Reelde aynı okuldayız hiç konuşmuşluğumuz olmadı. İnstagramda falan takipleşiyoruz. Bir keresinde şarkı önerme postu attım ve bana şarkı önerdi teşekkür ettim msjimi beğendi. Başka bir zaman da film öneri storysi atmıştım film önermişti bende teşekkür ederim bu filmi izlemistim dedim o da bi daha izle o zaman falan dedi bende öyle deyince sinir oldum biraz ters yaptım. Bana görüldü attı en son:/ bende görüldü atmasına sinir oldum sizce nasıl bir story falan atarsam cevap verir ya da konuşma başlayabilirim? Direk selam falan yazmak istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgiliyiz 1.5 senedirrrr
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Serum yerken foto at yazarsa senındır yazmazsa hıc senın olmamıstır
Hiç kasma canın konuşmak istiyorsa yaz açıkça naber de en basitinden ne kaybedersin? Ama o da senden adım bekliyorsa zaten yürür gidersinizz
Yok yazamıyorum çünkü en son yazdığım msjlara görüldü attı çocuk😅 ama biraz ters cevap vermiş olabilirim
En son sen ters yaptıysan senin yazman gerek zatenn ama yok illa yazmıycam diyosan çok güzel bi fotoğraf falan hikaye at öyle de yazar ;)
Fotoğraf attım ama mesaj atmadı😅
ilgi alanlarina yonelik bir hikaye atabilirsin, sana karsi bos degilse cevap verir mutlaka
Sorun şu ki ilgi alanlarını bilmiyorum🤦♀️
ortak armadasiniz yok mu ona sor
Hayır yok maalesef benden 1 yaş büyük
zor o zmn
Offf ya ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum:/
Hoşlanıp hoşlanmadığını da anlayamıyorum ki
hoslaniyorsan git konus istersen en fazla ne yapabilir ki?
Konuşmaya çekiniyorum açıkcası
bir sey danisiyormus gibi soru sor sonra da muhabbeti ilerlet
Şimdi hatırladım bir kere hikayesine bir dizi storysi atmıştı oradan mı şey yapsam ki ama izlediği dizi hiç benim tarzım değil😅
tarzin degilse yapma. daha sonradan konusup da tarziniz uyusmazsa sikinti olabilir
O beni etkilesin bananeeee
Bana birşey sor 😅
Sence ben ne yapmalıyım? Al sana soru😅
Bana birşey sor paylaş kesin birşey sorar yürüyün gidin ordan 😅
Ayyy onu da yaptım ama sormadı😅
İngilizce yazmıştım ama belki ondandır😅
O zaman sen ona sor nolacak sanki bu kadar kasma
Ya çocuk en son yazdığım msja görüldü attı konuşmak isteseydi konuşmayı sürdürmez miydi
Orası belli olmaz sen yaz cevap gelir
Ayyy yok ben o hataya bir daha düşemem😅 onun bana yazmasını istiyorum nasıl yazdırabilirim ki🤔
Öyle birşey yok 😅 Mıknatısla demir mi çekeceksin yazacak olsaydı şimdiye kadar yazardı
Yaaa o zaman hoşlanmıyor benden
Olabilir
Size özelden mesaj atabilir miyim? Başından anlatırsam belki fikriniz değişir çünkü hoşlanıyor gibi de
👍👍
Etkilemem.