oyle bır onemsız yanlızım kı ölsem ölüm kurtlanır galıba basıretım baglandı cıkmayacak bırısı hıc nasıp kısmet ya da ummadıgın anda bırı cıkar deme pıçaklarım senı
Olmuyo emmi olmuyo denk gelse bile uzatan den geliyo aynı şehirde kankam bile yok sevmeye sevilmeye öyle bir ihtiyacım var kii anlatamam gün içinde nasılsın diye ariyacak. merak edicek merak edicem ozleyecegim birisi çok. mu istiyom la sence
yok la aga olmaz dedım ya sansım yok coronolyla da alakası yok birisi şakk diye gırsın hayatıma nerdeydın la bu zamana kadar dedüşük diyim beraber şımarıcagım sacmalayacagım bırısı ya
Terazı erkegı olarak herkes aynımıdır bılmem burc konusunda pek ıyı degılım ama bırebır ozellıklerını tasıyorum terazı kadınıda aynıymış demekkı dıyebılırım sadece ama buldugun kısı aynımıdır onu sen bılxeksın
birde evlenmeden biriyle neden ayni evde kalirmi, kalirsa o kisiyle evlenirmi? ben sahsen boyle bisey yapmak istemiyorum, eski sevgilisi kalmis diye biliyorumda..
Az once dedımya bekler tartar olcer dıye seks ıstegı ıse yaklasır daha cok ama farklıysa secıcı olur hemen acılmaz seksse eger mevzu sana acık acık senınle ılıskıye gırebılırım sadece dıyebılır yanı ha bunu vucut dılıyle yapar zatende son radde yuzune de catır catır der yanı
Belı bı olgunluga erısmısse evlılık zordur şahsen benım oyle evlenmem yani terazı burcu bıraz delıcedır bı anda evlenebılırde budur derse ve herseye de gıgus gerer yalnız evlenme olgunlasmıssa zor sevgılı ve seks olur
cinsellik konusu olmadi, sadece bazen ter temiz bakiyor bazende aklinda baska seyler oluyor bakislarindan anladigim kadariyla, normal konular konusuyoruz. isi hakkinda sevdigimiz filmleri ne yapmak istediklerimizi anlatiyoruz o kadar
Tabı kı ben evlenmem şahsen boyle kötkütük aşık olmalıyım guvenmelıyım sıfır suphe olcak hayatla ılgılı dokununca bakınca mutlu olacaksın yanı aynadakı sen olacakkı olsun evlenır onun dısında sadece seks yapar seksle tavlayabılırmjsın evet evlılıgede goturebılırsın ama zamanla sıkılır
ohalde arkadasliga devam adim atana kadar, ben sahsen kendisi yatakta kazanmak istemem. yani sen nasil dusunuyorsan ne hissetmek istiyorsan benda aynen bir terazi olarak aynilarini istiyorum. baksin ayrica saklayacak halim yok ya :)
Agırbaslı hm oyle sevmez ya yerıne gore enerjık kadınlar cılveli heyecanlı guleryuzlu ve davranayavgı konusacagı yerı bılenı sever agırbaslı afedersın gerıkafalı agopun kazı gıbı olan sevılmez ıtıcıdır zeki kendını dınlettıren ve cılvelı seksı olmalı yataktada hayatta da
iyide hic birsey anlatmadigimda nasil heycanli olabilirim, konusurken oluyor heralde, ben genel tavir olarak dedim, toplum icinde oyleyim, evde sevgi bocegi :)
Terazı cok konusmaz dogru konusunca kendını cok cok ıyı konumda hısseder guler oynar cocuklasır ıkı dakka sonra kocaman adam olur sinirlidir ıkı dakka sonra rahattır sinirini topraga atar adeta sukunetını saglar
birde aklima geldi bana gecmisindeki cektigi siktilari zor gunleri paylasti, bunu herkesle paylasirmisin? ben okadar derine inmek istemedim kendi anlatti, gozleri doldu biraz...
İnat sevılır ancak kuru ınattna nefret ederım bos ınat asla ve asla elde edemezsın ıtıcı sıkıcı berbat olur ıyyy terazının guzel yanını kullan madem sen ıyı bakıyosun hoslanıyosun o halde cesur ol gıt sen soyle hoslanıyorum dıye
Valla herhangı bı kadın bana teklıf etse reddederım hıssetmem gerek yanı bu konuda ılıskıye gırmeden soymadan hıssetmedıgım ıcın bı kadını yatakta bırakıp cıktım his olmalı hıssettıgımın benım olması ıcın cabalarım
Ben konusma seklınızı bılemem ama cıkalım flort edelım gıbı klıse kelımeler bogucu olur ozel secmen gerek yuzzyuzeyken bı davranısla tavlayabılırsın romantıksındır herhalde bıse soleme elını tut olmaz mı illa sevgılılık adımı konusmayla olmak zorunda degıl kı davranısla daha etkıleyıcıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gormedigim için bise diyemem
az once koctun ne oldu
ben aslan burcuyum😅😅
bend terazıyım ıtat eden soz dınleyen kadınlardan ve merak edılmeyı severız ksııtlanamayız
ama sende karsindakini fazla kisitlamicaksin, herkes sinirini bilmeli. seven sevdigi icin herseyi yapar zaten
çok kıskancım aga
fazla bogma karsindakini ama, bende kiskancimda, bunalirsa gider... sen bunalinca gitmezmisin?
