22 yaşında bir erkeğim. Çok sert ve mert yetiştirildim babam tarafından. Kimseden bir beklentiye girmedim uzun zamandır. Dolayısıyla bir kızdan hoşlanmak ve ona bunu hissettirmek benim için çok zor. Reddedilmek falan alışık olduğum bir şey değil. Genelde reddeden kaçan taraftayım.
Ama bu kız farklı. Gözlerine baktığımda içim kıpır kıpır oluyor. Tutamıyorum ona yaklaşma isteğimi. Ve hiçbir sosyal medya hesabım yok. Yüzyüze yapmam gerek her şeyi. Tam da benim stilimle. Hiçbir şeyin arkasına saklanmadan. Delikanlı gibi.
Bunları söylemek ne kadar kolay olsa da ve ben ne kadar yürekli olsam da o kadar çekiniyorum ki hoşlantıma karşılık bulamamaktan bir türlü yanaşamıyorum ona. Sizler ne dersiniz bu konuda? Aranızda fikrini güzel bir üslupla ifade edecek değerli insanlar vardır umarım.
Teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.
Ama bu kız farklı. Gözlerine baktığımda içim kıpır kıpır oluyor. Tutamıyorum ona yaklaşma isteğimi. Ve hiçbir sosyal medya hesabım yok. Yüzyüze yapmam gerek her şeyi. Tam da benim stilimle. Hiçbir şeyin arkasına saklanmadan. Delikanlı gibi.
Bunları söylemek ne kadar kolay olsa da ve ben ne kadar yürekli olsam da o kadar çekiniyorum ki hoşlantıma karşılık bulamamaktan bir türlü yanaşamıyorum ona. Sizler ne dersiniz bu konuda? Aranızda fikrini güzel bir üslupla ifade edecek değerli insanlar vardır umarım.
Teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer