Sevgilim var 1.88 boyunda ❤️❤️ onun boyu uzun ya bana yeter ❤️❤️.
Ama 1.80 den kısa bir erkekle asla olmam 😂
Ama 1.80 den kısa bir erkekle asla olmam 😂
Olabilir, boyun uzun olabilir. Ama mühim olan fizikten öte, zekadır, anlaşabilmektir, sevebilmektir. Davul bile dengi dengine derler, kendinden kısa olanla yan yana durursanız yakışmazsınız buna sözüm yok. Ama 1.80 kısa bir boy değil. İtici bulman anlamsız, kadın erkek eşitse, kadının da erkekten uzun olması yadırganmamalı. Şahsen ben de 1.79 boyundayım, kendi boyumda birisini isterim, ya da benden 1-2 cm uzun olması beni rahatsız etmez. Bununla övünürüm aksine, mühim olan birbirimizi sevebilmemiz.
Bu senin tercihin, zaten kimse kimseyi beğenip kabul etmek zorunda değil. Ama saygı duymaya hepimiz mecburuz. Saygı beklenen yerde saygı gösterilmelidir. Zaten kendine uygun birini bulmuşsun, geriye kalanı yargılamak mantık içeriğinde olan bir yaklaşım değil... Ben de uzun boylu kızları kendime uygun görmüyorum ama yargılamıyorum. Hayatıma almam olur biter, devamındaki düşünceler boş.
Ben de 172 üzeri kızları zürafa gibi buluyorum, bir freni falan olmalı bu boyun, erkekte de 185 üzeri sırıtıyor. Deve falan gütmeyi düşünmüyorsa biri, fazla uzamayı hedeflememelidir.
Cevap
17Cevap
Bebe bu çok gereksiz bi paylaşım olmuş, bil istedim 😅 sanki aklın kalmış kısa boylu erkekler de 🤦🏼♀️
Madem hayatında uzun biri var neden başka erkeklerin boyuyla ilgileniyorsun evladım?
Ben de 1.72 yim 182 den aşağısı olmuyor yani tip tarzdan daha fazla önem verdiğim bişi bu büyük konuşmıyım ama kısa olan biriyle yapamam
Evet uzun boylu kızlar olarak biz boya önem veririz erkekte 😃
Bu nasıl bir kezodur Yarabbi, bunlar bu beyinle nasıl yaşıyor, her gün aynı soruyu soracak kadar ne içiyorsun, neyle övünüyorsun kezocuk.
Bir süre yoktun sevinmiştik yine mi geldin a q manyağı
Sevgilini fiziği için sevdiğinin farkındamısın? Büyük ihtimalle oda senin fiziğinle ilgileniyordur bunun adına da sevgi denmez yani kısacası sevgili değilsiiniz..
ulan ya 1 cm ile kaçırdım uzun boylu olmayı tüh, benim boyum 1.79 :///
Normal. Zaten çoğu kız kendinden 10-15 cm uzun olmayam erkeği istemiyor.
1.98 im ama senin gibi düşünen kızlar neden bakmıyor çirkin'miyim?
E normal, onlar da seni tercih etmez zaten muhtemelen. Bunu söz konusu etmene gerek yoktu yani jjhj
1.62 boyunda bir erkeğim uzun kızları çok özel buluyorum. Senin açından bakınca haklısın, yakışmaz yani
valla kimbilir. seni kimler itici buluyodur hayat boyle birilri birerini itici bulur
Devran sen gerçekten manyağın tekisin.
Geri döndüm 😃
Aga sen neyin kafası yav?
Aşırı derecede sinirliyim hatta olayı girlsaskguys sitesine taşıdım
Senden daha garip üyeler var demek 😄
@Limansisleri Bu çok başka bi boyut ama be
Sen trolsün ama bunun psikolojik sıkıntıları var bence.
@Limansisleri Bence, gerçekten psikolojik sıkıntıları olduğunu düşündürecek kadar iyi bir troll.
@TC-Hiper Kız değil ki bu zaten.
@TC-Hiper Bizim manyak Devran bu.
insanlık boyda değil akıldadır
1.76cok itici bence 1.70daha iyi
onlar senle olacak mı ya allahın cücesi
ben de 180 im kurtarıyorum :)
Devran manyağı geri dönmüş Ayvayı yedik
Allah da belani verecek boyle buyuk konusarak😂
Ahmet Kural'ın bir lafı vardır bilir misin?
Yine mi geldin lan sen?
Normal sonuçta boyun uzun
184 boyum var kısa boylu kızlardan hoşlanırım
Tekrar mı geldin...
İphonecu kız seni
Ne diyor bu mk
canımsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?