Sevdiğim Kıza Onu Sevdiğimi Söyledim /://// & pişmanım aslında.. cidden şu an ne düşünüyo merak ediyorum. :( sizce iyi mi ettim?

bir kızı seviyordum. arkadaştık normalde. sonra ona karşı hislerim değişti, 1 buçuk yıldır seviyorum. itiraf etmiycektim aslında.. sürekli erkek arkadaşlarından falan bahsedince içim giderdi, içim yanardı yani ama yine de bişey söylemezdim.. ama o kadar doldum taştım ki, artık gizleyemedim son zamanlarda ve onları her gördüğümde sinirlendiğimi ve üzüldüğümü açıkça beden dilimle belli etmeye başladım. aslında erkeksi falan takıldığım için durumu sezebilir diye de düşünmüştüm.. herneyse bu gün öğlen kız bana sinirli bir şekilde "neden her ondan bahsettiğimde böyle yapıyorsun, bir sevgilin olmadığı için zoruna mı gidiyor , çekemiyor falan mısın" gibisinden şeyler söyleyip üstüme geldi. bir kez daha kalbim kırıldı be.. ben de o anda patladım bağırıp çünkü seni seviyorum, al öğrendin mutlu musun dedim.. gittim. o da kalakaldı öyle. :/ hala da bir ses vermedi. ne düşünüyordur şu an acaba? siz kızın yerinde olsaydınız ne tepki verirdiniz? artık tamamen mi kaybettim şimdi onu..
Sevdiğim Kıza Onu Sevdiğimi Söyledim /://// & pişmanım aslında.. cidden şu an ne düşünüyo merak ediyorum. :( sizce iyi mi ettim?