Hemen başkasını bulamaz herhalde ya, bu kadar aceleci olmak insanlığa sığmaz. Ya takip ettiğin için bilerek çevrimiçi duruyordur, ya da arkadaşlarına falan ya yazıyordur kafası dağılsın diye.
fatihcvdrl | Aşk İlişkileri konusunda 910 görüş paylaştı.
Xper 7
14 gü
Sanmıyorum. Belki o da senin çevrimiçi olup olmadığına bakıyordut. Çünkü bende bakıyordum hep hatta arkadaşılarına bile baktım son görülmelerden hangisiyle konuşuyor diye
Banada sensiz ne yaparım diyordu da işte şu an sevgilisiyle 😀 o anki duygu fışkırmasından demiştir size ama içtendir seviyorsanız eğer bence konuşun onunla ileride en azından konuşmadım diye pişman olmazsınız.
Çocuk senden başka kimse olmayacak falan diyor ya şu an onları hissedebilir fakat öyle bir şey olmayacak hayat bu ileride ne olacağını bilemiyorsun. Çocuk sizi seviyordur büyğk ihtimalle ama iştr aranızda geçenleri bilmediğimden tam bir şey demek istemiyorum. Sadece bence o da size bakıyordur diye düşünüyorum.
Kesinligi yok ama evet bende yeni ayrildim ayni durumu yasiyorum eger ayrilmadan once bu sekilde degilse olabilir bu arada bizene veya yani diyenler cevaplamak zorunda degilsiniz zorla crvap verin diyen yok
Ben de ayrılmıştım ama kontrol etmek için bakıyordum alışkanlık olmuştu. Kimsenin duyguları bir günde unutacak kadar çelikten değil eğer gerçekten seviyorsa.
ilişkide karşılıklı olarak yıprandıgımızı söyledi. uzun zamandır böyle hissetmemiş benden baska kimseyi istemiyormus güya aklında sadece beb varmısım ama yürümüyormus diye bitti
Sizi kırıp üzmek istemiyorum ama ben bu tarz cümlelerin samimiyetine inanmıyorum açıkçası çünkü ufak yaşta insanlar değilsiniz sanırım. Aklında sadece siz olup sizden ayrılması için öyle büyük bi sebep olması lazım ki ayrılık olsun. İlişkiyi yürüten başta sevgidir zaten sizi sevdiğini söylemiş bir nevi, neden yürüyemesin ki bu ilişki?
baska problemleri varmış bana yansıtmamış hicbir zaman hepsine yetemiyormus. baska biri olsa bunların hicbirine inanmam gerçekten ama bunları boş söyleyecek biri değil tanıdıgım kadarıyla
ve düşünüyorum kendimi yerine koydugumda bunları hissetmesem güzel şeyler olacagını sanmıştım ama olmadı hissedemiyorum der bitirirdim hissetmedigi bir şeyi neden söyleme gereği duyuyor beni daha fazla neden kandırsın ki
Bu durumda en önemli şey sizin duygularınız ve onu ne kadar tanıyor olduğunuz. Eğer cidden doğruysa dedikleri bunu siz anlarsınız sadece. kaç yıllık bi ilişkiniz var bilmiyorum ama başka bir şey varsada bunu sizin bilmeye hakkınız vardı.
uzun süreli değil ama bunları hissetmiyorsa beni kandıracak biri de değil o kadarını tanıyorum ama umrumda değil artık yaşandı bitti napalım. teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1113teşekkür ediyorum
Rica ederim
iyi de o ayrıldı
Aranızda ne geçti bilmiyorum o yüzden tam bir fikir veremeyeceğim.
yıprandıgımızı söyledi beni her seyden cok istiyormus baska biri olmayacakmıs asla falan ama bitti
Banada sensiz ne yaparım diyordu da işte şu an sevgilisiyle 😀 o anki duygu fışkırmasından demiştir size ama içtendir seviyorsanız eğer bence konuşun onunla ileride en azından konuşmadım diye pişman olmazsınız.
yani açık konuşayım ben bunları herkese söylemem söyleyemem bunun aksine inanmak gelmiyor icimden
konusamam yani bitti gitti ama merak yalan olabilir mi düşüncesi erkek gözüyle siz kime söylersiniz diye sordum
Çocuk senden başka kimse olmayacak falan diyor ya şu an onları hissedebilir fakat öyle bir şey olmayacak hayat bu ileride ne olacağını bilemiyorsun. Çocuk sizi seviyordur büyğk ihtimalle ama iştr aranızda geçenleri bilmediğimden tam bir şey demek istemiyorum. Sadece bence o da size bakıyordur diye düşünüyorum.
