Herkes mutlu, mutsuz anlarını paylaşan çok az insan var. Bu psikolojinizi nasıl etkiliyor?

Herkes mutlu, mutsuz anlarını paylaşan çok az insan var. Bu psikolojinizi nasıl etkiliyor?

Sosyal medyayı belirli başlı şeyleri takip etmek için ya da kafamı dağıtmak için kullanıyorum. Ne çokk mutluyum adı altında paylaşımlar yaparım ne de paylaşanları umursarım çoğuna bakmıyorum bile. Sosyal medyanın beni kötü etkilemesi neredeyse imkansız bu yüzden
Gerçekten mutlu olduğunda telefonu elinden bırakırsın. Sosyal medyada kendini cilginlar gibi egleniyormuş gibi gösteren, kimseyi siklemiyorum herkes bana hayran modunda olan herkesin aslında dibine kadar mutsuz olduğunu ve rol yaptığını bildiğim için, paylaşımları beni zerre etkilemez 🤣
Cevap
8Cevap
Beni iyi yönde etkiliyor
Reels tarzı bos vakot geçirmek beyni öldürüyor ve canımsın yol açıyor. Etkisini gördüm zarardan az da olss döndüm kısa kısa kullanıyorum kitap okuyourum toparlıyorum yine boz yine oku yavaş yavaş iyi oluyor
Sosyal medyayı aktif kullanmak bende zeka geriliği yapıyor😃o yüzden olumsuz diyeceğim
Zaman öldürme şeysi
İnstagramı kapattım komple
Negatifff 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Sahte hayatları izliyoruz. Gerçek olmayan yaşam tarzı çok paylaşılıyor. Tabiki her kes değil
Çok nadir kullanıyorum
Berbat, herkesin tatilini izliyoruz
Onlyfans ilgisi olan var mı
hiçbir özelliği yok
Zerre etkılemıyor
Sosyal medya ile hayatı etkilenen adam slktır
Vakit kaybı
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?