Sevgilim sinirlenince neden gözü hiçbir şeyi görmüyor?

Aşırı sinirli. Sinirleneceği bir işe başlarken ona "Yapma, bu şeye devam edersen sinirleneceksin hoş olmayacak." veya "Bunu böyle yapmadığın sürece her seferinde sinir krizi geçirmeye devam edeceksin." dememe rağmen umurunda olmuyor ve kafasına ne eserse yapmaya devam ediyor ve bu sinirini bana yansıtıyor. Ne dersem dinlemiyor sürekli küfürler savuruyor etrafa ve bu beni deli ediyor. Bugüne kadar da lütfen şunu yap/yapma dediğim hiçbir şeyi uygulamadı. Yapma dediklerimi yapmaya devam etti, yap dediklerimi inatla yapmamaya devam etti. En basitinden :
Sinirlenince telefonu interneti kapatıp gider ve bu benim hiç hoşuma gitmeyen bir şey. Saatlerce bana tekrar yazmaz. Bunu yapmaması gerektiğini söylememe rağmen inatla aylardır yapmaya devam ediyor ve bunun gibi örnekler cidden çoğaltılır.
SİZCE NE YAPMALIYIM?
Not : Daha önce ayrıldım ancak daha sonra tekrar bana pişman olduğunu söyleyince barıştık ve ayrılmamızın nedeni yine yapma dediğim şeyleri yapmaya devam etmesiydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada eklemeyi unuttum sinirlenince bana hakaret de ediyor "salak, aptal, kıt mısın, cahil" gibi.
Sevgilim sinirlenince neden gözü hiçbir şeyi görmüyor?