sizce ilişkiler de evlilik konusu ne zaman açılmalı..
bence o zaman kendiliğinden gelir gibime geliyor :)
bence o zaman kendiliğinden gelir gibime geliyor :)
İki taraf birbirinin sevgisinden emin ise, ve evlilik gibi bir sorumluluğu iki taraf da alabileceğini düşünüyor ise bence konunun açılıp konuşulmasında bir sakınca yok. Kimse kimseyi tam anlamıyla gerçekten tanıyamaz. Evlenince bile insanlar her gün eşinin farklı birşeyini öğreniyor mesela. O yüzden mantıklı düşünülüp verilmesi gereken bir karar. Konuyu erkek açmış, kadın açmış bu önemli değil. Eğer bir taraftan bir taraf da bu konuyu açıyorsa karşı tarafın bu konu hakkında ne düşündüğünü bilmek istiyordur. Bu yüzden de evlilik ile ilgili konuyu açmıştır.
çok güzel yorum teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
ilk konuşma da da açmassın ama dimi 😂
Cevap
3Cevap
ilk tanışmada evlilikten konuşulmaz evliliği konuşmaya gerek yok zaten birbirini tanımaya başladıkça zaman geçtikçe sira ona gelir kendiliginden
düzeldi mi bari KS :)
Bazen gene bozuluyor canimi sıkıyor anlamadim
gerginsin bu aralar
Nerden anladin
ilk tanıştığımız da daha güler yüzlüydün simdi hissederim yani
:)))
ilk konuşmada da evlilik konusunu açmazsın yani fnslwlndbxkslakf
bende onu diyorum işte ahahah
evde kalmıştır ben üç ay geçmeden numara bile vermem
yok daha neler dkdkdkd
okuldan sınıftan iş yerinden ne bileyim hiç mi sevgilin oömadı dkkd millet üç ayda evleniyor dkfld
Ne kadar maaş alıyorsun? Ev araba var mı falan filan. Direk maddiyattan giren kadın evlilik istiyordur.
Doğaçlama gelir evlilik mevzusu durduk yere açmanın bir manası yok. Aslında durduk yere açılmıyor, yani ciddi bir arkadaşlık istiyorum bunu bilerek konuş benimle
Aga baktın konu evliliğe geliyor hemen terket
bilirsin beni de aga dkdkd giç durmam
Allah erkekleri kadınların haklısından korusun
Laf arasında söylemek normal birşey abartmamak gerekir
Açıkça niyetini belli etmek için yapar 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?