Ikimizinde ilk ve büyük askiydi, ben gözumu onunla acdim, 3-4 senelik bir beraberlikden sonra 21 yasimda evlendim simdide 4 senelik evliyim, genel anlamda mutluyum buyuk sorunlarimiz problemlerimiz yok ama zaman zaman erken yasda evlendigim icin pismanim... Sanki hayatda herseyi yasiyamamis gibi hissediyorum.. bazen bekarlara genclere özeniyorum.. bazen party eglenmek sorumluluklar olmadan bir hayat yasamak istiyorum.. sizce bu normalmi?
yani esimlede cok sey yasiyoruz geziyoruz tozuyoruz ama o farkli bu farkli, esim benimle diskoya gitmez mesela veyatta evliyiz diyor ve ona göre her ortama girilmez..
bu dusuncelere kapildigim icinde kendimi kötu hissediyorum , yani sanki belanimi istiyosun kizim diyorum herkez mutlu huzurlu bir evlilik derdinde sende kendine is ariyosun diyorum...
yani esimlede cok sey yasiyoruz geziyoruz tozuyoruz ama o farkli bu farkli, esim benimle diskoya gitmez mesela veyatta evliyiz diyor ve ona göre her ortama girilmez..
bu dusuncelere kapildigim icinde kendimi kötu hissediyorum , yani sanki belanimi istiyosun kizim diyorum herkez mutlu huzurlu bir evlilik derdinde sende kendine is ariyosun diyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
esimi seviyorum, derdim baskalariyla olmak degil !
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer