Erkek arkadaşım abisiyle İstanbul’a gidip bana çık git hayatımdan dedi, tepkimde haklı mıyım sizce?

Merhabalar erkek arkadaşım abisinin yanında çalışıyor Sakarya’da yaşıyoruz istanbuldaydım annemle bugün cumartesi diye onunla görüşeceğim diye koşa koşa geldim annemi de sürükledim annem gelmek istemedi dırdır etti. planımız ikimiz İstanbul’a gitmek orada kalmak evim var orada pazar günü de orada vakit geçirmekti. Sonra geldik Sakarya’ya akşam beni arıyor abim de gelecek bizle beraber rakı yapacağız dedi ben alkol kullanmıyorum ve abisi ile pek rahat edemiyorum ben annemle plan yapmıyorum haftasonu sevgilime ayrırıyorum vaktimi abisi ile neden vakit geçireyim bende hayır dedim bide istanbuldaydım biz ben neden geldim dedim deseydin abinle gelirdiniz bende annem le gelirdim yanınıza İstanbul’da olurduk dedim yani ben hem dırdır çektim hem de yol çektim onunla görüşeceğiz diye yaptığı şeye bak beni aradı ben abimle gidiyorum İstanbul’a yeter artık huzur ver yeter hayatımdan çık dedi bende tamam gel al beni de geleyim dedim hayır abime herşeyi anlattım söylediklerini dedim nasıl yani beni mi kötüledin dedim evet nidaya zaten beraber yemek yiyemeyiz dedi ben abimle gidiyorum hadi yaptı kapattı telefonu ve ben anneme de mahcup oldum ağzına laf verdim bak onun için geldik o ne yaptı diye yani abisi ile İstanbul’a gitti bende oradan buraya onun için geldim. Çok mutsuzum ve tuhaf hissediyorum kendimi beni suçluyor ben suçluymuşum gibi mutsuzum tepkimde haklı mıyım sizce Aramadı da bu saate kadar

Erkek arkadaşım abisiyle İstanbul’a gidip bana çık git hayatımdan dedi, tepkimde haklı mıyım sizce?