Beni kullanıyor mu lütfen bana yardım edin?

Merhaba arkadaşlar benim 3 senelik bir ilişkim var ama ayrıl Barış bir ilişki sevgilime Ben bu süre zarfında en fazla 2-3 defa hesap ödetmişimdir. Sevgilim ben öleyim dediği zaman hiç hayır demiyor hep benden geçiniyor Tabii ki hiçbir zaman ağzımı açmadım bu zamana kadar borcu olduğu borcuna da yardım ettim borcum var diye imalarda bulundu sevdiğim için kabul ettim Ama asıl zoruma giden olay işyerinde çalıştığı adam yemek vermemiş yemek parası yokmuş Bana Cebimde hiç para yok yemek yiyemiyorum dedi Ben de tantuni sevdiği için ona et tantuni alayım mı sana dedim O da o zaman iki tane al bana dedi Yani bu açıkçası benim zoruma gitti Hani ben de fazla öyle hani çok iyi durumu olan birisi değilim orta halli bir ailenin kızıyım Yani sana Dürüm alayım de deyince bana iki tane al demesi Açıkçası beni üzdü bundan bir hafta önce de onun çok sevdiği bir tatlıyı almaya gittik Hesap 17 lira tuttu Ben 20 lira verdim sen öde diye ama hepsini onu almıştım Neyse 17 liraya verdi Geri kalanını cebine attı hiç al demedi benim paramı cebine attı açıkçası çok sinirlendim paranın lafını asla yapmıyorum ama yani bu çok saçma değil mi sizce de ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim için göremiyorum lütfen ayrılmalı mıyım nasıl bir bahane ile ayrılmalıyım para konusunu katamam ne yapmalıyım söyleyin lütfen 😔?
Beni kullanıyor mu lütfen bana yardım edin?