SİZİ CEPTE GÖREN İLİŞKİYİ BİTİRMİŞ ENGELLEYEN BİR İNSANA KARŞI NASIL DAVRANIRSINIZ?

- Ayrılmak isteyen birinin peşinden koşmak yapılacak en büyük yanlıştır.. Ne hali varsa görsün hesabı kendi içinde onu salıp bırakmak en doğru olandır..
Zaten suçlamalar yaparak bitiriyor.. yüzyüze dahi görüşme yapmaya gerek duymadan son noktayı koyuyorsa demek ki bu kişi yaşadığı ilişkiye sahip çıkmayan, karşı tarafı ilişki boyunca ciddiye almamış demektir. Basit ilişkilerin insanıdır. ilişkilerini basit yaşayan bir tiptir.. Ayrılmak için bahane yaratıp karşı tarafı suçlayarak üzerindeki tüm yükü ve sorumluluğu karşı tarafa atarak gitmeyi tercih ediyorsa.. o çoktan kendine yeni bir hayat yeni bir ilşki bulmuş demektir0|00|0Görüş hala geçerli mi?İşte, aradığım yorum tam olarak onu özetledi biliyo musun 👏👏👏kesinlikle öyle Bi arada, arkadaş kalmak istemişti istemedim yine engelledi sobra, krndl geri döndü
En İyi Erkek Görüşleri
- Cepte görülen kişi sensindir diye yorum atıyorum , niye hala onu merak ediyosun? Bu şekilde düşünürsen zaten yedekte oluyosun. Tam tersi olsa bile niye önemli. Davranışarı ya da senin hakkında ne düşünüldüğünü boşver. Senin amacın ne? Ne istiyosun0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Beni cepte görmesin o emek versin beni kaybettiğini cidden anladın pişman olsun istiyorum sonuçta bana, senin kadar değer veren olmamıştı demişti
Bu işler o şekilde yürümüyor. İlk kez mi sevgilin oluyor? Eğer değer verdiğin kişi sana yedek gözüyle bakıyosa , artık onun gerçekleri anlaması beklemek ap-tallık olur. Yanlış kişiymiş diceksin ve yoluna bakcan ama arkana bakarsan daima yedek olursun
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Ailesinin sağlığını korumak için yanyana gelmek istemeyebilir bunu anlarım ama covid ilişki bitirmek için bir neden değil bahanedir nedeni olmayanın bahanesi çok olur o olmasa başka bir bahane bulurdu defolup gitsin öyle insandan sana hayır gelmez0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Ya zaten şu dönemde görüşelim diye üstelemiyorum ortam sıkıntılı çünki ama engellemek nedir ya çocuk gibi varsa Bi sıkıntısı insanın alırsın karşına, adam gibi konuşursun beni dinlemek istemiyor bile
Valla ben kendi adıma sevgilimi özlerim ona dokunmak sarılmak kokusunu içime çekmek isterim covid falan umrumda olmaz, ama dediğim gibi ailesini düşünmek ayrı engellemek ayrı bişey o seni kafada bitirmiş belki yeni birini buldu yoksa covid var diye engellenir mi insan
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
49- Arkama bakarım, günah keçisi olarak beni gören insan sonuçta. Kendi hatalarını göremeyen, illa benim de hatalarım olmuştur bile diyemeyen, egolu bir tip sonuçta. Seni engelliyorken, üstüne suç atarken, acımasızca davraniliyorken. Sen niye bunu yapmacaksın? Sen de her yerden silip, aklından da silip yolua bakmalısın.1|00|0
Şimdiye kadar engelledi tekrar konuştum engelledi tekrar konuştuk hepsinde de ben alttan aldım sorunları çözmek yerine üstünü kapatıp engellemeyi tercih ediyor ve bunu bir kere bile görüşmeden watsapptan yaptı görüşelim dedim öyle konuşalım dedim kabul etmedi
Hayır işte yanlış yapıyorsun. Ona öyle bir statü vermişsin ki, adam ne yaparsa yapsın yine de seninle konuşabileceğini biliyor. Yani engellendikten sonra hala neden iletişime geçiyorsun ki? Ben olsam engeli açtığı an terkar engellerdim. Seni tenzih ederek söylüyorum, bazen gururlu olmak lazım böyle ilişkiler de. Ne bu, yalama olmuş engelleme düğmesi resmen. Çocuk oyuncağı mı bu? Konuşmak istiyorsan konuş, konuşmak istemiyorsan bak yoluna ne bu engel. Senin vaktini, duygularını suistimal eden, önemsemeyen bir insan için alttan alman, sevgi göstermen önemli değil ki. Sen altın tepsi de olsan bile sana yine iyi bakmaz, yine de sevmez dostum. Her zaman yaptığı gibi engeli açıp, onunla konuşmana alışmıştır. Bu sefer farklılık olsun, sen engel at, ve hiç bir şey yazma, ve de alttan alma. Çünkü onun hak ettiği de bu.
