Sevgilim sürekli bilgisayar başında bi sorunu mu var?

selam, üniversite öğrencisiyiz 2 yıldırda aynı evde kalıyoruz sevgilimle pandemiden önce sevgilim çok sosyal birisiydi ama bu aralar aşırı sessiz... spor yapardı, gezilere giderdik, bir sürü spor adına hobileri vardı , arkadaşlarıyla çok fazla ilgilenirdi ama artık o tipten eser yok gibi, kendisini oyunlara verdi gitti oyun bilgisayarıdır, playstationdır vs vs aldı tüm gün çalışma odasına kendisini kapatıyor çıkmıyor gece uyumuyor sabah kalkmıyor... arkadaşları bize uğruyor soğuk yapıyor onlarada hiçbir şey yemiyor içmiyor önceden kaslı bir yapısı vardı şimdi çok fazla kilo verdi depresyonda mı bilmiyorum bir şeyin mi var diye sorduğumda beni de tersliyor... dün annesiyle konuştum normalde onlar buraya geleceklerdi ama yurtdışında yaşadıkları için pandemiden gelemiyorlarda ne yapacağımı bilmiyorum acaba psikoloğa falan mı götürsem diye düşündüm bunu ona önerince bana kızıyor ergenlik depresyonunda mı sanıyorsun beni normalim falan diyor ama değil yani 1.90 lık çocuğu kucağıma alıp götürebilsem inanın bizzat ben psikoloğun kapısına kadar götüreceğim ama yok yani... arkadaşlarıda çok deniyor tık yok cidden üzülüyorum otomatik olarak bende etkileniyorum onun modundan bana tavsiye verebilir misiniz acaba?
Sevgilim sürekli bilgisayar başında bi sorunu mu var?