Beyinsel gelişimini tamamlamamış erkekler genelde yaptığı sevgili sayısıyla değil de yatağa attığı kız sayısıyla övünür. Aslında genel olarak erkekler daha çok övünür. :D Fakat bundan daha çirkin gözüken bir şey varsa, o da kızların masum rolü yapmaya çalışmasıdır.
Hehe övünenler çok var. Kızlardanda çok var erkeklerden de fahişe gibiler aga fahişeler, onu para kazanmak için yapanlar utanırken onlar utanmıyor Fahişeler en aznından karınlarını doyurmak için son çareyi öyle yapıyorlar 1000 tane sevgilin olsa ne olur 1 tane olsa ne olur. Asıl övünenler de niçin övünür anlamam ben ne yapayım senin sevgili sayını kardeşim benim ırzıma dokunma birde ahiretteki meselesi var bunun hiçmi düşünmez bu puştlar git benim gibi boş zamanında ya internette sohbet et birşeylere yorum yap ya da siyaset, tarih, bilim gibi yararlı şeylerle geçir bunu söyleyen insanlara gıcık oluyorum niye söylüyor ki ne kadar meraklı oluyorlar sidik yarıştırmaya.
Kendini tatmin edecek başka özelliği olmayan herkeste vardır kadını erkeği oluğunu düşünmüyorum. Aslında bu bir başarısızlıktır. Ama tek yapabildikleri bu olduğu için bunu başarı zanneen ezikler işte
Erkekler ama genellememek lazım çünkü genelde beyni küçük olan insanlar bunu bir övünç meselesi haline getirir. Halbu ki ne acı teninde onlarcasının izi var.
Elbetteki cogunlukla kadınlar malesef. Evlenmeyi ve hayatinda bir erkek olmasini bir üstünlük veya hava atma olarak görüp ona göre yaşıyorlar. Etrafımda bir zamanlar öyle insan çoktu.