Engellemek bana çocukça geliyor çizgili bozmak istemiyorum o onun yaptığı dangalaklık ama en son beni rahatsız etme dediğinden beri 5 gün oldu yazmıyorum kendimi öyle haklı görüyor ki öyle bir kibir var ki bu benim sinirimi bozsa da küfür filan etmedim komik biri olduğunu söyledim hayatıma renk kattın yolun açık olsun diyip bitirdim
Doğru olanı yapmışsın. Benim bildiğim hep kadınlar engeller, hep kadınlar süründürür. Ama roller değişmiş, kendini basitleştirmişsin dostum, yazarak, alttan alarak. Bazen dişini göstermen lazım, baksana adam hala kendini haklı gören egolu bir hıyar. Merak etme onun havasını da söndürürler, sen yoluna bak, düşünme bunu. Sana gram faydası olmaz, aklına sokup düşünmene bile değmez çünkü.
Aynen öyle. Söylenecek çok şey var da, sen anlamış gibisin. Daha fazla yorum da yapabilirim tabi, eğer seni motive edecekse.
Ya ben biraz fazla üzerine düştüm fazla, değer verdim sanırım bu da, alılmamıl zaten Bi kere bana demişti bana, senin kadar değer veren biri olmadı diye ama ben her şeyden önce insan olduğu için değer verdim bu da ona fazla geldi ayarları bozuldu makineye çok çamaşır atarsan bozulur ya, dönmez bu da öyle sanırım ama bundan sobra rolleri değiştirdim yazmıyorum o gün boyu 3 saat 4 saat muhabbetlerimizi çok arar o
Kesinlikle pişman olur, ona ilk bu kadar çok ilgi gösteren birini er ya da geç yine arar. Ve o zaman da sen hayatında olmazsın. Bazı insanlar da böyledir, fazla sevgi gösterince kimyaları bozulur, karşılık vermek yerin, minnettar olmak yerine, bir tarafları kalkar, ve egolanmaya başlarlar. Kendilerini ilah gibi görürler, sanki sen buna mecburmuşsun gibi görürler. Bu yüzden hak etmeyen kişilere böyle kişilere çok sevgi göstermemek lazım. Ne senin alttan almanı gözü görür, ne de senin verdiğin sevgiyi. Adam bunu hak ettiğini düşünüyor çünkü, gösterilen aşırı ilgi bununla neticeleniyor. Her neyse, senden şu an emin oldum, sen artık onu geri de bırakıp, önüne bakacaksın belli. Ve en doğrusu da bu, senin için, hayatın için. Bir gün gerçekten sevgini, ilgini hak eden, karşılık verebilen birileri çıkacatır merak etme. Şu adamı sil at ve yeni bir sayfa aç.
teşekkür ederim 😊benim ona çok kattığım şey oldu benim sayemde pasifliğinden kurtuldu çok pasif biriydi nası konuşulması gerektiğini bilmezdi bunu kendi de söyledi benim gibi anlayışlı sını da, zor bulur biraz
Bak ne güzel insanmışsın, hem böyle birine ilgi göstermişsin, hayatında kişisel anlamda destek sağlamışsın. Hem de engellenmişsin, üstüne bir de alttan almışsın, tek kelime dahi etmeyip yoluna bakmışsın. Hayat niye böyle inan ki anlamıyorum, şu dünya da bazı değerli şeyleri hak etmeyen ne kadar insan varsa onlara sahip olabiliyorlar, hak edenler ise mumla arıyor arkadaş. Her neyse, çok haklısın, seni çok arar böyle bir tip ise eğer, çünkü her kız senin gibi değil. Annesi miyim ben der, bu daha büyümemiş der yoluna bakar, hiç birini de yapmaz. Ve rica ederim, umarım katkım olmuştur. Sen daha iyisine layıksın, umarım layık olduğunu da bulursun. :)
İnşallah teşekkür ederim herkes, hakettiğim yaşıyor aslında belki o beni haketmedim Allah onu benden uzak laştırıyor belki de bana, yaptıklarından dolayı benden daha kötü biri karşına çıkıcak onu cezalandıracak bunları bilemeyiz
Tabi ki, binlerce belki çıkarabiliriz böyle. Her şey de bir hayır vardır diyelim. :) Size iyi sabahlar ve iyi hayatlar diliyorum, sağlıklı, huzurlu, dertsiz zamanlar geçirmeniz dileği ile, sağlıcakla kalın.
