Nelere dikkat etmek gerekir?
Biliyorum tuhaf bir soru oldu ama tavsiyelerinize ihtiyacım var😂
Biliyorum tuhaf bir soru oldu ama tavsiyelerinize ihtiyacım var😂
öncelikle ayrılığa sebep olan konular maddeler halinde belirlenmeli ve konuşmanın başında nelerden bahsedileceği konu başlıkları halinde kişiye ön bilgi olarak sunulmalıdır. akabinde ilk konudan başlayarak, ciddi ve kararlı bir ses tonuyla konuşmaya başlanılmalı ve mutlaka konuşmanın sonunda katılımcıya teşekkür edilmeledir.
Dosya haline getirip mail olarak atsak oluyor mu peki? 😂😂
bu konuşma formatımız. eğer yazıyla kendisine tebliğ edeceksen ayrılığı izlemen gereken yollar farklı. ayrılığın resmiyet kazanabilmesi ve üçüncü kişiyle ilgili doğabilecek yasal haklar ve cezaların bir hükme kavuşabilmesinin önünü açmak adına, noter huzurunda bir metin hazırlamanı öneririm.
Devrelerim yandı az önce 😂 ayrılmasam mı? Zormuş bu işler 😂
bayağı zor. beş yıldır sevgilimden ayrılamadım dava devam ediyor. mahkeme beni haksız buldu belki de tazminat ödeyeceğim
Ama ayrılman gerekiyor. Mutlu olmadığın sürece mutlu edemezsin de. Böylesi daha kötü
sevgilim yok sadece biraz daha abartmak istedim :D anlıyorum seni. içinden geldiği gibi söylemelisin bu işler tavsiyeyle falan olmaz. dümdüz ne hissediyosan onu söyle. başarılar :)
Beni suçlayacak, üzülecek, iyi ayrılmayacağız. Bu da beni korkutuyor
korkunun sebebi ne?
Kırmaktan kırılmaktan, üzmekten üzülmekten korkuyorum. Ailem biliyordu onlara karşı mahcup olacağım. Ondan korkuyorum. Falan filan
içinde olmak istemediğin bir ilişki devam ederse daha çok kırıp, daha çok üzeceğin ve geri dönülmez hataların olacağı şeyler olacak. yol yakınken dönmek iyidir.
Haklı olabilirsin ama ne yapacağımı bilmiyorum
ya en başta söyledim ya ohoooooooo :D
Kolay mı ayrılmak 😂
ayrılık da sevdaya hakim mi dahil bey :P
Yaa ama bu ciddi bir konu😂
al bakalım... şarkı sana cevap versin.
www.youtube.com/watch
Teşekkür ederim sözleri güzelmiş şarkının 😇
Cevap
5Cevap
Öncelikle nefes alışverişi çok önemli sonrasında rahat oluyoruz relax oluyoruz sakin sakin içimizden geçenleri karşı tarafa söylüyoruz 😂😂
Şu yazdığını okurken bile gerildim ya nasıl relax olacağım😂
O zaman ayrılma 😂😂
O da olmazki yazık bana da 😂
O zaman sevmenin günah olduğunu bilseydim yemin ederim seni sevmezdim de 😂😂
Sevmek günah mıymış? 😳😂😂😂
Değil de işte bak şimdi
Yeni yılda kendim için çok güzel kararlar aldım birinci sırada da seni hayatımdan çıkartmak var de 😂😂
Sen bir şey sormadım say bence 😂😂
Peki 🥺🥺
😂😂
Gülmee🥺😖
Neden🤔
İşte
neden ayrılmak istiyorsan bunu ona söyle lafı geveleme ve dürüst ol
Soğudum demeli miyim yani? 😂
evet aşağıdaki yorumları okudum ve direk söylemelisin seni incitirken düşünmeyen bir insani sende düşünme ve ona deki sorun bende değil sende...:)
Beni kaybetmekten korktuğunu söylüyor. Beni bırakmazsın dimi diye öyle bir soruyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Sürekli evleneceğimizin sözünü istiyor falan. Ayrıca medeni bir şekilde ayrılamayacağımızı beni suçlayacağını kötü hissettireceğini biliyorum. Korkuyorum
seviyor ama sanplantılı bir şekilde ve bu ikinizede zarar verir fazla uzatmadan ayrılmalısın
Ayrılacağım ama işe başladı yeni. 2-3 gün deneme süreci var. Şu sıra ayrılamam. Bide tansiyon ve şeker hastası. Başka şehirde tek başına kalıyor. Ya bir şey olursa diye korkuyorum
Sen daha iyilerine layıksın
Küfür eder gibi olur o sanki 😂
Ne kadardır devam ediyordunuz
3 ay 😁
Ayrılık nedeni ne bu önemli?
Soğudum. Beni rahatsız eden sözleri oldu. Doğru insan olmadığına karar verdim falan filan
Neyse onu söyleyin. Hiç lafı evelemeden net olun. Vicdanınız rahatsa gerisi boş
Soğudum demek kırıcı olmaz mı😁
Aaa biraz. Ama şöyle diyin işte yaptığı hataları sözleri VS söyleyin sonra da bunlar beni senden soğuttu diyin 😊
Uzaklaştım falan 😂
Tamam tamam soğudum demeyin bunlar beni senden uzaklaştırdı. Anlayış göstereceğini düşünüyorum. 😀Kendimi kötü insan gibi hissettim ya bu konuda fikir veriyorum diye
Bende kendimi kötü hissediyorum boşver 😂
Ya karşı tarafın hatası varsa boşverin gitsin ya 😊✌️
Hatası var. Anlaşamıyoruz. Farklıyız. Ama kaybetmekten korkuyorum diyor.
O zaman boşverin ya anlaşmadığınız farklı olduğunu düşündüğünüz ilişkiden fayda gelmez. Bir de daha 3 aylıkmış
Öyle 😇
Olmuyor diyip geçersin. Her türlüsü üzücü zaten
Öyle de olmaz ki
Soğuduğumu söylemeli miyim?
Ayrılalım bb
Çok basit olur 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?