teşekkür ediyorum ama başka biriyle olma ihtimaline bile deliriyorum umarım böyle gitmez
teşekkürler
Rica ederim
dalga mı geciyorsunuz
Gerçekler
üzüldüm birazcık
offf merak ettik napalın
Yorum yapanda kabahat. Peki bak keyfin bilir.
neye gerek yok sıcıp bırakmıssın sağl
ne olcak başka
Başka konuştuğu kişi olamaz mı
Arkadaşı
Kuzeni
Tek tek sayim mi
evet haklısınız
o ayrıldı ama
Ben de ayrılmıştım ama kontrol etmek için bakıyordum alışkanlık olmuştu. Kimsenin duyguları bir günde unutacak kadar çelikten değil eğer gerçekten seviyorsa.
meraktan mı baktınız yoksa öylesine mi
İlk günler öylesine bakıyordum ama 1hafta sonra meraktan bakmaya başlamıştım
bir şey sorabilir miyim
ilişkide karşılıklı olarak yıprandıgımızı söyledi. uzun zamandır böyle hissetmemiş benden baska kimseyi istemiyormus güya aklında sadece beb varmısım ama yürümüyormus diye bitti
yani başka biri olsa bitirirken bunları söyleme ihtimali nedir böyle bi kötülük yapılır mı sizce
Sizi kırıp üzmek istemiyorum ama ben bu tarz cümlelerin samimiyetine inanmıyorum açıkçası çünkü ufak yaşta insanlar değilsiniz sanırım. Aklında sadece siz olup sizden ayrılması için öyle büyük bi sebep olması lazım ki ayrılık olsun. İlişkiyi yürüten başta sevgidir zaten sizi sevdiğini söylemiş bir nevi, neden yürüyemesin ki bu ilişki?
baska problemleri varmış bana yansıtmamış hicbir zaman hepsine yetemiyormus. baska biri olsa bunların hicbirine inanmam gerçekten ama bunları boş söyleyecek biri değil tanıdıgım kadarıyla
ve düşünüyorum kendimi yerine koydugumda bunları hissetmesem güzel şeyler olacagını sanmıştım ama olmadı hissedemiyorum der bitirirdim hissetmedigi bir şeyi neden söyleme gereği duyuyor beni daha fazla neden kandırsın ki
ve bu söyledikleri üzerine defalarca yemin etti belki de dediginiz gibi yalandır
20 yasındayım bu arada...
Bu durumda en önemli şey sizin duygularınız ve onu ne kadar tanıyor olduğunuz. Eğer cidden doğruysa dedikleri bunu siz anlarsınız sadece. kaç yıllık bi ilişkiniz var bilmiyorum ama başka bir şey varsada bunu sizin bilmeye hakkınız vardı.
uzun süreli değil ama bunları hissetmiyorsa beni kandıracak biri de değil o kadarını tanıyorum ama umrumda değil artık yaşandı bitti napalım. teşekkürler
Bi erkek olarak şunu biliyorum ki erkeklere güven olmaz😊rica ederim ne demek.
hahhah biliyorum tabii kiiiiiiiii hicbiri umrumda değil ✍🏻😼
Hahaha bunu yapabiliyorsanız ne mutlu. Ama dik durayım derken salıvermeyin kendinizi yinede😌
söylediklerimi bir şey hissetmediginiz bi kıza söyler miydiniz?
sadece bunu merak ediyorum aslında bir şeye üzüldüğümden değil iyi bi insan oldugunu düşünüyodum yanılıcak mıyım acaba
Eğer ilişkiyi bitirmeye bahane arıyorsam söylerim ama bu yapıda değilim.
Dediğim gibi başka bir şey varsada bunu sevgilime söylerim çünkü seviyorsam üzülmesini istemem
bahane aramakla bunun bi alakası var mı direkt yürümüyor da diyebilirdi sonuçta onlar istemeden umutlandıran şeyler
bilemiyorum artık ya neyse teşekkür ederim
Direkt yürümüyor dememiş ama bi kaç cümleyle yürümüyor diyebilmiş. Bi süre akışına bırakın bakalım belki yazar tekrar.
Rica ederim
gül gibiyi nerden cıkardın
deve tabanı?
abicim o bitirdi
O zaman cidden biri var
sağol
o bitirdi
Elinde olmayan şeyler yüzünden üzülme başka bir meşguliyet bul
üzülmüyorum ki
he kesin
Belki..
ne diyon ya