Sevgilim eskisi kadar buluşmak görüşmek istemiyor?

İlk zamanlar sürekli yanıma gelirdi uzakta oturmasına rağmen süpriz yapardı yanıma gelerek ama şimdi 1 hafta oldu nerdeyse buluşma konusunu bile açmıyor o demeyince ben de demiyorum neden böyle acaba ne değişti
Güncellemeler:
- büyük ihtimal ilişki monotonlaşmaya başladı yapılacak şeyler kalmadı konuşulacak konular kalmadı haliyle ilgisi azaldı ve kendini oyunlara arkadaşlara sarıyo sanki sen hep vardı da evliymişsinizde artık alışkanlık olmuşsunuz gibi olmuş ilişki buna dönmüş ne kadardır beraberdiniz bilmiyorum ama bunun net bi cevabı var tabi belki konuştuğu farklı kişiler ona iyi gelemeye bsşlamış olabilir belki tartıştığınız konular olduysa soğuma olabilir ihtimaller artabilir tabi ben burda yazarım doğrusu sevgilinde burada yazacak olan kişilere bakma bana da bakma ben sana ihitmal veriyorum yapman gereken ise kendini doldurmadan gaza getirmeden onu anlamaya çalışarak yakınlaşmak adım atmak konuşmaya çalışmak ilişkiyi syakta tutan temel güven bağ ise iletişimdir siz iletişim kurun karşına al konuş ne oldu ne değişti neden böyle yapıyosun heyecan mı kalmadı ilgin mi azaldı neden bana kaeşı daveanışın değişti siye ne yapabiliriz eskisi gibi olabiliriz beni iste ilgilen üstüme düş konuşalım birbirimize vakit ayıralım diyerek net şekilde konuş baktın düzelmiyo sen bi adım atmış oldun hala cevap vermiyo ciddiye almıyo konuşma bir iki günde konuşma seni ciddiye alması için baktın o hala aynı gidiyo o ilişki bitmiş siz biten bir ilişkiyi götürmeye çalışıyo olmuş olursunuz.. umaeım her şey gönlünce olur iyiye yor iyi düşün iyi olur inşallah 🤞
#vazgeçme
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş