Aşk İlişkileri Kimler sevdiğiyle kar manzaralı rakı masası kurmak ister? blueyellow1415 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben cok isterdim masa kurup karlı havada rakı içmek isterdi? Güncellemeler+1 yıl Birde yanına şalgam Kimler sevdiğiyle kar manzaralı rakı masası kurmak ister? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hazalınızm18 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl O iş hep oluyo zor mu? 0 4 Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Yo zor değil Yorumla Hazalınızm18 +1 yıl Müq duygu:) Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Aynen 😂 Yorumla Hazalınızm18 +1 yıl Rakı tamamda şarabı bi köşeye atmayalım Yorumla
yaseminaydin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl üfff bayağıdır canım istiyo zaten :( 0 1 Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Çok iyi olmaz mıydı şöyle bir küçük masa Tekirdağ rakısı birde manit Yorumla
Norabella Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kahve içeriz 0 6 Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Oda olur ama rakı daha güzel Yorumla Norabella +1 yıl İçmiyorum ki:) Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Nedennn Yorumla Norabella +1 yıl Bilmrm hiç merak etmedim kokusu felan da hoş değil hiç içmedim:) Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Kokusu değil ama muhabbeti güzel be Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Tkp attım gt için 😊 Yorumla
whitenow1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Aga rakı şalgam offff 0 5 Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Sorma canımız istedi Yorumla whitenow1907 +1 yıl Soğukta. Da ne gider haaa buza gerek yok offff ağa ne yaptın akşam aksam Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Birde meze yanına Yorumla whitenow1907 +1 yıl Haydari beyaz peynir limonlu helva offff aga vur dine dibine şırrrak gelsin sesler çalsın sazlar Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Aynen öyle vallah of of Yorumla
fatmas_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Off misss 😃 0 7 Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Çok iyi değil mi Yorumla fatmas_01 +1 yıl Herkesten herseyden uzak güzel manzara Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Kafa dinlemek huzur bulmak Yorumla fatmas_01 +1 yıl Aynen arkadan nostalji bir müzik Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Neşet Ertaş Yorumla fatmas_01 +1 yıl Ben Müslümcüyüm Yorumla blueyellow1415 +1 yıl Detaylar özlde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O iş hep oluyo zor mu?
Yo zor değil
Müq duygu:)
Aynen 😂
Rakı tamamda şarabı bi köşeye atmayalım
üfff bayağıdır canım istiyo zaten :(
Çok iyi olmaz mıydı şöyle bir küçük masa Tekirdağ rakısı birde manit
Kahve içeriz
Oda olur ama rakı daha güzel
İçmiyorum ki:)
Nedennn
Bilmrm hiç merak etmedim kokusu felan da hoş değil hiç içmedim:)
Kokusu değil ama muhabbeti güzel be
Tkp attım gt için 😊
Aga rakı şalgam offff
Sorma canımız istedi
Soğukta. Da ne gider haaa buza gerek yok offff ağa ne yaptın akşam aksam
Birde meze yanına
Haydari beyaz peynir limonlu helva offff aga vur dine dibine şırrrak gelsin sesler çalsın sazlar
Aynen öyle vallah of of
Off misss 😃
Çok iyi değil mi
Herkesten herseyden uzak güzel manzara
Kafa dinlemek huzur bulmak
Aynen arkadan nostalji bir müzik
Neşet Ertaş
Ben Müslümcüyüm
Detaylar özlde