gitmem bilakıs hosuma gıder keske bırısı olsada sıksa be kuzum yanlızlık o kadar zor kı hele kı evekıler de bıyere gıdınce sadece sınek sesı :(
biliyorum o hissi, bazen unutuyor yinede insan.
oyle bır onemsız yanlızım kı ölsem ölüm kurtlanır galıba basıretım baglandı cıkmayacak bırısı hıc nasıp kısmet ya da ummadıgın anda bırı cıkar deme pıçaklarım senı
sende yanlız bırak pekı :(
bende bekliyorum, bu yil sanki biseyler olucak bekliyorum
nasıl yanı benım mı görustugum olmcak sanmam canısı
Sana diyorum la
belki olur nerden biliyorsun, benimde kimse olmadi bugune kadar elbet olur birisi ;)
Olmuyo emmi olmuyo denk gelse bile uzatan den geliyo aynı şehirde kankam bile yok sevmeye sevilmeye öyle bir ihtiyacım var kii anlatamam gün içinde nasılsın diye ariyacak. merak edicek merak edicem ozleyecegim birisi çok. mu istiyom la sence
yo hicte cok degil herkesin hak ettigi seyleri soyluyosun
ama neden olmuyor kuzum :( ınan kaffayı yıcem bıldıgın gıbı degıl oyle sınır sıtres ıcındeyım kı sabah gunaydın aksam ıyı geceler gun ıcınde nötüyon laa desın merk edıleyım ıstıyom ya
şimdi dicek nerden soru sordum kafamı şişirdi
ama su korona arasinda biriyle karsilasamazsinki zaten, en azindan yaza kadar sabr et. ha eger biseylerde olursa bana yaz bak :)
yok la aga olmaz dedım ya sansım yok coronolyla da alakası yok birisi şakk diye gırsın hayatıma nerdeydın la bu zamana kadar dedüşük diyim beraber şımarıcagım sacmalayacagım bırısı ya
10 dakıka vaktın varsa 1 dakıka bıse dıyebılırmıyım
soyle
ya burdan olmaz annem kızar (=
sende gıttın :(
Muhattab olmuyon ki
Soyle dedim soylemedin ben napabilirim
Neden burdan peki
Ayyy benimkide terazi çok balımlı ve güzel olman lazım giyiniş falan severler yani öyle şeyi 😂
iyi bende oyleyim, bende cok severim zaten :) senin burcun ne?
Oh iyi ☺️ Boğayım ben seninki ne
ben teraziyim, anlasmanizda normal ve bogalarda venus burcu guzel olurlar zaten :)
Eveet teşekkürler ☺️
Sen nasıl oldugunu solersen cvp verebılırım
bende terazi kadiniyim iste, benziyorumkarakter olarak :)
Terazı terazıyle anlasırmı bılmem ama duygusal ınce dusunur yerıne gıre esprılıdır agırbaslıdır sinirliyse susmayı tercıh eder bırıkım yapar paylar sekse duskundur ama herkesle bırlıkte olmaz hissetmesı gerektır sever herkese yaklasmaz
beni tarif etmissin, insallah anlisirim ya :) insanin kendi kopyasini bulmasida biraz tuhaf
Terazı erkegı olarak herkes aynımıdır bılmem burc konusunda pek ıyı degılım ama bırebır ozellıklerını tasıyorum terazı kadınıda aynıymış demekkı dıyebılırım sadece ama buldugun kısı aynımıdır onu sen bılxeksın
Bır bayan görüş sahıbı bakımlı ve temız gıyıme ozenlı kadın severler demıs cok dıgru secıcı 👍
ama cok hoslandiginizda soyleyemiyosunuz, sadece uzaktan bakismalar oluyor, ne yapmaliyim?
birde evlenmeden biriyle neden ayni evde kalirmi, kalirsa o kisiyle evlenirmi? ben sahsen boyle bisey yapmak istemiyorum, eski sevgilisi kalmis diye biliyorumda..
