Kuzeni benim gizli ajanim orada olup bitenleri anlatiyor bana. Her neyse kuzenine demiş ben Berkan'ı gerçekten seviyorum onu hep özlüyorum. Her gece acı çekiyorum ona çok yanlış yaptım vicdan azabi çekiyorum demiş. Üstelik bunlari söylerken Kur'an-a da el basmış... kuzenide kendin ara konuş demiş yüzüm yok demiş korkuyorum demiş... kafam çok karıştı bee...
Güncellemeler:
2 gü
Kabul edip intikam alacağım. Çünkü o cok kırdı beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Öyle sorularla beynimi kemirecek sin psikolojim bozulacak değer mi. Ben şahsen benim başıma gelse gözünün yaşına bakmam düşünmem başkalarının da bana onun hakkında bilgi getirmesini noktalardım. Beni hayatından çıkmış kişi beni alakadar etmez. Kafa karışacak bir şey yok. Ha sen intikam alacağım diyorsan o zaman diyecek bir lafım olmaz. Olurda böyle bir şeytana yenik düşersen benden sana abi tavsiyesi bunun hiç bir iyi yanı olmadığı Kesin. Erkeğin de Asili kıymetli.
Reis düşündüm taşındım kararim kabul edip intikam olacak
İntikam güzel bir şey değil kaldıki sen kişiliğini karakterini düşürmüş olursun. Bence kendine biraz zaman ayırıp olup biteni atlatma doğru karar olur.
Abi o benim canımı cook acitti hep beni oyuncak gibi kullandi... bak simdi beni birakti yeni sevgilisini de burakti sözde iste beni aradi ikinizi de istemiyorum dedi daha fazla üzülmeyin bende tamam hakkimi helal etmiyorum dedi sonra o yeni sevgilisi ile yazışmış öyle demis dur ben Berkan'ı arayayim helâlık iştiyeyim sonra seninle olacam beni aradi bana yalanlar söyledi duygu sömürüsü yaptı bende inandım helal ettim. iste sonradan yeni sevgilisi ile olan konuşmaları duydum... cok kötü degil mi?
Gerçekten birini sevip de böyle bir kazık yemek acı geliyor insana.
Genç yaşta ister istemez hayatı yaşayarak öğreniyoruz derler ya o misal.
Anladığım kadarıyla eski sevgilinin yaşıda genç olduğu için aklı bir karış havada diyebilirim.
Sevgi sevgi arayışı içerisinde belki değil daha iyi hayat standartları olan bir erkek arayışına girmiş de olabilir. Üzülen tabii ki de sen oluyorsun çünkü değer verdin sevdiğin. Eryada geç zamanla unutacaksın ondan emin ol bence fazla kendi kafana bu konulara yorma seni mutlu eden şeylerin peşinde koş kendin için biraz zaman ayır. Gönlün kalbin şimdi yangın yeri gibidir ben ne kadar kelimelerle orada içinde yanan yangını söndürmeye de çalışsam nasıl söndürecek kişi sensin. Allah yardımcın olsun.
Cok sagol abim herşey icin ben normalde karinca bile incitmem ama kaldiramiyorum bee
Yoook ben üzülmeyeceğim o üzülecek. Mesela kabul edip intikam alabilirim intikam soguk yenince güzeldir 😉😊
İntikam aptalların işi ama sen bilirsiin
Neden aptallarin işi canımı yakti ben onun canını yakacagim
Boş yapma ortada hem cinsinizin ayipligi var ondan inanmamaya yelteniyorsunuz
Kanka dur kızma ironi yaptım mk
Ara da ama hassas sorularimda yapma. Gercekleri anlattım orada
K. b da sana hic umrumda degil inanıp inanmaman siz kizlar boylesinizz işte önce duygularla oynar sonra pisman olup geri gelmeye çalışırsınız anlattıklarımdan da yalan yok bu onyarginizi bitirin be yetti artik😒😒