25 yaşındayım tipsizde değilim, dikkat çeken biriyim yani, mesela markete, fırına gidiyorum örneğin ordaki kasiyer kızlar veya sırada olan müşteriler dikkatle bana bakıyor. Ama çok çekingen sessiz biriyim, bir kızla konuşmasını bilmiyorum, soğuk bir yapım var, hiç sevgilimde olmadı, nasıl girişken olabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Metroda mesela kızın biri geldi yanımda durdu ve ben inene kadar yüzüme bakıp gülümsedi o an yüzüne bile bakamadım, çok oluyor böyle durumlar.
Çok utangaç biriyim, kızlarla iletişim kuramıyorum ve yüzlerine bile zor bakıyorum, nasıl konuşkan ve özgüvenli olabilirim?
aşağıda doktora bile gittiğini okudum , bence yılışık erkek olmaktansa yerini bilen erkek olman daha iyi birşey üniversite okumadın mı orada illa muhattap olman gerekmiştir kızlarla ne yapıyordun
Şu an olmaz görücü yani düzgün bir işe girsem belki. Mesela kasiyer bir kızla ne konuşulur, bazıları bakıyor dikkatle her gittiğimde mesela kolay gelsin diyorum zorla sağol diyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok utangaç biriyim, kızlarla iletişim kuramıyorum ve yüzlerine bile zor bakıyorum, nasıl konuşkan ve özgüvenli olabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi olmaz böyle gaz ver kendine kendini harcıyorsun
Olmuyor kardeşim, doktora bile gittim ilaç bile kullandım işe yaramadı
Korkukarinla yuzleserek kanka. Harekete gecmezsen bu kisir donguyu kiramazsin.
illa girişken olman gerekmiyor bence yakınlarınla eminim eğlenebilen konuşkan birisindir
Evet onlarla biraz iyiyim ama karşı cinse karşı utangacım
aşağıda doktora bile gittiğini okudum , bence yılışık erkek olmaktansa yerini bilen erkek olman daha iyi birşey üniversite okumadın mı orada illa muhattap olman gerekmiştir kızlarla ne yapıyordun
Efendi olmak iyidir ama ben fazla sessiz ve utangacım. Hayır üniversite okumadım kazanamadım yani
işte peki orada birileri yok mu
İşsizim 1 yıldır, genelde markette çalışan veya müşteri olan kızlar ve otobüste anca bakan çok oluyor
görücü usulü biriyle tanışıp konuşamyı dene bence
Şu an olmaz görücü yani düzgün bir işe girsem belki. Mesela kasiyer bir kızla ne konuşulur, bazıları bakıyor dikkatle her gittiğimde mesela kolay gelsin diyorum zorla sağol diyor
o anlık yaşanan bir olay hakkında konuşulabilir illa konuşman gerekmiyor zaten
Anladım
konusalım
Nasıl anlamadım
🙄🙄🙄🙄