İnsanlar neden ona değer veren, anlayışlı olan, onu çok seven birini hayatında istemez ki neden sıkılır bu durumdan neden her zaman kötü davranan, çirkef sevmeyen insanlar sevilir ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında sevenler var ama bu kadar kötü insanların arasında onlar zor bulunuyor (ki ben iyi niyetli ve mantığını kullanabilen insanlara tamamen bayılan birisi olarak söylüyorum bunu) bu 1.
2.'si ise günümüzde artık çoğu insan kötü niyetli ve çıkarcı hale geldiği için durum böyle. İyi bir devirde değiliz. 50 sene önce görücü usulü ile bile belki de %50 şansla bulunabilen gerçek aşk, günümüzde neredeyse yok denecek kadar az orana düştüğü için ciddi oranda imkansız hale geldi. Günümüzde insanların çoğu tamamen zina işliyor. "Takılmalık ilişki" diye bir kavram oluşturmuşlar ve bu ad altında bütün haltları yiyip sonra her çiçekten tat almak istercesine başkalarına geçiyorlar. "Ciddi ilişki" diye bir kavram onların lügatında bile yok. Ancak çoğu insanın belki 30lu yaşlardan sonra kafa dank edince oraya geliyor o nokta. İyi bir zamanda değiliz yani ve toplumun çoğunluğu da art niyetli insanlardan oluşuyor. Böyle olunca da olan istisna kitleye -yani iyi niyetli kalan, ciddi, gerçek aşkı arayan ve bunun nasıl yapılacağını bilen kitleye- oluyor. Senin yaşadığın zor durumu anlıyorum. Aynı dertten muzdaribiz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
İnsanlar iyiye " sen iyisin iyi ol , kötü olma kötü olmak kötüdür " derler. iyinin etinden sütünden faydalanırlar, içten içe kötü insanı sever onu yüceltirler ona taparlar. İyiyi de enayi gibi köle ederler aslında iyiyi hiç sevmezler kullanırlar acı çektirirler , iyi ol vicdanlı ol diye ezerler. Neden mi? Çünkü kendileri de kötü. Güç kötülerin elinde iyiler de boyun eğiyor onlara mecbur oldukları için
32 Yorumla- Soran+1 yıl
O kadar haklısın ki 🥺
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çünkü iyi olduğu için ezilmeye mahkum ya da kullanılmaya mahkum olursun. Hep derim onun için fazla iyilikten maraz doğar ailene iyi ol ama bir yabanciya dışarıya eyvallah etme
12 Yorumla- Soran+1 yıl
O kadar doğru ki yanlış olduğunu biliyorum ama kendimi durduramiyorum başkalarına da aynıyım her zaman
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence senin iyi dürüst olan kişiye öyle ol sadece onun dışında yaramaz tiplerle muhatap bile olma zaten onlar kendilerini çok çabuk belli eder ele verir
- +1 yıl
İyi olmak sadece sevgi pıtırcığı, polyana olmak değil.
zekanı vicdanla yoğurabilmektir. biz güzel davranışla iyi davranışı karıştırıyoruz. iyi davranışın içinde doğruluk da vardır. güzel davranışta baya bi polyana olmak vardır.10 Yorumla bak buna katılıyoum belki birgün bizi sevende cıkar
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok zor ya
- +1 yıl
İyi insanlar sevilir ama suistimal edilir.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Değerimiz bilinmiyo :(
00 Yorumla - +1 yıl
Ah bi bilsem bende
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi