Kız sevgilisini sevmediğini ama 4 yıldır beraber oldugunu söylüyor benımle konusurken mutlu oldugunu ona iyi geldiğimi söylüyor ama ben asla o gözle bakmadım uzak durması gerektiğini söyledim sizce sevgilisine bunu anlatayım mi?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Bende öyle düşünüyorum
Etmedi zaten gayet düzgün bir sekilde söyledi mutlu olmasına sevindim bile ama yanlıs bişey buda aldatma sayılmaz mı?
Sevgilisinin nasıl birisi olduğunu bilmiyorsun. Sana bela olabilir veya kıza zarar verebilir. Bence sen kızla arana mesafe koy daha iyi. Ne olacağını bilemezsin.
Öyle yapacam zaten umarım bu durumdan ikimizde zararsız çıkarız.
Neden söylemesin bu arkadaş söylemesin iyi hoş daha sonra başkasına gidip söylesin sen bana iyi geliyorsun diye bununda saklamaya çalışmak nasıl Bi mideniz var
@Scarfacemontana sorunlu musun sen? Tut ki kıza bir şey yaptı ne olacak? Çocuğun başına bela oldu ne olacak? Asıl siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Kıza yavşa mı dedim? Mesafe koy dedim. Nerenle okuyorsun anlamadım?
Üsluba bak uslube sanki İngiltere prensesi burda olaydaki en masum aldatılan cocuk bence bilmeye hakkı var gelmişsin burdan bos bos tatava yapıyon
Başka şekildede söyleyebilir çocuğa kendini riske etmeden. çocukda aklı fikri yerinde biriyse bişey yapmaz yoluna bakar. Şu olacak bu olacak diye insanları kandırmaya çıkar ve menfaat uğruna birlikteliklerine mi devam etsinler. Ben böyle bir olayla karşılaşırsam söylerim. Sende kızla aynı şeyi yaptığın için söylemeyebilirsin.
@Ned_Stark09 üslubum seni mi ilgilendiriyor? Önce kendi üslubuna bak sonra benimkine laf at.
Heyy sakin olun bi yaaa
@Scarfacemontana boşu boşuna yazmışım onca kelimeyi. Hala aynı şeyi söylüyorsun. Sen olsan söylersin evet ama ben bir kadını gidip sevgilisine ispiyonlamam. Kendisini uyarırım.
Doğruyu ve gerçeği söylemeyi de ispoyonculuk olarak gören bir at gözlüklüye ne söyleyebilirim ki. Haklısın
@Scarfacemontana söylenecek çok şey var ama boşver. Anlamayacaksın zaten. Çünkü her gün manşetlerde sevgilileri, kocaları tarafından öldürülenler, darp edilenler kadınlar değil...