Az once dedımya bekler tartar olcer dıye seks ıstegı ıse yaklasır daha cok ama farklıysa secıcı olur hemen acılmaz seksse eger mevzu sana acık acık senınle ılıskıye gırebılırım sadece dıyebılır yanı ha bunu vucut dılıyle yapar zatende son radde yuzune de catır catır der yanı
Yası kac o kısının? Evlenmıs mı hıc
yok hic evlenmemis yas 28
bende 23
bana olan yaklasimina bakilirsa is ciddi :) sevindim beni oyuncak gibi gormemesine
Belı bı olgunluga erısmısse evlılık zordur şahsen benım oyle evlenmem yani terazı burcu bıraz delıcedır bı anda evlenebılırde budur derse ve herseye de gıgus gerer yalnız evlenme olgunlasmıssa zor sevgılı ve seks olur
Nasıl davranıyo sana ve cınsel bakıslar dokunus konusmalar gectı mı pekı?
yani o hayata alismissa evlenmez kolay kolay diyosun
cinsellik konusu olmadi, sadece bazen ter temiz bakiyor bazende aklinda baska seyler oluyor bakislarindan anladigim kadariyla, normal konular konusuyoruz. isi hakkinda sevdigimiz filmleri ne yapmak istediklerimizi anlatiyoruz o kadar
Tabı kı ben evlenmem şahsen boyle kötkütük aşık olmalıyım guvenmelıyım sıfır suphe olcak hayatla ılgılı dokununca bakınca mutlu olacaksın yanı aynadakı sen olacakkı olsun evlenır onun dısında sadece seks yapar seksle tavlayabılırmjsın evet evlılıgede goturebılırsın ama zamanla sıkılır
Senı bastan asagıya suzer merak etme ozellıkle kalcalarına bakar
Gıyımın cok onemlıdır makyaj bakım Konusma uslubun sukunetın onemlıdır
ohalde arkadasliga devam adim atana kadar, ben sahsen kendisi yatakta kazanmak istemem. yani sen nasil dusunuyorsan ne hissetmek istiyorsan benda aynen bir terazi olarak aynilarini istiyorum. baksin ayrica saklayacak halim yok ya :)
agirbasli biriyim ben, iyimi?
Mantıklı durus 👍 bakmasını ıstıyosun zaten terazı bakmak ıstedıgıne bakar 😉
Agırbaslı hm oyle sevmez ya yerıne gore enerjık kadınlar cılveli heyecanlı guleryuzlu ve davranayavgı konusacagı yerı bılenı sever agırbaslı afedersın gerıkafalı agopun kazı gıbı olan sevılmez ıtıcıdır zeki kendını dınlettıren ve cılvelı seksı olmalı yataktada hayatta da
orasi cok dogru iste, bazilari takla atsa yine bakmam :)
iyide hic birsey anlatmadigimda nasil heycanli olabilirim, konusurken oluyor heralde, ben genel tavir olarak dedim, toplum icinde oyleyim, evde sevgi bocegi :)
Herkese asla bakmaz her kadına bakmaz baktıgını ıster
Terazı cok konusmaz dogru konusunca kendını cok cok ıyı konumda hısseder guler oynar cocuklasır ıkı dakka sonra kocaman adam olur sinirlidir ıkı dakka sonra rahattır sinirini topraga atar adeta sukunetını saglar
birde aklima geldi bana gecmisindeki cektigi siktilari zor gunleri paylasti, bunu herkesle paylasirmisin? ben okadar derine inmek istemedim kendi anlatti, gozleri doldu biraz...
benim oldugum yerde de herkes bana bakar inatlasicazmi biz simdi beyfendiyle
Anlatır bunu herkese anlatabılır cok cok ozel degılse sırcıdır Cok rahat anlatabılır yanı sana ya da baskasına cok derın olanı özele analtır
Nasıl bı ınatlasma?
kim kime bakacak inadi
İnat sevılır ancak kuru ınattna nefret ederım bos ınat asla ve asla elde edemezsın ıtıcı sıkıcı berbat olur ıyyy terazının guzel yanını kullan madem sen ıyı bakıyosun hoslanıyosun o halde cesur ol gıt sen soyle hoslanıyorum dıye
ailesiyle yemegi cikartirsa budami onemsiz, ailesine onem veriyor, bende onemsiyorum...
ozamanda korkup kacar :) ben bile bazen okadar direk soylenince urkup kaciyorum :)
İşler ılerlemiş :) ama yınede ümitlenme aılesıyle tanıstırma konusunda cesur ol daha ıyı daha sevılırsın sahsen ben ıyle dusunurum
Valla herhangı bı kadın bana teklıf etse reddederım hıssetmem gerek yanı bu konuda ılıskıye gırmeden soymadan hıssetmedıgım ıcın bı kadını yatakta bırakıp cıktım his olmalı hıssettıgımın benım olması ıcın cabalarım
Bana solese bı kadın reddetmem kolay olur dusunmussem o kısıyı zaten kabul ederım
mesela ne dense hosuna giderdi bir denesim, aileyle tanismada tesadufi gelisti ama hos bir aksamdi kendi istedi yemege katilmami :)
Ben konusma seklınızı bılemem ama cıkalım flort edelım gıbı klıse kelımeler bogucu olur ozel secmen gerek yuzzyuzeyken bı davranısla tavlayabılırsın romantıksındır herhalde bıse soleme elını tut olmaz mı illa sevgılılık adımı konusmayla olmak zorunda degıl kı davranısla daha etkıleyıcıdır
tamam biliyorum ozaman ne yapmam gerektigini :)
👏👏👏 👍
Basarılar mutluluklar dılerım
tesekkurler
Kesin hoşlanır.
hahaha :)
😀😀
Kesin memeli kadınlardan😀
ince ruhlu kadınlardan