Bi aydır birlikte olduğum Erkek arkadaşımı sürekli bi kız arıyordu benim yanımda telefonunu açmıyor meşgule atıyor Kızı ben onun yanından ayrılıp eve gittiğimde hayatında başka biri olmasına rağmen onu sevdiğimi söyledim ve bana yanlış anladığımı söyledi o sevgilim değil dedi yok dedi beni kaybetmemek içinmi dedi yoksa doğrumu bütün herkes benimle bir ilgisi olduğunu biliyorlar mesela buna rağmen hayatına başla birini nasıl sokabilirki
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03Nasıl yani
Hayatında biri olmasına rağmen seviyorum bu ne demek
Bilmem sence
bence sevgilisii olsa aürekli meşgule atamazdj
Ozaman neden arıyorki hatta ilk aramasında bir hafta önce bnun telefonu yanımdaydı sürekli telini yanıma bırakıyor alıp gitmiyor ya da saklamıyor ama bildirim gelmişti minik diye kaydetmiş beni adımla soyadımla kaydetti o kız bunu görüntülü aramış iki mesaj atmış sonra tekrar aradı bu açtı sesini kıstı telin sonra dediki oyun oynuyordum müsait değildim falan dedi karşı taraf ne bu afra tafra dedi Buda ne afra tafrası dedi suratına kapadı spnra kız tekrar aradı bu açtı ben kapamadım kapandı falan dedi konuşuruz sonra müsait değildim işte falan dedi benimle olduğunu söylemdi kapadı bende anlamamış gibi yaptım noldu dedim canı sıkılan arıyor dedi kızın sesini duydum kız olduğunu biliyorum dünde aradı hiç açmadı telini