Aldatıldığınızı öğrendiğiniz de ne yaptınız? Bugün aldatıldığımı öğrendim yorumlarınız neler?

Ben onu bugün işte sanıyordum. Turizmci kendisi. Bugün öğrendim ki yurtdışından gelen bir müşterisiyle ki aynı yaştalar kadınla. Kahve içip sohbet etmişler saatlerce özellikle gizledi benden. Bende bunu öğrendim. Otelde çalışıyor sanıyordum. Gün içinde çok çalışıyorum diyip beni 5 dakika aramayan insan kadına saatlerini vermiş? Bende yoğunum avukatım davalarım var ama ona ayıracak 5 dakikam da var gün içinde. Neden müşterisi dediği insanla birlikte içiyor ve benden saklıyor? 1 haftalık tanıdığı bir kadınla kahve içme girişiminde nasıl bulunabilir demek ki kontağı kurmuş? Açıklamasına fırsat vermeden bir sürü hakaret ettim. Ağzını bile açamadı sadece kuru bir saçmalama dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Kalitemi korumalıydım ama ağzıma ne gelirse söyledim. 2 yıllık bir ilişkiydi sizce hata mı ettim? Sakin kalıp neden benden gizledin diye sormak aklımın ucundan geçmedi. Ben de güzel bir kadınım o kadar davet eden insanlar oluyor reddediyordum ona haksızlık yaparım gibi hissediyordum. Bir de bana layık gördüğü şeye bakın.
Aldatıldığınızı öğrendiğiniz de ne yaptınız? Bugün aldatıldığımı öğrendim yorumlarınız neler?