Turkiye'de yasayan halam surekli kizini ovup duruyor bunun sebebi nedir sizce?

Merhaba arkadaslar ben New York'ta dogup buyudum ama 6 aydır Turkiye'deyim ameliyat olmak icin (3 kere ameliyat oldum) ve bu süreçte halamin evinde kaldık ve halamın 25 yasinda acikogretim cografya mezunu formasyon almış yani cografya ogretmen adayı bir kizi var kendisi su an KPSS calisiyor ama surekli gelene gidene kizini ovuyor. Mesela surekli "Ay benim Tugce'm masallah yemek yapiyor, temizlik yapiyor, ev kizi oldu benim kizim, kpss calisiyor koskoca ogretmen oldu, benim kızımla evlenmek isteyen cok erkek oldu ama kizimin bir sevgilisi var mühendislik okudu ama simdi askerde astsubay kendisi 7 bin tl maasi var" Kuzenim desen surekli benim sevgilim muhendis eger mühendislerin alimi olursa askeriyeyi birakip muhendis olacak 7/8 bin tl maasi olacak" diyip duruyor. Artik bizim köylülerde dalga geciyorlar surekli kizini ovup durduğu icin ben biseyi cok merak ediyorum neden surekli kizini ovuyor? hani kizin sevgilisi olmasa birine kakalamak istiyordur diyecem ama sevgilisi de var amaci ne bunun?
Turkiye'de yasayan halam surekli kizini ovup duruyor bunun sebebi nedir sizce?