Birini unutmak için bir başkası ile birlikte olur musunuz?
41
22
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
_romeoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 189 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bir kere böyle bir hataya düştüm. Unutmak için saçma olan bu yolu denedim ama bir yerden sonra kesmiyor başkasının varlığına bile tahammül edemeyecek duruma geliyorsun, kafanın içinde tamamem bitirmenin tek yolu gerçekten istemek ve izlerin rafa kalkması için kendine zaman tanımak onca izi onca paylaşımı bir anda silip atamazsın bilincinden ya da arka raflara dizeyim de görünmesin diyemezsin.. Bunu sağlayacak olan da asla bir başka kişiyle yakınlık kurmak değil sadece zamanın tedavi edici gücüne kendini bırakmak ufak tefek önlemler alarak bu süreci daha az sancılı geçirme şansımız var. Ama bence biten ilişkiler ne kadar uzunsa etkisi de o doğrultuda zorlayıcı oluyor. Kısacası insan yara bandı olmaz olsa olsa o yarayı tetikleyici kabuk bağlamasına izin vermeyen aşındırıcı oluyor. Görselde de dediği gibi mikrop kaptırma riskini de unutmamak lazım.☺️
Whisky_Chocolate | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır olmam. Kimseyi yarabandı olarak kullanamam. Biriyle birlikte olmak için ciddi bir şeyler hissetmem lazım. Hoşlantı vs hafif oluyor. Kafamda biri varken onu unutmadan sırf hoşuma gitti diye belki unutturur düşüncesiyle vebalini alamam o kişinin.
0|1
1|0
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır olmam. Unutabilmenin tek bir ilacı var o da zaman..
0|1
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 14,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
hayır..
0|1
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır olmazdım.
0|1
0|0
yesilkedim | Aşk İlişkileri konusunda 825 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
birini unutmak icin bir başkasıyla birlikte olmak zaten teorik olan mumkun değildir. baskasina aitken yeni biriyle birlikte olamazsin onunla oynarsin. kandirirsin. en basta da kendini. bencillik, haksızlık ve en başta kendini aldatmaktır.
ha su var. ise yarayabilir de, yaramayabilir de, sonucta riske attigin senin kendi hayatin. karsinda ki kisiye durust davrandigin surece..
ama ne kadar durust olmak icin cabalansa da başlanan ilişkide ki partnere yapılabilcek en büyük kötülük. tabii sizi seviyorsa. cok yanlis bi hareket harbiden. pisman eder.
0|1
0|0
yanlızkuş1 | Aşk İlişkileri konusunda 154 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Olmazdım, olanlarada kızıyorum abicim gidin adam gibi acınızı çekin unutamadan kimseye koşmayın karşınızdaki insana saygınız olsun bari yara bandı olarak kullanmayın kimse sizi iyileştirmek zorunda değil paşa paşa acınızı çekin içinizdeki kan revan olmuş insanı bir öldürün soğusun içiniz ben yanlış buluyorum birini unutmak için başkasına koşanları yanlış yapıyorsunuz :(
0|1
0|0
MBG97 | Aşk İlişkileri konusunda 285 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Çivi çiviyi söker derler ben bu görüşe katılmıyorum, hislerimiz bitmeden kimle tanışırsanız tanışın hep onda eski sevgilinizi arayacaksınız, hem kendinizi hem karşı tarafı üzüceğiniz bir ilişki olacaktır.
Yalan değil bunu yaptım bi kaç sefer ama işe yaramıyor diğer bir kişinin hakkına girmiş gibi hissediyorum artık yaralıyken biriyle olmuyorum direkt söylüyorum ben yeni ilişkiye hazır değilim seni üzmek istemem diye ilerleyince daha zor oluyor bi vicdan azabı daha çekmeye sebep gerek yok...
Ben ölürüm bu arada kızım cinsiyeti yanlış işaretledim neyse olurum işte çünkü ben bu haytta sadece 1 kişiyi gerçekten sevdim o da uzaklara gitti ben de o gidince başkalarını sevmeye çalıştım onlarla oldum mesela ki çevrem de de çok kişi beni unutmak için başka kollarda teselli aradı özellikle erkekler yapıyor bunu
0|1
0|0
redflowers008 | Aşk İlişkileri konusunda 989 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayır. Ondan da ayrılınca yine başkası, sonra yine biri daha sonu yokki bunun. Baştaki akla gelecekse bir insanı da yara bandı niyetine kullanmayı doğru bulmuyorum.
Hayatta denemedigim hicbirsey kalmasın diye dusunen biriyim ( hemen yanlis yorumlamayin bunu) kismen böyle birşey yaptım evet ama kullanmak için falan değildi. Sozlendik bile ama ben onun icin cabalasamda ilk engelde beni bırakan o oldu. Unutmaya çalıştığım kişiyi bana daha çok hatırlattı. O olsaydı oyle basit birşey icin beni bırakmazdı.
0|1
0|0
Noislle | Aşk İlişkileri konusunda 63 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Birini unutmak için başkasıyla olmak karaktersizliktir. Zaten başkasıyla unutulabilecek bir sevgiyse onunkisi, bu daha kötü bir durum. Gerçekten unutmanın ardından insanlar hayatına birini alabilir diye düşünüyorum.
Kimse kimsenin yara bandı değildir. Yarama yara bandı aramam. Zamanla geçer o yara, kapanır, acımı yaşarım sessizce. Hiçbir acı sonsuz değildir
0|0
0|0
dontspeakx | Aşk İlişkileri konusunda 166 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hayır ! kendi çıkarlarım için başkalarını harcayamam
0|3
0|0
Gizli Üye
1 ay
Asla çünkü unutmak için böyle birşey yapıldıgında sadece kendimi kandırmış olup karsımdakinide kullanmıs olurum o nedenle asla yapmam unutmakta istemem soru tam benlik olmuş ayrıyız ve asla öyle bişey yapmam
0|1
0|0
sedat-34 | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Tabiki hayır. Diğerini kullanmış olurum. Öncekini unutmadığım için sağlıklı bir ilişki de sürdüremem.
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hangi insan evladı bı kotulugu yapar ki? Ben yapmam, yapano da kinarim. Kinanmayi hak ederler bence. Başkasını ssvsrken başka birine seviyormuş gibi davrananlarin içi hiç mi rahatsız olmuyor? Benim başıma geldi, ben yarabandi olandım. Ama Cook buyuk ah aldı. Bir insanın hakkında girmek olur bu.
0|2
0|0
Delirttiniz0beni | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayır, birisi için başkasını yakmam. O kişiyi unutmaya çalışırım tek başına.
0|0
0|0
cebren_ | Aşk İlişkileri konusunda 675 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ben ne kadar ayrılmış bile olsam unutmak bile istesem karşındakine olan saygımdan yapmam bunu.
Ben olmamda başkaları çok çabuk olabiliyor, canlı kanlı şahit oluyoruz. Ee işte zaman kötü malesef 😄
0|1
0|0
Davina87 | Aşk İlişkileri konusunda 59 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Yapabilirim yaptimda. Ama söylemiştim zaten böyle bi durum dayken nasıl olucagini ararsa geri bile donebilecgimi. Bence beni sevebilirsin dedi ve sevdim. Çünkü çok güzel seviyo.
Olurdum bu konuda cok acimasiz da diyebilirsiniz ama karsimdaki insani sevmeye calisirim en kotu ihtimalle yari yolda da birakmam huyum kurusun belkide hayatta hel bu yuzden kaybettim
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Ben yapmam ama biri bana yaptı ve sonra ben ona aşık oldum beni terk etti gitti o kıza. Çok acı çektim hala hatırlasam kalbim bi garip oluyor...
mirademiiir | Aşk İlişkileri konusunda 74 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
İşin ciddiyetinin farkına varmadan yapmıştım fakat unutmuyorsunuz beter oluyorsunuz. Her hareketinde onu arıyorsunuz aklınıza geliyor. Olmayınca karşıya da size de eziyet oluyor. Önermem.
0|1
0|0
zeynep9694beren | Aşk İlişkileri konusunda 507 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş