https://youtu.be/8SSxRHu5WGc
Sürekli ayrılıp barışmak moda mı oldu artık?
https://youtu.be/8SSxRHu5WGc

Evet biraz öyle oldu çünkü bazı duygular artık çok hızlı sömürülüyor kullanılıyor ve bitiyor. Önceden birini sevdiğiniz zaman ona ulaşmak çok zordu. Görmek konuşmak bile zordu çünkü imkanlar ve şartlar biraz elverişsizdi, ama şu an ki durumda görmek konuşmak her an yapılabilir bir durumda ve tabi daha ilerisi de. Böyle olunca yaşanacak şeyler çok kısa bir sürede yaşanıp kullanılıp tükeniyor.
Merhaba iyi akşamlar
Kesinlikle moda oldu bunun hakkında YouTube'dan bir video izlemiştim Adil Yıldırım'ın videosuydu ve tam hatırlamıyorum ama bu tür ilişkilerin ergenlikten çıkmamış kişilerin olduğunu söylüyordu.
Bir örnek;
Ben hiç ayrılmadım ama sevglim çok ayrıldı benden sonra geri geldi tabikide 😂
On-off ilişki mutluluk getirmez. Hayatta bazen yenilgiyi kabul etmek gerekir, çünkü bu olgunluktur. Bağımlılık, bağlılık ve alışkanlık gibi sebeplerden ötürü ne yazık ki birçok çift yıpranmış en kötüsü de yüz göz olunmuş bir ilişkiyi sürdürüyorlar.
Bunu çocuk oyuncağına çeviren insanlar var sinirlendikleri anda ayrılıyorum deyip sinirleri geçtikten sonra "Biz sorunumuzu çözdük Aslında birbirimizi çok seviyoruz" deyip barışan çok oldu
Cevap
34Cevap
Sevgileri daha ağır basıyor demek ki kacamiyolar birbirlerinden
Evet eskisi gibi kimse kimseyi sevmiyor şimdiki insanlar sahte kişilik hepsinin altında var bir menfaat.
Sevgilim diye birsey kaldı ki erkeklere diyorlardı bayanlar her çiçek den bal alıyorlar diye şimdi bayanlar aynısını yapıyor saçma sapan bir hal adı
Maalesef öyle, çocuk oyuncağına çevirdiler. Hayır yani bakacağın yüze tükürme, tüküreceğin yüze bakma. Aslında her şey bu kadar basit.
İnsan bir süre sonra sıkılıyor. Ayrılacaksak ayrılalım daha birleşmenin ne anlamı var diyor insan içinden.😏
Moda mı oldu bilmiyorum ama ilişkileri ve kişileri yıprattığı bir gerçek.
Kendinden emin olup bir karar vermeli ve o kararı uygulamalı.
Bakacağın yüze tükürme diye bir laf var, felsefem bu.
Sürekli ayrılıp barışmak dikiş tutmayan bir yırtıktır
Karabiberim vur kadehlere hadi içelim, boşver onları 😁😁
Yalama olur ilişki bir sure sonra oyuncak olur bi kere ayrilirsan bidaha ayrilamazsin
A q ben bu yeni nesilin piyasanın anasını ağlattılar
Bu kişilerin tavrına bağlı. Buna müsade etmeyeceğimden benim ilişkilerimde bu şekilde olamaz.
Çocuk oyuncağına dönüştürdüler. Birbirlerine tahammül yok ki. Hemen ayrılma.
İlişkiyi yıpratır sağlıklı saygılı bir ilişki olmaz
İyisini bulamıyolar, küpçü dükkanına geri dönüyorlar
Aynen. Ama birbirlerine kürkçü dükkanı olmaktan başka bişey değil bence.
Bu cidden kötü ya.. karsilikli birbirini anlamak lazim iliskilerde ve iki taraf da fedakar olmali
Milletin tribi bitmiyor ki adamakıllı oturup konuşulsun
Sürekli ayrılıp ayrılıp barışmakdan nefret ediyorum.
Bi kere bittiyse bir daha asla eskisi gibi olmuyor.
2. Şansı vermem istemem.
En sevmediğim şeylerdendir
Tamamen bitiririm bu durumda
O yüzden başlamıyorum o yola bile çıkmıyorum ara sokaklarda mutluyum
Malesef diziler ve bazı saçma programlar yüzünden süzen ciddi derecede bozuldu özentiler arttı çoklu ilişkiler daha çok gündem oldu çok kötü bir düzene gidiyoruz malesef
Hiç sanmam, eyer seviyosam niye ayrılırsınki zaten , direnirsin her şeyi düzeltmek için. Sürekli ayrılıp barışanlar evlenince de sürekli boşanıp yeniden evlenir bence , yani onlardan aile olamaz😂
Moda bilmem de insanlar çok farklı kafalardalar biriniin siyah dediğine diğeri beyaz diyor ondan dolayı da insanlar tartışmalara giriyorlar bence herzaman iki tarafta saygılı olmalı birbirine
Sevgiyi moda haline dönüştürdüler, yazık.
Uzun yıllardır sevgilim yok ama ayrılık bi kere olur giden gittiği ile kalır her giden mutlaka geri döner
valla benimde vardı çocuklukta başladık 5 yıl 3 ay oldu biteli unutulmuyorda lanet biri ilişki allah düşmanıma vermesin
Maymun iştahlı olanlar sürekli ayrılıp barışır özellikle de boşta kalınca
Laçka olur oyle sevmem
Çocuklar evcilik oynuyor
Ben o modaya yabancıyım. Ayrıldı isem barışmam.
Günümüzün trendlerinden olduğu kesin
Cılkını çıkarttılar aşkında
Vermeyene geri donmek moda oldu
Malesef bu zamanın modası böyle.
Hiç sevmediğim birşey
Ne aradığını bilmiyor insanlar... Kafayı yedi kıyamet kopsun ölelim artık.
Malesef öyle olmuş artık
Hayatımda hiç sevgilim bile olmadı
sevgili olmak için sevgili olanlar öyle
Yaxşı olaar fikir eleme
Oldu galiba
Huy edindi insanlar bunu
Moda galiba salakca
Günümüz şartlarında evet
Kopan ipi bağlamak gibi gereksiz çaba ve zaman
Moda oldu. 😂
Olmuştur, doğrudur.
Bnim hiç olmadı ki
Of çok saçma isler anlamış değilim boş boş
yıpratıyor sadece modaysa en saçma modadır heralde
Bence hep demode bi durumdu hala oyle
Valla bulursak birini insaAllah ayrilmayiz :)
Doğru gerçekten
İnsanlar zevkıne bakar oldu artık
maaleseff
Sanırım
Evet
sonsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?