Esra Erol izlerken ben hggv😮😮😮Sevgilinizin paraya ihtiyacı varmış ve sizden istemiş. Böyle bir paranız yok ama kredi çekmenizi istiyor. /O ödeyecekmiş.
İlk sevgilim benimleyken kendi hesabını kendi ödemek isterdi bende olmaz seni ben dışarı çıkardım ben öderim derdim :) Ayrıldıktan sonra herkesi benim gibi borcuna sadık zannetmiş. O zamanın parasıyla 10.000 usd (onbin dolar) kredi çekmiş ilk taksitleri Ödemiş sevgilisi sonra ayrılmışlar ve bil bakalım Ne olmuş? 😬😬😬😁
bunun üzerine eski sevgilim beni arayıp bana fırça attı. İkimiz içinde ilk sevgilik olayıydı. Tüm erkekler benim gibi (para konusunda) kadının parasını yemez düşüncesi oluşmuş..
Kredi çekerim tabi.. çekmişliğim var.. bana da kredi çeken sevgilim oldu.. ödeme ise elden ne gelirse, o da ben de.. ayrılırsak da sorun değil.. bir şekilde çözeriz.. dünyanın sonu değil ya..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatta çekmem. Kendi çeksin ayarlasın bulsun buluştursun yolu yordamını. Bana güvenerek mi doğmuş hayata. Haberlerde görüyoruz dolandıran dolu. Hadi çok iyi biri olsun yarınımızın ne olacağı belli değil ayrıldık diyelim muhattap olmak istemem gerek yok yani kalsın.
Kredi konusu riskli bir konu. Kimsenin bana kefil olmasını istemem, kendim için bile kredi çekmem. Kimse için kredi çekmem, kimse de benim için böyle bir şey yapmasın
Insanlar konu aşk olunca destan yazıyor. Aşk a en layık benim ve en güzel ben severim diyor. Ama iş maddiyat olunca bir adım geri o zaman nerde sevgi 😀 Sevdiğim adamsa elbette elimden geldiğince destek olurum
Yedi yıllık en yakın arkadaşım için bile kredi çekmedim. Zaten bu yüzden de arkadaşlığımızı bitirdi. Önemli olan esas kaide şudur: Birinci dereceden aileniz olmayan hiç kimse için kredi çekmeyin!
Yapmazdım. Kndi param varsa vririrm ama borca girmek olmaz. Borç krediyse mesele kendi başvursun o zaman.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nişanlıma kredi kartımı vermiştim ama zeten ben sürekli kartları patlatıp o ödeyen taraftı evlilik arifesinde yani o bana güveniyor ben nasıl guvenmeyeyyim 😁sonuç evlendik ve kredi kartı kullanmıyoruz artık ❣️kredi de cekmiyoruz en güzeli 😁
Banka bana kredi vermez zaten 😂 ihtimal olmadığı için çok sağlıklı düşünemiyorum. Ama bana belli olmaz aşık olunca sersemleşiyorum, yapadabilirim zhdh 😱
uzak mesafe ilişkisinde defalarca sevgilinin yanına gidip, gitmediğin zamanlarda da aldatılıyor muyum acaba düşüncesinin beyni yorduğu kadar insana zararlı bir şeydir. kısacası yapılmamalıdır böyle bir hata.
Uzak mesafeli bir ilişkideyim bir kez bile aldatıldığımı düşünmedim onunda düşünmesini gerektirecek bişey yapmadım ilişkilerdeki kuramadığınız karşılıklı güveni uzak mesafe ilişkisine yormayın
Çektim. Ve bundan bir gün bile pişman olmadım. Oda hiç aksatmadı sağolsun senelerdir takır takır vaktinden önce ödüyor. Önünüze gelen sevgiliye kredi çekin demiyorum tabi ama doğru kişi olduğunda bunu hissedersiniz zaten.
Öyle bir aptallıkta bulundum maalesef üstelik erkek arkadaşım arkadaşına çekip verdi parayı. Allahtan arkadaşı her ay düzenli ödüyor. Bazen aptalların arasında kendimi uzun süre bıraktığımı düşünüyorum