Biz flört ettik 4 ay kadar , sonra ilgisiz davrandı benim kendimi iyi hissetmediğini bir dönemdi fazla geldi ve bıçak gibi kesip attım. İnstama eklemedim onu, 1 kere mesaj attı cevap vermedim. Ama aradan 1 hafta geçince tekrar deneseydi kesinlikle dönecektim işte denemedi o da..
Beni kıskandırmak için eski arkadaşlarından bir kızla görüştü foto attı falan. Sonra duruldu. Ama o kızdan şüphelenmeye başladım sonrasında.. Acaba bir şey mi var aralarında diye..
4 ay geçti ben tekrar yazdım ona. Sırf kendi hatamın olabileceğini bildiğim için.. Ama tesadüf bu ya bir şey fark ettim. Kız instada çocuğu çıkarmış demek ki önceden, şimdi tekrar eklemiş:/
sizce şu an onunla mı görüşüyorlar ya çok tuhaf hissediyorum
Beni kıskandırmak için eski arkadaşlarından bir kızla görüştü foto attı falan. Sonra duruldu. Ama o kızdan şüphelenmeye başladım sonrasında.. Acaba bir şey mi var aralarında diye..
4 ay geçti ben tekrar yazdım ona. Sırf kendi hatamın olabileceğini bildiğim için.. Ama tesadüf bu ya bir şey fark ettim. Kız instada çocuğu çıkarmış demek ki önceden, şimdi tekrar eklemiş:/
sizce şu an onunla mı görüşüyorlar ya çok tuhaf hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni kiskandırma amacli oldugunu düsunuyorsun;sonradan da durulduguna gore uğrasmaktan vazgecmis. Bu kadar surede aralarinda bir sey olsa ikisinden biri paylasirdı herhalde. Sen girisimini yap, acabalara bırakma. Ama şımartacak kadar da üstüne düşme. Aramiz kötü kalsın istemedim dersin, gerisini ona bırakirsın. Baskasiyla görüsüyorsa ya da intikamci bir duyguya girerse sana duymak istediklerini soyletmeye calısir. Yoksa konuyu uzatmaz ve muhabbete cevirir. Sen adimini at, ona birak gelismeleri.
Ben adımımı attım onu aradım geçenlerde sanki hiçbir şey olmamış gibi konuşup hadi buralardaysan görüşelim dedim işte sınavı varmış o yüzden başka gün olsun dedi benim de moralim gitti o zaman teli kapatıyorum falan dedim o konuşalım dedi biraz konuştuk kapattık.. Ama sonra bana asla yazmadı.
Ben dayanamayıp onun bir fotosunu görünce yazdım bu sefer kutlama mı yapıyorsun diye işte oradan doğru da konuştu baya yani kısa cevaplar falan vermedi. Ama o günden sonra yine asla yazmıyor.. onunlayken de böyleydi işte çıldırtıyor beni ne yapmalıyım ya :/
Bazı erkekler böyle;boş degillerdir ama bir basit hareketi yapmazlar. Bunlar bağlanmadan ilgisiz davranirlar. Biraz olsun yaklasiminda sıcaklık vs. olumlu bir şey göruyorsan kendine bağlayana dek sen arayacaksin, yazacaksin vs. ondan beklemeyeceksin. Flort dönemi böyle geçecek, sevgili olunursa olmasi gerekene döner. Aman ugrasamam dersen baştan ugraşma, bırak bitsin.
Çok haklısın ben de böyle düşünüyordum ama arkadaşlarım mal mısın diyorlardı :/ peki şöyle düşün 4 ay uğraşmıştık ama hala bağlı değildi... Yani 4 -5 ay uzun değiL mi flört için ya :/
Ya bazıları bir kaç haftada ilerler, bazıları yıl geçer. Ki bu tip de ouzatanlara benziyor. Yapı meselesi bu. Bazıları zordur.
Seni hiç alakadar etmez... 🚬🚬
Ya ona göre geri döneceğim çocuğa , mesaj attım zaten normal konuştuk
Artık bir yıkıksın kabul et
Seni ilgilendirmez bence
Ya yazdım ama çocuğa ona göre gerçekten geri dönecepim..