selam, üniversite öğrencisiyiz 2 yıldırda aynı evde kalıyoruz sevgilimle pandemiden önce sevgilim çok sosyal birisiydi ama bu aralar aşırı sessiz... spor yapardı, gezilere giderdik, bir sürü spor adına hobileri vardı , arkadaşlarıyla çok fazla ilgilenirdi ama artık o tipten eser yok gibi, kendisini oyunlara verdi gitti oyun bilgisayarıdır, playstationdır vs vs aldı tüm gün çalışma odasına kendisini kapatıyor çıkmıyor gece uyumuyor sabah kalkmıyor... arkadaşları bize uğruyor soğuk yapıyor onlarada hiçbir şey yemiyor içmiyor önceden kaslı bir yapısı vardı şimdi çok fazla kilo verdi depresyonda mı bilmiyorum bir şeyin mi var diye sorduğumda beni de tersliyor... dün annesiyle konuştum normalde onlar buraya geleceklerdi ama yurtdışında yaşadıkları için pandemiden gelemiyorlarda ne yapacağımı bilmiyorum acaba psikoloğa falan mı götürsem diye düşündüm bunu ona önerince bana kızıyor ergenlik depresyonunda mı sanıyorsun beni normalim falan diyor ama değil yani 1.90 lık çocuğu kucağıma alıp götürebilsem inanın bizzat ben psikoloğun kapısına kadar götüreceğim ama yok yani... arkadaşlarıda çok deniyor tık yok cidden üzülüyorum otomatik olarak bende etkileniyorum onun modundan bana tavsiye verebilir misiniz acaba?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Depresyonda gorunuyor, yedikkerine ictiklerine ilac mi koysan
ilaç nasıl koyabilirim doktor muyum ben en masum şey bile olsa ona neyin iyi geceleceğini nasıl bilebilirim
Anti depresanlardan birini at ama 2-3 hafta almasi lazim
Sıkılmış.
Senden de hayatından da.
Depresyonda değil, sal çocuğu.
evet o yüzden gelip sadece bana ağlayabiliyor ve evliliğimizi planlıyor?
Cinsel ilişki sırasında söyle
denedim ama olmadı, zaten cinsel hayatımız da öyle eskisi gibi değil
Kendini hatırlat ona. Oyun oynarken bas odasına gir bol çekici bir kıyafetle. Senle oynamasını söyle
yok artık daha neler hahaha kendisinde hiç tık yok ne yapsam işe yaramaz o yönde : (
Kıskandır sende
Zinanın zararları işte
ne alaka?
Anladın sen onu
sana mı kaldı namus bekçiliği?
🤣🤣🤣
ne güzel işte gamer manita
önceden bana da hoş gelirdi hatta sporla ilgilenirken ona demişliğim vardı çünkü bende çok seviyordum o da spor varken asosyal mi olayım derdi iyiki de o zamanlar öyle demişti yani cidden illet bir şey hiç düşünüldüğü gibi değil düşmanıma bile böyle bir şey olmasın aman
Oyun bagimlisi olmus
onu bende anladım zaten ama bıraktırmam lazım yoksa kendini iyice yok edecek
Her pc ye yaklastiginda bi bahane bulup uzaklastiracaksin. Karsina alip konusacaksin pek yapilabilcek bisey yok korona herrkesi farkli aliska liklara surukledi Android gb geziyo insanlar artik
odadan çıksa denerim belki ama ciddi ciddi kalkmıyor ki başında arada koridorda görüyorum ardından tekrar yok oluyor ve evet kesinlike insanları mahvetti bu corona...
Bahaneler uret gerekirse kavfa cikart bak ne hale geldik dekadin tripleri mevzulari serttir sonucta bilmiyo olamazsin
hahaha denedim ki evde vazodur biblodur bir sürü şey kırdım üstüne bilgisayarını falan da yere atmıştım zamanında ama izliyor sadece evden gideceğim dediğimde de gitmeyeceğimi bildiğinde gülüp geçiyor
O zaman bir iki gun baska arkadasin sa kal gidiyorum de cik evden neyi goze alacağını gor zor degil ama ciddiyetini de belli et
annesi olacaksan kapı orda çık git!
ne alakası var? 3 yıldır birlikteyiz eminim ben de böyle bir dönemden geçsem o da benimle ilgilenirdi sevgili olmak evcilik oynamak mı sadece?
bu dönemde herkes böyle
sanane ya
git kendin gez!
yemek yemiyor musunuz? arkadaşlarınızla ilişkinizi kestiniz mi? spor yapıyordunuz hobileriniz vardı ve hepsini bitirdiniz mi? peki üstüne 10 kilo verip herşeyi hiçe saysınız mı? herkes böyle bir dönemden geçmiyor şu an evet belki herkesin modu düşük olabilir ama bu bambaşka bir olay
seni gezdirecek başka bir soytarı bul hacı abla
Senden mi sogudu acaba
benden soğudu diye arkadaşlarını neden arayıp sormasın veya depresyona girsin ne alaka
Sıkılmış olabilir mi biraz farklılık araya bilir mi
yok hayır benden sıkılmadığını anlayabilirim herhalde 3 yıldır birlikteyiz ve lise sevgilileri gibi değil yani 22 yaşına girmişiz aynı evde yaşıyoruz canım değilse eğer birisi kolayca anlar zaten duygularını hahaha
İlişkiniz nasıl seks hayatı onda değişiklik var mı
cinsel hayatımız yok denecek kadar az
Hep mi böyleydi sonradan mı azaldı
Birlikte oluyor mu
anlamadım?
Cinsel olarak eskisi gibi mi
hayır değil
Biraz kendi haline bırak
daha ne kadar bırakabilir ki 2 aydır böyle...
Evden tasin bir süre
kendisine zarar verir diye korkuyorum eğer depresyondaysa yalnız bırakamam...
Her zaman yaninda olmana alışmış o
evet sanırım biraz öyle ailesi türkiyede yaşamıyor burada da akrabası hiç yok yani sadece arkadaşları ve ben varım o da benden hem sevgilisi hem de annesi gibi olmamı istiyor ama onu anlayabiliyorum şahsen bende de aynı durum olsa hep birisinin arkamda olmasını isterdim
Arkasından çekil bir süre
Kimseye annelik yapma