Sevgilim yüzüme bakamiyor ilk tanistigimiz günden beri gözlerini kaciriyor bunun nedeni sizce nedir?

Ona sordum ve biri benim gözlerimin içine bakınca bir tuhaf oluyorum dedi ve gozlerle birbirimize bakınca birden gülüyor utanmis gibimi desem bir heyecan yapıyor ama çok nadiren konuşurken hep başka tarafa bakıyor arada yüzüme bakıyor bazen bakarak konuşuyor arada gözlerini kaçırıyor ilk gördüğü günden beri beğendiğini hoslandigini söylemişti sizce neden gözlerini kaçırıyor yüzüme fazla bakamiyor pek? Yüzüme bakıyor bazen ama çoğunlukla konuşurken gözlerini kaçırıyor bunun sebepleri neler olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece konuşurken gözlerini kaçırıyor daha doğrusu her zaman degil ara sıra bana sarılıyor hayatında ilk defa seni seviyorum cümlesini bana karşı kullandığını ve en uzun ilişkisinin benimle olduğunu söylüyor yüzüme bakıyor opuyorda caddede benimle sarılarak yüzlerce insanın arasında yürüyor benimle saatlerce yüz yüze konuşurken sadece arada sırada başka yerlere bakarak konuşuyor ama yüzüme de bakıyor arada başka yerlere bakıyor sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Ona sordum ve bana aynen biri gözlerimin içine baktığı zaman kendimi tuhaf kötü hissediyorum tuhaf oluyorum hep böyle oldu dedi. Hoslanmadigim beğenmediği biriyle çıkmam cikmadim begenmeseydim bulusmazdim dedi hiç
Sevgilim yüzüme bakamiyor ilk tanistigimiz günden beri gözlerini kaciriyor bunun nedeni sizce nedir?