Istanbulun stresi, iş yoğunluğu ve pahaliliğindan bıkmış. Istanbuldan taşınacakmış. Benim de kariyerim gereği İstanbul'da yaşamam gerekiyor.
Sen benle gelmezsen evlenemeyiz , ayriliriz dedi.
Napmaliyim?
Istanbulun stresi, iş yoğunluğu ve pahaliliğindan bıkmış. Istanbuldan taşınacakmış. Benim de kariyerim gereği İstanbul'da yaşamam gerekiyor.
Sen benle gelmezsen evlenemeyiz , ayriliriz dedi.
Napmaliyim?
Sevgilinin şehri terketme sebeplerinin hiçbirinde sen yoksun anladığım kadariyla "İstanbul pahali, İstanbul stresli, İstanbul'da cok yogun bir hayat" ben yapamiyorum dusunceleri var yani demek istedigim ben giderim gelirsen gel gelmezsen de cok umrumda degilsin seklinde dusunmus bence iyi otur dusun deger mi onun icin nelerden vazgecicegini ve o senin icin nelerden vazgecmedigini o onceligi size degilde kendisine veriyorsa sende oyle yapmalisin
Aslında haklısın, ablasının yanina ziyarete Ankara'ya gitti ve daha dönüş yolunda istanbuldan taşınma kararı aldı.
Biz 2 aydır çıkıyoruz o yüzden galiba pek derin etkim yok onun hayatında. Ben daha çok seviyorum onu. Ama o senin de dediğin gibi "Ben giderim gelirsen gel gelmezsen ayriliriz" kafasinda. O yüzden onun icin fedakarlık yapmayacağim.
Galiba erkekler icin çok farketmiyor. Ayşe olmazsa Fatma olur, fatma olmazsa zeynep olur vs vs... kadinlar daha duygusal ve daha çok bağlanıyor
Aslinda farkediyor ama dedigin gibi o sen kadar sana deger vermedigi icin bu dusuncelerde zaten yine de en dogru karari vermen dilegiyle 🙏
Cevap
6Cevap
Hayattan beklentileriniz farklıysa yollarınızı ayırın.
Seviyorum onu, onunla evlenip mutlu olmak istiyordum. Ama istanbuldan başka yerde yaşarsam mesleğimde büyüyemem ve mutsuz olurum
Ben de kariyerim için tek başıma farklı bir şehre yerleştim ve 5 yıl yalnız yaşadım. Kariyerim için çok avantajlı bir durum olsa da büyük şehir beni çok yıprattı. Şimdi tekrar ailemin yanına dönüp kendi işimi kurma girişimleriyle ilgileniyorum.
Bu yüzden iki tarafı da anlayabiliyorum.
Bazen her şeye sahip olmazsın. Bir başkasının senin beklentiye göre yaşayıp mutlu olmasını bekleyemezsin. Aynı şekilde o da seni kendi beklentisine göre yaşamaya zorlayamaz.
Dediğim gibi beklentileriniz, hedefleriniz farklıysa yollarınızı ayırın.
Seven insan kalırdı yol ver gitsin Hiç bekleme idus yakasından... anlattirsan dinlerim seni
Mesleğin nedir ne iş yapıyorsun?
Çocuk çok haklı bu arada
Ben olsam arkasından hareket çekerdim
Sana katılıyorum @limonlupastaninhuznu
Bahanesi bu mu yani kusura bakmada resmen bahane
Secim senin en dogru karari ver
Veremiyorum
Kariyeri seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar