Bir arkadaş çekti de fkffk kız arkadaşım... Sizce doğru mu siz olsanız ne yaparsınız?

Bir arkadaş çekti de fkffk kız arkadaşım... Sizce doğru mu siz olsanız ne yaparsınız?
Hayır. Kredi çekme hakkı olmayan bir insan parayı nasıl kullanması gerektiğini bilmeyen sorumsuzdur. Sorumsuz birine kefil olacak değilim ki bu durumda değil kefil bizzat kendim sahada olmuş oluyorum. Herkes kendi sorumluluğunu almayı bilmeli.
Ayrıca bugüne kadar kredi haklarını tüketmiş durumda olan hiç kimsenin son hakkını düzgün kullanıp gerçekten o krediyi mantıklı bir şeye yatırdığını görmedim.
Kredi çekmek için dayanak noktası olmayan biri için kesinlikle hayır, insan değişken varlıktır bugün yanında olur, yarın bakarsın yokluğa ve hiçliğe düşer. Hem bırak sevgiliyi evli olduğun birine bile o derece güvenmek kalbimden gelmiyor. Zerre miktar aklı bulunan şu ahmaklığı yapmaz ve yapmayacaktır.
Sevgilime çekmem, karıma dünyaları veririm canım karım
Çekerim
Vay be herkes aptallık görüyor
Cevap
49Cevap
Evet zaten güvenmediğim biri ile sevgili olmazdım.
Aramızda o denli bir güven oluşmuşsa eğer benim olan senindir denmeli diye düşünüyorum.
' bir kadının kredi çekmesi saçma ben kendime asla yediremezdim ki onu kabul eden bir erkeğin ileride sorumluluk alabilecegini düşünmüyorum.
Mantıklı konuşmuşsun
Herkes mantıklı olamiyo
Kendi bilir ne diyelim
K sorun için teşekkürler keyifli geceler diliyorum ^^
#inandığınaemanetsin *_*
Kesinlikle yapmamalisin , o kimki erkek arkadasin olsa bile diş kapinin diş mandali , calissinda adam gibi kredi cekmesin veya borclarini ödesin bir erkegin bir kadindan para istemesi dogru ve etik değil , seni dolandirabilir, nasil guveniyorsunuz anlamiyorum
@MadagaskarAslanı Askım kusura bakma hayır. Hahwhwjkfr babam içinde yapmam ben bunu. Kimse için borçlanamam, uyumam sonra Hahsjdj Zaten bana kredi vermezler 🤤
Annem babam değilse çekmeyi düşünmem Allah düşürmesin kredi bataklığına
Sevgili var sevgili var şu anki sevgilim için canımı da veririm paranın kredinin lafı olmaz ancak her beraber olduğu kişiye de bu şekilde davranmamalı insan her sevgiliye kredi çekilmez yani kişiden kişiye değişir
Bilemedim ya.. Uzun süreli bir ilişki ise, güveniyorsam, ödemese de ödeyebileceksem çekebilirim. Ama mantıken çekilmemesi gerekir. Neyse ki bu ikilemde kalmam. Evliyim. Eşimle bütçemiz ortak. Anca beraber kanca beraber
Öyle mal birini bulursam çeksin benim için kredi asdjdk
Eski sevgilim benim kredi borcumu ödemişti. 2500 TL kalmıştı ama bu 2017 de oldu. Ama nasıl kazandığını sorma.
Nasil kazanıyordu
Sorma demiştim 😁
Eger ki aramizda para mevzusu yoksa ciddiyse o da beni ben kadar dusunuyosa yaparım yaptim kredi cekmedim ama gerektiginde parasi yokken harcligini veriyodum ibanina para da atiyodum calisiyodum o sirada da oda dolmus parasini oderdi sigaram yoksa sigarami alirdi kafeye gittigimizde para lafi gecmezdi öyleydik yani mesela o kiza simdi kredide cekilir yani
çekenlerin halini burada görüyoruz salya sümük ağlıyorlar napcaz diye buraya soruyorlar. karar senin.
Ben çekmedim de fikir taraması yapıyoruz
İlişkinin derinliğine ve süresine göre değişir bu. Artık arada güven oluşmuş ve belli bir zemine oturmuşsa çekerim. Tabi gidip 100.000 lirada çekmem.
Eşime cwkerim nişanlıma çekerim mantikliysa ama sevgilime hayır beni kullanmadığı ne malum güvenemem kimse kusura bakmasın
Zor cekmem sanirirm. Yani ne derece. Yakoniz ve miktar ne kadar o önemli
Ne kendim için ne anam babam için kimse için çekmek hiç istemem
Sevgilim için değilde evlendiğim kişi için olabilir
Sevgililere güvenmiyorum çok şey yapmak istemiyorum
Hastaysa ailevi durumlarını biliyosam anca öyle. Yoksa hayır
Kendim için bile çekmiyorum onun için nie çekiyim
kerizmiyim çekecem :d birde geri ödemesi var onun :d
Ben çekerimde bu çekmez @minikbalkiz bir tlsini bile vermez bir çay bile ısmarlamaz kendisi insanlığını kaybetmiş biri :d
Çekmem tabi ne kredi cekcem
Ben çekmezdim yarın bugün ayrılırsa ne olacak tanırmı seni o riski alabilirmisin
Hayır tabıkıde ama yakınlıkta önemli ve sebebi saglıksa cekerim
Çekerdimde kkb nnotum düşük zaten kredi çıkmıyor
Bu devirde babaya bile güven olmazken elin oğluna hiç çekmem 😇😊
He oldu ben yiyemiyorum al sen ye demeye benziyor 😂😂
kendi niye çekmemiş o konu önemli.
Ona vermiyorlarmis başka kredisi varmis
Kredi kartımı veriyorum. Uğraşamam öyle şeylerle.
Evlenirim eşimle birlikte çekerim ama sevgiliyken yapmam
Babam için bile çekmem. 😂
Hayur tabiki mal mıyım
Eşim için çekerim de, sevgilim için çekmem
Hayır çekmem niye kendimi bitiriyim
Aramızdaki ilişkiye bağlı
Hayir işim olmaz
Çok ihtiyacı varsa çekerim
Yanlış. Gerek yok öyle şeylere.
Çekmezdim çünkü ödeyemem 😂
1 lira bile çekmem oda benim için cekmesin
Hayatının hatasını yapmış. Geçmiş olsun...
Hayır ne işim olur.
Hayır çekmem aaa o kadarda değil
Ne enayiler var ya dgabvdsb
İyi ki çekmemişim
Çektim dolandırıldım, malın önde gideniyim.
Senin için her şeyi yapmak isterdim
Hayır
durumun ne olduğuna bağlı
elbette
Amaç önemli
çekmem
Hayır tabiki
Cırt çekmem
Hayır
Hayir tabiki de , kimseye bu denli guvenmiyorum
Maalesef çekmem
Hayır