybetmek olmaz derdi tanıdığım iyi kalpli bir çocuk :))
- +1 yıl
önemli olan bedeni değil ruhunu yanında hissetmektir :) öyle olmasa 5.5 sene karşılıksız sevmezdim birini
+1 yılçok sevdiği bir kız aslında çok sevdiği bir kız olmadığı için.
06 Yorumla- +1 yıl
sen sevdiğinden eminmişsin gibi konuşmuşsun o yüzden öyle dedim. sevmiyordur o yüzden de seviyorum demiyordur.
- +1 yıl
ahh canımm inşallah seviyordur..
- +1 yıl
peki
Reddedilme korkusu tamamiyle öz güven ile alakalıdır. Kaybetme korkusu hiç yoktan iyidir psikolojisi ile davranan kimse veya çekindiğinden söylemez.
115 Yorumla- +1 yıl
Niye başkasını seviyim. Benim asıl sorunum güven korktuğumdan veya çekindiğimden değil karşımdakinin beni sevdiğine dair kocaman bir şey olsa dahi gidip söylemeye bilirim. Kimse olduğu gibi görünmez ve sende bunu bildiğin için böyle bir başlık açma gereği duydun çünkü sen seviyorsun ve karşındakinin de seni sevmesini istiyorsun ama unutma kimse olduğu gibi görünmez ve göründüğü gibi olmaz.
- +1 yıl
Evet ben de bir kız olduğuma göre benim de duygularım var sevgi de karşılıklıdır platonik olanlar da var onları da saygıyla karşılıyorum çok zor bir iş ama zararlıysa seni yiyip bitirmesi kötü bişey ben hiç duygularını bilmiyorsam sevdiğim kişinin artık beni sevmesine gerek yok
- +1 yıl
Sen onu seviyorsun diye oda seni, senin onu sevdiğin gibi sevmek zorunda değil ve seni bu üzüyorsa bu karşındakinin sadakatsizliğinden veya barbarlığından değildir. Ne yazık ki gerçekler, yalanlardan daha çok can sıkar. Sonuç olarak en başında da söylediğim gibi reddedilme korkusu, öz güven, kaybetme korkusu veya çekinme ve belki de güven sorunu da olabilir.
- +1 yıl
Önceki yorumları okursan seni belki hiç sevmiyor olabileceğinden bahsettim "Kimse olduğu gibi görünmez" dedim eğer sen seviyorsan ve söylemiyorsan bu "Bir erkek çok sevdiği bir kıza neden sevdiğini söylemez?" 'in cevabını biliyor olman demektir. Yok ben sevmiyorum ama o beni sevmesine rağmen söylemiyor neden diyorsan cevabını ilk yorumumda ve az önceki yorumda verdim.
+1 yılSahsen ben olsam bende soylemem bunu söyledikten sonra tepeme biner tripleri nazlarihic bitmez.
03 Yorumla- +1 yıl
Egodan degil bazen ister istemez simarip dozunu kacirabilir ya da en sinirli aninda zaafini kullanip canini yakabilir.
o erkek daha once cok sevdıgını soylemıstır sımdı susup izliyordur..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. çekinir utanır reddedilmekten korkar gururu kırılır reddelince
00 YorumlaKızın ona ters bir tepki vericeği korkusu vardir Bidaha yüzüne nasi bakarim diye düşünür
01 YorumlaMemlekette karilar cellat gibi baktigindan olabilir
00 Yorumlaerkek çok severse söyler
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Biz söylüyoruz, siz reddediyorsunuz. E daha sonra ki zamanlarda bizdede o eski cesaret kalmıyor
03 Yorumla
+1 yılkendini kiza layik gormuyordur
15 Yorumla- +1 yıl
Kız zengindir o fakir. Kız güzeldir o çirkin
- +1 yıl
erkegin acilmama nedenini yaziyoruz. Kizin ona karsi bos olmayisini degil :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılutangaçtır belki ya da reddetmesinden korkuyodur
07 Yorumla- +1 yıl
yani dönüşebilir ama korkuyosa ona anlatamazsın
- +1 yıl
neden sevmek her insanın hakkıdır bence
- +1 yıl
tabi sana göre öyle olabilir saygı duyuyorum düşüncene
Bir erkek sevdiğine emin olduktan sonra söyler
08 Yorumla:DDDD cok sevse soyler
04 Yorumla
+1 yılBir adamın tabiatı sevdiğini nerden anlarsın?
017 Yorumla- +1 yıl
Bir adamın doğayı sevdiğini, doğayla olan ilişkisinden anlarsın.. Yani adam ben doğayı seviyorum demez durup dururken... Eğer dediyse de şüphe duy...
Ama doğaya ilgiliyse seviyodur doğayı.. - +1 yıl
Tam tersini düşün.. Sürekli sevdiğini söylüyo ama gerçekten sevmiyo...
Bu tür şeyleri fazla dile getirenlere şüpheyle bakarım..
Çünkü çok rastladım.. Adam yanımda karısını arıyo canım hayatım aşkım, seni seviyorum falan.. O gece başkasıyla yatıyo.. Vs vs - +1 yıl
Ben sözle değil, özle belli etmeyi tercih ederim.. Bu hiç söylemeyeceğim anlamına gelmez.. Ama söylediğim zaman öyle bir içtenlikle söylerim ki bakışları nemlenir.
- +1 yıl
Bana da çok fazla seni seviyorum denmesi yerine çok fazla elime dokunulmasını, derin ve ifadeli olarak gözlerime bakılmasını, bana güvendiğini belli edercesine sokulup sarılınmasını tercih ederim.
- +1 yıl
Bunlar sözlerden daha iyi anlatır sevgiyi.. Baştan beri bunu anlatmaya çalışıyordum.
- +1 yıl
Ayrılık da sevdaya dahil
- +1 yıl
Çok sevdiğim bir şiir
- +1 yıl
Attila İlhan'ın şiiri
- +1 yıl
Diğeri de cemal süreyya değil cemal süreya.. Y harfinin birini iddiada kaybetmiş..
- +1 yıl
estağfurullah.. şiir seviyoruz galiba?
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. hayır cevabını yesinmi diye söylesin?
13 Yorumla
+1 yılMal konumuna düşmemek için
00 YorumlaÖküz olduğu için ;)
01 Yorumlareddedilme korkusu
07 YorumlaUtanir :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de odundur?
01 YorumlaBaba gibi..
05 Yorumla
+1 yılGötü kalkmasın diye?
00 YorumlaŞımarmasın diye
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılşımarmasın diye.
02 Yorumla- +1 yıl
insan oglu degilmi bu?
cok sevmiyodur.
03 Yorumlakıyamaz :)
08 YorumlaG... yemez ondn:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği