5 aydır tanışıyoruz ve şu anda ilişkimiz arkadaşlığın ötesinde. Korona bittiği zaman görüşeceğimiz hakkında konuştuk. Beni birkaç kez Italya'ya davet etti. Hatta kuzenlerinin restoranı olduğu için istediğim zaman oraya gidip orada çalışabileceğimi, öğrenebileceğimi söyledi (aşçıyım). Ama ben hiç Türkiye'ye davet etmedim. Gelir mi bilmiyorum ama sizce etmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
cevap
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklıma koreli sanıp konuşup özel fotoğraflarını atan kız geldi.
Ifşa sitesinin birisinde Koreli numarası yapan bir erkek kızdan fotoğraflar videolar almıs hani kızın mantığı nasılsa bu ülkeden değil dilediğim naneyi yerim hem gizli kalır mantığı ama sonuç ortada.
Şimdi merak ediyorum senin İtalyancan var mı diye soracağım ama eminim yoktur.
Başka ülkede hiç görmediğin ve belkide hiç görmeyeceğin bir adamla hangi akla dayanarak sevgili oldun diye soracaktım ama klasik ergen kızlardan birisisindir diye sormayacağım.
Bir de ciddi ciddi cevap bekliyor insanlardan asfsda
sevgilim değil arkadaşım, ikincisi ifşa fotoğrafları falan ne alaka? aramızda o tarz bir konuşma geçmedi. bir erkek ve kız arasında sadece bu tarz muhabbetler geçeceğini düşünen bir aptal olduğunuz için aslında cevap vermem bile yersiz size. ayrıca italyanca biliyorum ve erkek arkadaşıma da ingilizce pratik yapmasında yardımcı oluyordum. o tarz trajedik bir tanışma hikayemiz yok, sevgiler.
Senin gibi boş yabancı hayranı birisini örnek verdim sadece ama sanırım doğru noktaya parmak bastım ki bu kadar hiddetlenip car car bağırıp yükseldin.
Eminim İtalyanca biliyorsundur zaten asadsa.
Ağır bir vakasın ve sonunda evleneceğin Türk erkeğine üzülüyorum.
car car bağırmak? bence kendinizi fazla değerli görüyorsunuz. aynen italyanca falan bilmiyorum ve sizin gibi burda millete sallayan yorumlarla oyalanıyorum evet. aynaya bakmayı bırakıp biraz etrafınıza bakının. insanların hepsi sizin gibi boş bir beyine sahip değil.
Ben ilk 1000 sıralamayla üniversiteye girdim ve Almanca falanda biliyorum yani zeka yarışı yapabilecek durumda değilsin zaten öyle olsa yabancı hayranlığından dolayı ne duruma düşen kızı örnek verdiğimde böyle ağlayıp saldırıya geçmezdin eminim.
Ama senin Italyanca bilmediğine de net eminim sen böyle avut kendini.
Aşagıda yazmış italyanca öğrenmem de yardımcı oluyordu ama burada bildiğini yazıyor nereden baksan tutarsız asfsa
italyanca öğrenmemde yardımcı oluyordu çünkü, bu sayede tanıştık. almanca bildiğinize göre bir dilin sadece okuyarak ya da çalışarak öğrenilemeyeceğini, pratik yapmak zorunda olduğunu en iyi siz bilirsiniz.
Evet gidersin o ülkeye öğrenir gelirsin başka amaçlar için dili bahane etmezsin mesela yani ben böyle yaptım.
İngiltereye vs de aynı şekilde gittim ve birisiyle internet üzerinden sohbet ile pratik olmaz o şehri sokakları gezer hayatına yayarak öğrenirsin.
Italyaya gitmiştim mesela ve hayal kırıklığı yaratan bir ülke aynı şekilde insanlarıda ve dili de çok geçerli değil.
maalesef benim şu an öyle bir imkanım yok, burslarla okuyan biriyim ve mezun değilim o yüzden üzgünüm sizin gibi gidip o ülkede dili öğrenemedim. ayrıca kullandığım dil uygulaması da birçok insan tarafından kullanılan ve sizin yukarıda verdiğiniz gibi örneklerle karşılaşmadığım bir yer. italya'yı beğenip beğenmeme önemli değil, italyan mutfağına ilgim olduğu ve mesleğim de aşçılık olacağı için öğrenmek istedim.
Bana birisini hatırlattın.
ASÜ de mi okuyorsun sadece evet veya hayır demen yeterli.
hayır
Anladım.
Iyi ne diyelim ya sana iyi zaman öldürmeler o zaman.
Kız insan ayıp olmasın diye davet ederdi akdjdjska
sadece şey dedi korona bitince ya sen gelirsin ya da ben, ben de evet dedim jdhebrjsjskf ya gelirse ne yaparım falan bilmiyorum kendi şehrime çağırsam burda öyle gezdirebileceğim çok bir yer yok İstanbul 'a gel desem orda da bir sürü şeyi benim ayarlamam gerekecek
Yakın bi yere gidersiniz ama önce sen git ama laf arasında gevelesen de olur yani ajdjska Bi de nerden buldun ya İtalyan bi bey
italyanca öğrenmemde bana yardımcı oluyordu ayrıca ingilizce pratik falan yapıyorduk, daha sonra birbirimizi tanımaya başladık. bir dil uygulaması :)
Möhteşem
Ülkede erkek mi kalmadı
Kalmamış demek ki
Ha peki