Erkek arkadaşımın oturduğu sitede ona takık bir kız var ve bu kız sevgilimin ailesinin g1 yıldır görüştüğü bir ailenin kızı. Kız direkt sevdiğini falan söylemese de sürekli zorla onun bulunduğu ortamlara giriyor ve benden de haberi var. Geçen gece erkek arkadaşım 4 5 arkadaşıyla evinde toplanıp içtiler. Ama baya sarhoşlar kimse ayakta duramıyor zaten gece de hepsi orada kalacak. Kız bunu öğreniyor (büyük ihtimalle evdekilerden birinin attığı storylerden). Sonra gece o saatte gidiyor erkek arkadaşımın evine biri de normal kapıyı açınca kız giriyor direkt. Sonra orada bir arkadaşımız var video çekmiş baya. O görüntülerde kız benim sevgilime yanaşıyor. Sevgilim biraz uzaklaşıyo ama kafası baya iyi hareketlerinden belli. Sonra kız yapıyor bunun dudağına sevgilim yine itiyor bi şekilde sonra kalkıp gidiyor kızı da gönderiyorlar. Ben şüphelenmiyim diye bunu benden sakladı ama ben bir şekilde öğrendim ve ayrıldım. Sonuçta ne olursa olsun demek ki kıza karşı yeterli tavrı koymamış. O da gidip direkt kızla konuşmuş ve ses kaydına almış. Bir daha evime gelme bir süre görüşmeyelim aile ortamında bile denk gelmeyelim demiş. Kız da saçma sapan biraz bağırmış falan sonra gitmiş. Bana bu ses kaydını atınca tamam hemen barışmayalım ben bakmak istiyorum ne olucak falan diye zamana bırakalım dedim. Yani konuşup görüşüyorduk ama elimi tutmasından fazlasına bile izin vermiyordum. Ama bu konuşmadan bir kaç gün sonra sevgilimin annesi onun evini toplama yemek yapmaya falan geldiğinde kız bunu görüp sevgilim de evde yokken hemen annesiyle beraber eve giriyor sözde yardım ayağına. Erkek arkadaşım da akıllandığı için bunu öğrenince hemen söyledi bu sefer bana. Kız normal konuşmaktan anlamıyor. Ne yapayım ben buna? Yaptıkları bu kadarla sınırlı değil defalarca aileler arasında konusunu açarak zorla kendini buluşmalara da davet ettiriyordu bir sürü olayı var. Gidip kızı dövüp bir de bi daha erkek arkadaşımın yakınında bile görürsem olanları ailesine anlatmakla tehdit edeyim mi? Ya da başka ne yapılabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız laftan anlayan biri değil. Onu dövmeye kalkmak beni küçük düşürür mü? Gidip konuşmaya çalışıcam anlamazsa sertçe uyarıcam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben olsam uğraşmazdım gerçekten erkek arkadaşın yeterince laf edememiş ki kız yüz buluyo, bence artık dusunme derim. Cunku bu mevzu hep var olucak icinde hep bir kuşku kalıcak, bugun boylese yarini dusunemiyorum. Dediğim gibi önüne bak daha gençsin. Ilerde pişman olma kafanı kullan
Ya attığı ses kaydında ne kadar sert konuştuğunu duydum zaten normalde de kıza tavrı bu ama kız yılışık biri. Sevgilimin diğer erkek arkadaşlarına karşı da baya samimi davranıyor ama benim sevgilime ekstra ilgisi var. 3 yıllık bir ilişkiyi de bu yüzden bitirsem mi bilemedim.
Yani bilemiyorum ya savasicaksin ya da birakicaksin
Bi kere de ben konuşup şansımı denemek istiyorum.
Ulan millet senin goootu booklu sevgilini napsin
Ne biliyim işte kız bi bırakamadı. Okudun mu açıklamayı?
Üçüncü cümleden sonrası tamamen senin hayal gücündeki uydurdukların olduğu çok net
O neden?
Destansı bir saçmalık kalanı
Anladım ama maalesef ki gerçek. Madem sana göre destan o zaman devamında kızla konuşmak değil de gidip dövmek daha çok yakışır.
Ezik ve özgüvensiz bir tip izlenimi yaratiyorsun karşıdan bakınca farkında mısın
Tamam da napıyım? Kızla gidip konuşmazsam aynı şeylere devam ediyor. Düzgünce söylerim derdimi ama anlamazsa ailesine söylemekle tehdit ederim zaten çirkef biri olduğu için benden önce o bana saldıracaktır.
Kafaya takma
Kız sürekli bi şekilde evine girip çıkmaya devam ediyor. Bir de bilerek gizli saklı köşelere eşyalarını falan bırakıyor. Rahatsız olmaya başladım artık.
şu an sevgili misiniz
Ya 3 yıllık bir ilişkiyi saçma sapan bir kız yüzünden bitirmek istemiyorum ki zaten baktığında erkek arkadaşımın çok da suçu yok ona rağmen 3 haftadır çok uğraşıyor barışmak için. Barışmadım ama her şeyi düzeltmesi için şans verdim. Yine de o kıza ne derse desin kız anlamıyor. Gidip bir de ben konuşayım diyorum.
Erkek arkadaşını muhattap etme sen kendin konuş benim başıma da gelmişti seni anlayabiliyorum istersen beni ekle yardımcı olmaya çalışırım
istek attım
kabul etmişsin ama mesaj gönderemiyorum