- Engelle geçsin başta iletişimi sürdürmen hata olmuş. Böylesine çok da yüz vermemek lazım uğraşmana değmez.1|00|0
Ya işte bende müthiş Bi sadakat duygusu var yani değer verdiğim Bi insanı otırup 2 kahve içip güzel muhabbet ettiğim birini hayatımdan kolay kolay çıkaramıyorum keşje öyke olabilsem ama böyle olmadığım için belli de kaybediyorum haklısın o yğzden
Ama anladığım kadarıyla oturup iki kahve içmemişsiniz. Ben de böyle düşünüyordum ama belli ki o sana hakkettiğin değeri vermemiş. Bundan sonra herkese sana verdiği kadar değer vermelisin.
Çok güzel zamanlarımız, oldu günde 4 5 saat muhabbet ederdik hiç sıkılmadan gülerdik beraber ama bunalttın beni uzak dur dedi
Üzgünüm ama karantinada sıkılırken seninle vakit geçirmiş. Senin ona yaklaştığın duygularla sana yaklaşmamış öyle olsa bu şekilde konuşmaz sonrasında. Yol vermen senin için en hayırlısı.
Bırak yazmasın. Başkasını bulamadığı anda yazar çünkü. Öyle bir durumda da öz saygın nedeniyle senin tüm kapıları kapatmış olman lazım.
Bence de o kim ya beni terk ediyor hayırdır ne sanıyor kendini bu ne özgüven indiririm onun özgüven ini 😄
- Umurumda olmazdı hiç kimse daha önce olmadığı gibi..1|00|0
- Cepte derken ne manada1|00|0
Yani ilişki için emek vermiyorsa ilişkiyi hemen bitirmeye kslkıyırsa sizi suçluyırsa her Bi şeyde sizinle alakalı olmayan Bi şeyde bile size hakaret yapdurıp sizi engelliyırsa
Yaa bunla cok usun iliskilerde ya da bir sorunun asilamadigi iliskilerde olur genelde... sizinki kac yillik
Tartışma, sırasında istemediğimiz cümleler söyledik tabi ama o daha çok hakaret etti ben daha çok yalvaran durumdaydım
- S*klemem sende öyle yap1|00|0
- Çok yüzeysel bi soru. Neden suçluyo?1|00|0
- Gizli Üye1 ayBen de onu engellerdim1|00|0
Ya görüşelim araya mesafe girdi dedim hiç oralı bile değil olan da yapmıyor. Başkası olsa beni kökten engelledi sanmıyorum hala diğer hesaplardan yazdığım da olumsuz da olsa cvp veriyor
- Hayatıma girmemiş gibi davranırım.1|00|0
O öyle davranıyor sanki ben onun hayatına gitmemişim sanki zamanında benimle tanışmak isteyen o değil miş gibi davranıyor . En ufak bir hayal kırıklığı en ufak bir özür dileyiş yok
Bu kadar zaman ayırdın o minnet edip bir saniye bile düşünmediği hâlde sen neden düşünüyorsun?
Daha doğrusu değer verdiğin birinin böyle yapması seni üzüyor. İsterse öldürsün yine kor tutup kül üfleyerek kurtaracaksın kendini
Benden bıkmış halbuki en son 3 ay önce görüştük ama mesahlaşıyırduk bana, karşı çok saygısız
- Bizi cepte gören bizden değildir 😠1|00|0
- ne haltlar yediysen artık0|00|0
Halt malt yok ortada sadece çok bunalmış bıkmış bu sebep üstelik uzak mesafe ilişkisi son 3 aydır da görüşmüyorduk
ahahahaha
uzak ilişkiden ne bekliyorsun her gün le pompa mı
neden biraz eğlenmiyorsun
- Gizli Üye1 ayAyrıl1|00|0
Yazmıyorum zaten valla önceden olsa hep ben arardım yşne bu sefer hiç bişey yapmıyorum saldım 4 gün oldu zamanla unututum nasılsa
- Bir daha konusmam1|00|0
Pişman ederim ben şu anda o brni kaybettiğinin farkında, değil eskidi gibi peşinden koşöıycam yazmıycam beni kaybettiğini anlayınca, ancak pişman olur
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş