Erken yaşta çocuğunun olması güzel birşey beraber büyüyorsun ilerde yaş farkı az olduğu için arkadaş gibi oluyorsun.. ama kendi hayatından vazgeçmen gerekiyor arkadaşlarınla gezip tozmak bara gitmek gibi şeyleri unutmak gerekiyor bunun gibi şeyler özgürlüğün kısıtlanıyor.. erken Yaşta evlilik anlaşabiliyorsan güzel birşey ama oda özgürlüğünü kısıtlıyor çoğu şeyi eşinle yapman gerekiyor.
Erkenden anne olmaktan kaçıp, ileriki yıllarda yaparsaniz , aile büyükleriniz biz yasliyiz çocuk bakmayız diye kacacaklar , erkenden yapın ki , onlar büyütsün siz gezin ;) yoksa bakici vs zor oluyor, asıl özgürlüğe alışıp sonradan çocuğun kısıtlamasi daha kötü.
Yani çocuğunuzla birlikte büyümek büyük artı Ama hayatta yapamadıklarınızı yapamayacak olmanız biraz eksi olabilir yani hayalinizdeki hayatı yaşıyorsanız bence bir eksisi yok elbet
Avantaj Olup Olmayacağı Eşine Göre Değişir. Yardım Eder Beraber Çocuğa Bakarlarsa Bu Kadın İçin Avantaj Olur. Yok Tek Kadının Çocuğu Gibi Kadına Bırakırsa Bu Kadın İçin Dezavantajdır.
Ahaha ben 30'dan sonra anca bulurum -kariyer sağolsun- kesin diyordum, kuzenim bana 30 sonrası seni alan olmaz diyor. Bekar öleceğim. Dezavantajı yok bee, gezme tozma işini yaparsınız beraber.