Yani şu an konuşuyoruz böyle giderse sevgili olacağız ama geçmişi kötü.
Bu beni aşırı rahatsız ediyor her ne kadar konuşsamda böyle.
Eski erkek arkadaşı ile yaşadıkları aklıma geliyor hep
Bu beni aşırı rahatsız ediyor her ne kadar konuşsamda böyle.
Eski erkek arkadaşı ile yaşadıkları aklıma geliyor hep
Güncellemeler:
1 gü
Konuşmayı keseceğim öyle duruyor başka türlü olmaz gibi malesef
1 gü
Çamur atma şow
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
56Eger sana gerçekten deger veriyorsa şu ana odaklan
Benimde sevdiğim kişi var
O bana hep diyor senin geçmişin beni ilgilendirmez , onunlayken ne yaptigima bakar
Yani her kes geçmişte bi şeyler yaşamiş ola bilir
Sadece senleyken sana karşi hata yapmasin
Ona bak sen
sana karşi dogruysa guveniyorsan bi insani sırf geçmişi için terk etmek çok kotu bi şey inan bana.
Eger onu gercekten seviyorsan ayrilirsan ileride sen pişman. O onu her haliyla kabul eden birini bulur ve mutlu olur.
Sen pişman oldugunla kalirsin
Katılmıyorum bir insan kendi geçmişinin mimarıdır. Aynı geçmiş neden bende yok?
Sende onda olan hatalardan yok belki, seninde hatalarin başka bi şey olmuş ola bilir
Hatasizmisin sen?
Skişmeyi hata olarak görmüyorum. Elbette hatam vardır ama böyle büyük birşey değil
Birde eskiden erkek arkadaşi olmasi geçmişi kotu anlamina gelmiyor bunuda unutma. Sanki kiz ne yapmiş. Her kesin hayatinda biri ola bilir ve o kişiule bi şeyler yaşamiş ola bilir. Bu onun geçmişi kotu oldugu anlamina gelmez.
Sadece sen boyle diye bilirsin: “geçmişte sevgilisi oldu aralarinda bi şeyler geçmiş, kaldiramiyorum ona kiminse dokummuş oldugu gerçegini canim aciyor.” Boyle dersen dogru olurdu. Ama. Geçmişi kotu motu de ne.
Kendin skişmeyi hata olarak gormuyorsumsa oda eski sevgilisi ile skşmesi hata değil..)
Hata değil zaten tercih "hata" diye küçültülmemesi gerek.
Bazen insan akilsiz ola biliyor. Sonra bakiyo diyorki bunu ben mi yaptim. Zaten boyle boyle buyuyor insan. Onemli olan hatami tercihmi her neyse ondan ders cikarmak ve tekrar etmemek.
Her kesin bu gunki akli olsaydi eski yaptigi hatalari yapmazdi.
Düşünce farkı saygı duyuyorum
Biraz zaman tani kendinize
Hata yapmaya alişik biriyle illaki yapacak yine
İyi gunler
Biriyse^
Öyle bi yazmışsın ki sanki kötü birşey yapıyorum. İntihar edecekse benim lafımla etmez yaşadıklarını kendi biliyor zaten
Kusura bakma lütfen konu kadınlar olunca feminist yönümüz ağır basıyor. Senin söyleminde pek hoş değil bu düşünceler seni hep kemirecek ve gün gelip tartışma noktasında yüzüne istemsiz vuracaksın bu o kişi için daha ağır hal alacak. O yüzden yol yakınken derler ya
Öyle gibi zaten bir yanım huzursuz olsada yol yakınken ayrılmak daha iyi. İlerde ya o ya da ben huzursuz olurum daha zor olur bu defa
Onun gibi bir sürü insan var kabullenen olur onu. O mutlu olsun diye neden kendi hayatımı skeyim
Hayır tabiki güzel kardeşim sen konuşuyorsun ve kararsızsın diye söyledim eğer içinde ufacık bir şüphe varsa bile devam etme. Senin mutluluğun tabiki ondan bir kat daha önemli. Sadece bu karşına ilk defa çıkmayabilir. Böyle insanların geçmişleri olduğunda yargılama. Çünkü bazen biz insanlar da aynı hataya düşebiliyoruz. Dediğim gibi içine sinmiyorsa devam etme.
Son bir şey söyleyeceğim bende senin gibi aynısını yaşadığım sıralarda bana eskortlarla beraber olduğunu söylemişti ve ben bunu duyduğumda kaldıramamıştım benden önce olabilir ama bu asla kabul edilemez bu yüzden seni anlıyorum ben duyduktan hemen sonra nE kadar seviyor da olsam ayrılmıştım çünkü kimse ileride evleneceği kişi hakkında böyle şeyler hatırlamayı istemez bu yüzden konuşmayı kesip yoluna bakmalısın zira ben hiç pişman değilim
En iyisi o görünüyor zaten
Sindiremediğin için sürekli kızın beynini s*kiceksin. Kızcağıza yazık valla.
Ayrılmam için sevgili olmam gerek en fazla konuşmayı keseriz
Heh onu yap
Öyle olacak gibi dengiyle olsa mutlu olur böyle ya o ya da ben huzursuz olacağım
Evet toksik bir ilişki olacak. Başıma geldi biliyorum.